- 2 Ocak 2015
- 6.426
- 15.443
-
- Konu Sahibi Leylayazici
Markası nedir ya banada soyleyebilir misin benim aldığım çok pahalıSuda collagen kullandım 1,5 ay boyunca ;gayet memnun kaldım.Ama şimdi Rusya ^dan ithal bir ürün buldum.15 gündür kullanıyorum ve oldukça memnunum.fiyatının 35lira olması ve fda onayının olması beni cezbeden taraflarıdır.bilginize
Ben Farmasiden aldım hiç bı değişiklik hissetmedim bilemiyorum yengem Solgar almış o çok memnun kolu yanmıştı cildi daha hızlı yenilendi diye kullanıyordu fark etmiş bayaburası reklam dolmuş resmen. Yok mu gerçekten kullanıp memnun kalan öneren
Merhaba.Hangi kolejen markasını kullandınız acaba?Memnun musunuz?Teşekkür ederim şimdiden ❤Merhabalar colegen için size önerim var mesaj attım
Doppelherz kolajene basladım.Merhaba...hangi kolajen markasını kullandınız acaba?Teşekkür ederim ❤
Merhaba siz evasante kullanıyorm memnunum eşim de fark etti demişsiniz. Ama eşim woonka başladı da demişsinz. Neden işe yaradığı halde farklı markaya geçti? İçerikleri mi farklı acaba?Evasante beauty kendi internet sitesinden sip ettim
Şimdi 2 kutu daha sip edeceğim
Yüzümde ciddi fark var sanki makyajlı gibi, yani hafif fondoten sürmüş gibiyim , eşimde farkı gayet net görüyor, kendimi kandırmıyorum yani
merhaba hepsinden getırıyorum.. toz neocell. kapsül bıyotın neocell..Merhaba amerikadan aldığınız neocell collagen kapsül mü yoksa suda eriyen mi
arzum denedin mi etkiisi var mı. yada etkisini gördüğün ürün var mı.Bende denersem süreci paylaşırım
Merhaba, kullandım canım. Collagen olarak Kiperin Collagen kullandım, trendyol dan kendi sitesinden alıyorum canımarzum denedin mi etkiisi var mı. yada etkisini gördüğün ürün var mı.
Canım çok geçmiş olsun. ayrıca çok çok teşekkür ederim tecrübelerini esirgemeden paylaştığın için.Merhaba, kullandım canım. Collagen olarak Kiperin Collagen kullandım, trendyol dan kendi sitesinden alıyorum canım
Eki Görüntüle 2997947 Çok memnun kaldım, cildim daha parlak, daha gergin oldu. Ayrıca bacaklarımda agrılar da iyi geldigini düşünüyorum.
Burun ameliyatı oldum ben yeni, saçlarımda çok dökülme oldu ameliyat sonrası. Birde yazın protez tırnak yaptırmıştım, tatil dönüşü çıkarttım. Tırnaklarıma çok zarar verdi, sürekli kırılıyordu. Cildiye ye gittim, kan depoları boşalmış dedi kan testi sonucunda. Bana demir hapı verdi ve özel bir ilaç tavsiye etti. Şimdi onu kullanıyorum düzenli olarak. Gerçekten saçlarımda inanılmaz bir degişim olduTırnaklarıma çok daha sağlıklı ve güçlü uzuyor artık . Onuda paylaşayım, saç ve tırnak problemi olanlara fikir olsun
Eki Görüntüle 2997951
Geçmiş olsun, rica ederimCanım çok geçmiş olsun. ayrıca çok çok teşekkür ederim tecrübelerini esirgemeden paylaştığın için.
Göz çevremde botoks var ama kalıcı olmadığı için stres yapıyorum. çölyak belasıda var ağızdan aldığım ilaç gıda fayda etmiyor. depolarım full boş. önce gluten diyetine başlamam lazım galiba. bağırsaklarda emilim olmaya başlayınca da takviyelere başlamam lazım . yardımın için çok teşekkür ederim.