- 19 Mart 2009
- 4.678
- 18.812
- Konu Sahibi Leylayazici
Ben evasante beauty kullanıyorum, eşim voonkaya başladıHangi ürün acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben evasante beauty kullanıyorum, eşim voonkaya başladıHangi ürün acaba
Bitince bunu denemek istiyorum nereden temin ettiniz acabaBen evasante beauty kullanıyorum, eşim voonkaya başladı
Evasante beauty kendi internet sitesinden sip ettimBitince bunu denemek istiyorum nereden temin ettiniz acaba
1 ay kullanmakla sonuç alamazsınız, istikrarlı ve düzenli kullanmak lazım. Bu herşey için geçerli. 1 ayda sorun oluşmadı ki 1 ayda hemen düzelsin.voonka kullandım sadece 1 ay etkisini görmedim ikinci kutu da öylece duruyor bi ara onu da kullanıcam
Peki ne kadar gidiyor bu işlemin etkisi...etkisi bitince eskisinden beter olursak????En az 3 seans olmalı demişti dr. Seansı nakit 900 kkart 1000 TL. Ben bir seans gittim sonra korona çıkınca devam edemedim Ama bir seansta bile harika gergin, pırıl pırıl bir cildim oldu. Bayıldım, haziranda devam edicem insallah. Yüzüne Ince ince cok igne sokuyor heryerine, acımıyor desem yalan olur
Eskisinden beter olma durumu yok neyse o oluyor Ben Temmuz başı diğer seansıma da gittim 2 seans yeterli şimdilik dedi. Hala cildim parlak ve gerginPeki ne kadar gidiyor bu işlemin etkisi...etkisi bitince eskisinden beter olursak????
Mezoterapi yaptiran bir bayan bulduğum için sevindim etkisi bitince yüzünüzde ne gibi değişiklikler oldu acaba ...ne kadar sürdü...ben belirginleşmiş gulme çizgisi için gitmek istiyorum da...botoks gibi mimiksiz bırakmıyor degil mi insaniYani bende içilen kolajenin cildimde aman aman bir farkı olmadı. Korona öncesi iğneli mezoterapi yaptırmıştım yüzüme, kolajen hyaluronik asit vs vardı içinde. O iğne anında etki etmişti yüzümde, korona bitsin yine mezoterapiye gideceğim. Direk cilde enjekte etmek en güzeli bence
Yok canım mimiklerle bir ilgisi yok zaten. Cildin 25li yaşlardan sonra daha az ürettiği bazı maddeleri cilde dışardan verip desteklemek gibi düşünün. Cilt gençleşiyor yani ve bunu cilt parlaması ,daha diri ve tok görünmesi, lekelerin azalması şeklinde yapıyor. Belirginleşmiş çizgilere 2 seans yetmez demişti bana, 4-5 kere yaptırmak lazım 15-20 gün arayla. Siz yine de bir doktora gidip görünün ve öyle fikir alın derimMezoterapi yaptiran bir bayan bulduğum için sevindim etkisi bitince yüzünüzde ne gibi değişiklikler oldu acaba ...ne kadar sürdü...ben belirginleşmiş gulme çizgisi için gitmek istiyorum da...botoks gibi mimiksiz bırakmıyor degil mi insani
Ben buna bakayım dedim ama bir çok marka saf anlamında püre eklemiş ürün ismine, bir dünya farklı ürün çıktı. Sizinki hangisiydi , paylaşabilir misiniz?Ben pure collagen kullaniyorum , yillardan beri cok memnunum .goz alti cok iyi dolduruyor , cildi eskisi gibi oval sekline sokuyor ,kirisiklari da aciyor , ayni zamanda disler , kemikler icin cok faydali . Saclari ve tirmaklari da saglikli uzatici eskisi var
Merhabalar colegen için size önerim var mesaj attımMerhaba ürünü kullanmanız üzerinden epey geçmiş memnuniyetiniz devam ediyor mu? Bir de hangi markayı kullandınız?