- 5 Temmuz 2019
- 15
- 4
- 43
-
- Konu Sahibi Leylayazici
collogen lift paris kullandım 3 ay hiç bir fark yok cildimde bu markayı önermiyorum. henüz başka marka denemedim.
bende de pek işe yaramadı, cilt tipime uygun değil diye düşünmüştüm demek normalde de pek memnun kalınmıyormuşSayınkek
Ürünleri o kadar işe yaramaz ki aylardır sitede kapıdan atıyoruz bacadan giriyorlar. Sizde zaten ürünü tecrübe etmişsiniz...
Isim yollarsan çok sevinirimSuda collagen kullandım 1,5 ay boyunca ;gayet memnun kaldım.Ama şimdi Rusya ^dan ithal bir ürün buldum.15 gündür kullanıyorum ve oldukça memnunum.fiyatının 35lira olması ve fda onayının olması beni cezbeden taraflarıdır.bilginize
Merhaba. ben de bu üründen -beauty plus 28'li şase- aldım ve dün kullanmaya başladım. kullanıcı yorumlarını merak ediyorum. acaba memnun kaldınız mı? gerçi artık çok geç galiba 3 kutu aldım :SMerhaba.
Ben bu konuda bir miktar araştırma yaptım ve sonunda suda collagen kullandım. 1 ay oldu başlayalı ve memnun kaldım. Fakat daha sonra içeriğinde min 10 mgr olmalı diye okuyunca ki bunda 5.5 vardı supra collagen beauty aldım. Yarın ona başlıcam. Umarım daha iyi fayda görürüm.
Bana da söyler misiniz ne olduğunu ? teşekkür ederimIsim yollarsan sevinirim eylulnaz2007@hotmail
merhaba... bana da isim verebilirmisiniz hangi siteden bulabilirim? çok teşekkürlerSuda collagen kullandım 1,5 ay boyunca ;gayet memnun kaldım.Ama şimdi Rusya ^dan ithal bir ürün buldum.15 gündür kullanıyorum ve oldukça memnunum.fiyatının 35lira olması ve fda onayının olması beni cezbeden taraflarıdır.bilginize
MerhabaMerhaba.
Ben bu konuda bir miktar araştırma yaptım ve sonunda suda collagen kullandım. 1 ay oldu başlayalı ve memnun kaldım. Fakat daha sonra içeriğinde min 10 mgr olmalı diye okuyunca ki bunda 5.5 vardı supra collagen beauty aldım. Yarın ona başlıcam. Umarım daha iyi fayda görürüm.