- Konu Sahibi NeuroCathy
26 yaşındayım kullanmalı mıyım sizce ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
shiseidonun colojenını nerden alabilirim ?Merhaba ben Japonya'da yaşıyorum, buradaki drugstorelarda hapı, sıvısı, tozu her neviden satılıyor. Şimdilerde hem toz hem de sıvısını içiyorum. Meiji ve shiseido markalarının.
Farklı markaları deniyorum. Şimdi Meiji ve shiseidonun ürünlerini kullanıyorum, memnunum.
Tatlım 2ayda bir dermaroller yap birde kolojen iç.) Dermaroller set olarak satılyor ondan alKızlar ben cildime kolajen takviyesi yapmak istiyorum artık yaşlanma belirtileri olarak sarkma filan başlayacak hissediyorum cildimde ...hap olarak buldum sıvı yüze srülen var mı biliyor musunuz? bir de kullanan faydasını gören oldu mu?? cilt emer mi mesela süreceğiz ama
merhaba hud kolajen aldığınızı söylemişsiniz faydasını gördünüz mü?naturalifti duymadım araştırayım . hud kolojen aldım diğeri bitince buna devam edeceğim, indirimli yerlerde alın ama , diğeri çok pahalı 17-18 euroluk ürünü iki katına satılıyor. maalesef tek yerde var . 350tl ne demek.
Merhaba ben de kolajen kullanmaya başlayacağım. Kolajenin toz formda olması (hücre emilimi açısından hap ve krem formlar kısa süreli işe yarıyormuş) ve günlük alım miktarının en az 10.000 mg olması gerekiyormuş. araştırmalara devam. ben sanırım Qatre collagen deneyeceğim.Kızlar ben cildime kolajen takviyesi yapmak istiyorum artık yaşlanma belirtileri olarak sarkma filan başlayacak hissediyorum cildimde ...hap olarak buldum sıvı yüze srülen var mı biliyor musunuz? bir de kullanan faydasını gören oldu mu?? cilt emer mi mesela süreceğiz ama
ben görmedim canım. şimdi başka bir kolajen deneyeceğim. arkadaşlarım önerdimerhaba hud kolajen aldığınızı söylemişsiniz faydasını gördünüz mü?
merhaba, önce bir kutu Swedish Nutra Collagen almıştım, tatlandırıcı olmadığı söylense de bariz tatlı üç tane tüketmek gerekirmiş net sonuç almak için, yurtdışında tanıdığınız varsa oradan getirtin burada iki katı fiyatı ile satılıyor. (yurtdışına göre iki kat fiyatlı satılması nedeni ile başka almadım dolayısı ile bir fark ta göremedim.)merhaba hud kolajen aldığınızı söylemişsiniz faydasını gördünüz mü?
Benim 60 yasinda bi akrabam dediginizi yapti.fazla vitaminden Kalcasinda kemik cikti. Kanser sandilar ameliyat oldu. Ama cildinde hic bi duzelme olmadi. O yuzden bu kolejen islerine pek inanacim kalmadi
merhaba,Merhaba , amerikadan her ay kolajen getiriyorum. Bilginiz olsun hanımlar neocell markasını türkiye de bulunmuyor kendime anneme fln getirirken fazladan getiriyorum..
Evet şuan baya bi stok mevcut siz hangisinden kullanıyorsunuz? Amerikadanguzelligimgelsin bakabilirsiniz instagram hesabim şuan olan markalar varmerhaba,
bende daha önce kardeşime amerika'dan getirtiyordum ama pandemiden beri gidemedikleri için mümkün olmadı. yardımcı olabilme imkanın olabilir mi acaba?
merhaba, dediğiniz urunu kullandınız ve memnunmusunuz?Herkese merhaba, başlıktaki birçok yazıyı okuduktan sonra swedish nutra kullanmaya karar verdim ama stokta kalmamıştı, hoş ben aldıktan sonra stoğa gelmiş Bundan dolayı Voonka'nın multi collogen'ini aldım hem kendime hem anneme. Takip edip olumlu olumsuz gelişmeleri sizlere bildireceğim. Umarım olumlu olur :)