Kola bağımlılığı

ben kola hic icmem dilime de vurmam cocuklugumdan beri...igreniyorum...kolaya rengi guney amerikada yasayan yerliler tarafindan toplanan ve para karsiligi bu sirkete verilen siyah bocekler veriyormus :kızgın:

kola içmemenin tek yolu markette kolayı görmezden gelmekitr.Benim de elim kolaya gidiyor eşim hemen ordan uzaklaştırıyor beni.Geçenlerde bir arkadaş getirmiş 2.5 lt. bir bardak dayanamayıp içtim geri kalanını içerim diye hemen çöpe bıraktım .

bende akşam yemeklerinde arıyorum çok yemekle beraber mutlaka bi bardak içmek zorundaymışım gibi hissediyorum ama midem çok rahatsız oluyo içmesem daha ii olacak :nazar:
bu arada bende ne kilo yapıyo ne selülit :jeyyar:

tam bi kolakoligimdir.. ne böcekler ne fareler ne kan lar hiç bişe yıldıramıo benı cok pis bagımlı olmuşum ama cok sevıorum buzlu olcak bide=)) içerkende yüzüne sıcrıcak asiti nokta nokta lurk lurk gidecek bogazdan=))) bak yıne cnm cektıdelikafadulden

eskiden bende çok içerdim hem çok zayıftım hemide daş gibiydim. hamilelikte zararlı diye bıraktım eskisi kadar içemiyorum artık şimdi kilo da var selülitte. gerçek bağımlıya bişey yapmıyo :)

bende çok sevıorum ve içiorum benm evede hergun alınır kola..
fastfood un yanında super oluo yerimseniben

kola içmem :umursamaz: hiç içmedim desem yalan olmaz
gerçi ben çay içmem
süt içmem
kahve içmem zemuszemus

ben içerdim ama mübtelası degilim geçen nette gördüklerimden sonra kızımada kendim de asla içmem görünce migdem bulanıyo sizede tavsiye ederim içmeyin içirmeyin

şahsen bende yapıldığı yeri yapıldığı malzemeleri gördüm uygulama dersinde gitmiştik fabrikaya :umursamaz: ama ben zaten hiç içmiorum

ben tam bi kola müptelasıyım tek başıma bi kaç saatte 2 lt. tüketecek kadar bundan bir türlü vazgeçemiyorum..

ben de kolasız yaşayamayanlardanım,böcekler falan para etmedi bana da :umursamaz:

eşim askerdeyken bende de olmuştu bağımlılık durumu
günde 2 lt tek başıma çiyordum yanında da en az 2 paket sigarayla ne feci bişeydi ya
inanın kola içene kadar gün boyu başım ağrıyor içince rahatlama hissi yaşıyordum
tam bir bağımlı olma durumu ne kilo almıştım ama o dönemde
şimdi çok şükür 2 kötü alışkanlığımdanda kurtuldum
kolayı 1 ay dayanıp hiç içmez ve sonra içmeye çalışırsanız tadı cidden berbat geliyor tecrübeyle sabit
artık içemiyorum

Malesef bende tam anlamıyla bir kola bağımlısıyım. En büyük sıkıntısı da malum mide yanmaları ama tek yapabildiğimiz şekersiz olanına geçmek oldu, bu da bizi birazcık olsun kilo sorunsalından uzaklaştırdı ama diğer zaraları aynen devam etmekte. Şimdilik çoluk çocuk yok ama olunca onu en azından bi süre koruyabilmek adına evde tüketmemekten yanayız ve umarım başarılıda oluruz

aynen bende böyleydim ya.
hem hazımsızlık hem selülit:nazar:
ama şimdi çok aramıyorum yine bazen tutuyo krizim oldumuda içiyorum iki litre..
ama ayda yılda bir.
onun yerine meyve suyu için zamanla alışıo insan.
yada benim çok sevdiğim ayran:içelim:

gerçektenn çok kolayy!sadece kendinize değil çocuklarınıza da zarar veriyorsunuz!!
ben çocuğum içmesin diye eve almayı bıraktımmm ve dolayısıyla içmeyi de bıraktıkk!
geçende yemeğe misafirlerim gelmiştii 2.5lt.lik kola ve fanta getirmişlerdii kolayıı attımm içilmedii fanta da öylee duruyor kimse yüzüne bakmıyooo!!!

bende bağımlıyım.. ama ben dışarda pek kola içmeyi sevmiyorum evde tek başıma daha zevkli geliyo kola içmek..:)

ben her gün alıp içmiyorum da sadece yemeğin yanında kola olmazsa olmaz benim için. kurtulmak lazım valla.

X