• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var

Çok üzüldüm bende 27 yaşında 8 aylık evliyim 3 ay olmak üzere boşanma sürecindeyim Aile desteği çok önemli Allahtan ailem bana destek oldu yoksa halim çok zordu Bence asgari ücretten daha iyisini de bulabilirsiniz şu iş arama sitelerine bi göz gezdirin ben bakıyorum hatta geri dönüşler bile geldi ama dava sonuçlanmasını bekliyorum inşallah iş bulup kurtulursunuz

Bir kadının hele de 27 yaşında ki bir gencin tek başıma hayat kurması çok zor yanlız çok yıpranırsın ailenden destek alsan ne bileyim en azından sen çalışırken bebeğine bakarlar. Bende 29 yaşındayım çocuğum yakında dört olacak aynı yollardan geçtim fakat ben devlet memuruyum ve kazandım iyi şimdilik babası da oğlumuza destek veriyor maddi acıdan. Evim kira ailem yanımda bazen diyorum ki ne zor be ve düşün daha altı ay oldu bosanski. Eylikende bütün yük bendeydi ama artık hem yük hem sorumluluk bende. Çocuğuma ailem bakıyor ben çalışıyorum yakında kreşe gidecek. Ankarada kreşler de kiralar da çok pahalı allah yardımdın olsun rabbim eşine hidayet versin çocuğuna da sana da sahip çıkar umarim
Evet gerçekten cok zor suanda yaparım umuduyla yola çıkmak da istemiyorum ama başka çıkış yolum yok. İşim yok başımı sokcak bir yerim yok. Siz devlet memuruyken zor diyorsanız ben nasıl yaparım acaba ?

Çok üzüldüm bende 27 yaşında 8 aylık evliyim 3 ay olmak üzere boşanma sürecindeyim Aile desteği çok önemli Allahtan ailem bana destek oldu yoksa halim çok zordu Bence asgari ücretten daha iyisini de bulabilirsiniz şu iş arama sitelerine bi göz gezdirin ben bakıyorum hatta geri dönüşler bile geldi ama dava sonuçlanmasını bekliyorum inşallah iş bulup kurtulursunuz
Sizin de allah yardımcınız olsun. O kadar çok iş sitesinden bakıyorum ki 1 senedir zaten bakıyorum hiçbir başvuruma donuş yapılmadı. Simdi yaptıklarımdan da pek ümidim yok . Bi magazaya felan başvursam iş bulurum bi markete felan diyorum ama evladım cok küçük kreşten sonra onu bırakıcak bir kapım yok.

Aileniz çocuğa bakmaz mı ? En azından birkaç sene . Asgari ücretle bir iş bulursunuz .
Uygun bir kiralık evde bulsanız tamamdır

Back