Kola gerçekten bağımlılık yapıyor bir süre sonra ama bırakmak için çok nedeninniz var..bunlardan bir tanesini ben size yazayım. bizzat gözlerimle görmesem inanmazdım..ünversitedeyken zararlı alışkanlıklar hakkında bir seminer düzenlenmşti(alkol,hap,uyuşturucu ve kola)baştan kolanın onların arasında olmasına ben de dahil olmak üzere birçok arkadaşım anlam verememiştik..(ben kolayı sevmem bu arada)fakat orada yapılan test aynen şöyleydi..1 bardak kolanın içerisine küçük bir parça kırmızı et attılar ve seminer boyunca o et parçası bardağın içinde durdu yaklaşık olarak 2-2,5 saat sürmüştür seminer ve sonunda o et parçasını çıkardıklarında et parçası yumuşamış bir haldeydi..süre kısıtlı olduğu için sadece o zaman içerisindeki etkisini görebildik biz..daha uzun süre bekleyince et parçalanacak duruma geliyormuş..artık siz anlayın ne kadar tehlikeli olduğunu... siz sürekli tüketiyorsunuz bunu ve çocuklarınız daha küçücükler bünyeleri çok hassas lütfen bu yazdıklarımı iyi düşünün ve ikna olmak isterseniz bunu evinizde kendiniz deneyin belki karar almanıza yardımcı olacaktır...sevgiler