- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
Bende gercekten abarti bise bekledim.. 3d gibi ama koyu ya da acik renk degil,Evet zaten izlere daha cok üzülüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gercekten abarti bise bekledim.. 3d gibi ama koyu ya da acik renk degil,Evet zaten izlere daha cok üzülüyorum
Faça izine benzetmiş olabilirler ama o izlerde derin oluyor sanırım o yüzden iyileşmiyor ama çocukluğunuzdan kalma cam izi nasıl oldu kaza mı yaşadınız cam çiziği iyileşir diye biliyorum derin değilse, üzerinize cam mı düştüHaklısınız. İlk evlendiğim zamanlar, görümce yanımda imalı imalı " Kendine zarar vermek çok günah, cehenemde yancaklar cayır cayır ' vs dedi.
Sonra sorunca anlattım, bilerek felan yaptım sanmışlar. nası bi psikopata benziyosam. .
Gecici dövme yaptirabilirsinizMrb kızlar. Malum yaz geldi kısa kollu giyiyoruz .
Benim kolumda küçüklüğümden kalma cam çiziği var 2-3 tane ince ama belli oluyr. ve sanki bilinçli yapılmış gibi duruyor. Kısa kollu giydiğimde (özelikle eşimin tarafı) kötü kötü bakıyormus gibime geliyor. Bakıyolar zaten. Kendimi cok kötü hissediyorum hakkımda ne düsünüyolar acaba diye.
Bunların bi çözümü yok mudur ?
İnanın bu yüzden ağustos sıcağında uzun kollu giyiyordum ama artık olmuyor mecbur kısa kol giyiyoruz
Son günlerde aşırı kafama takıp üzülüyorum yeni tshirtler almıştım bianda hevesim kaçtı oturup ağladım
Bayramda felan aksesuarla bileklikle kapatmayı düşünüyorum.
dirseğimin az alt tarafında ama kolumun üst tarafı. nasıl olur ki acaba.
Evet ya bilerek çizmişsin gibi duruyor, o yüzden faça attığını ima etmişlerdir.Evet zaten izlere daha cok üzülüyorum
Valla biraz faça atmış gibi duruyor ama düşündüğün kadar da kötü değilEvet zaten izlere daha cok üzülüyorum