• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim yüzünden kilo aliyorum

Bende bayrama kadar beş kilo vermek istiyorum Allahtan eşim diyet yemeklerini yer sadece sıcacık mis kokulu pide alıyor birde tatlı alıyor ama tatlıya kızdım artık almıyor pide den de artık bir iki ısırık alıyorum napım.
Bu arada 94 den 74 e kadar indim bir yıldır diyetteyim yaklaşık
İyi vermissinnn banada yazarmisin neler yaptigini

Ama açın halinden anlamak bu mu?
Oruç tutulur çünkü, açı anla empati yap diye.

Akşama ziyafet olduğunu bilerek ben de tutarım oruç.

Asıl ben açın halinden anlıyorum, çünkü ne yemek olursa olsun, 1 kaşık tadımlık yiyorum.
Karnım ötüyor açlıktan, su içiyorum, döner yendiğim zamanları hatırlıyorum yutkunuyorum, pide restaurantlarının önünden geçerken mis gibi koktu diyip yutkunuyorum.

Bitkisel protein ile devam ediyorum yeşil mercimek vs, etten çok çok çok ucuz.

Asıl ben anlarım fakirin halinden, irade meselesi işte
ben ziyafet var demedim olan yemekleri yiyorum dedim.ikisi cok farkli seyler.ayrica kimin fakirin halinden anladigini kimin orucunun dogru oldugunu siz degil allah bilir.ben olan yemekleri yedigimi soyluyorum.acin halini bir ay degil 12 ay hatirlamak onemli

ben ziyafet var demedim olan yemekleri yiyorum dedim.ikisi cok farkli seyler.ayrica kimin fakirin halinden anladigini kimin orucunun dogru oldugunu siz degil allah bilir.ben olan yemekleri yedigimi soyluyorum.acin halini bir ay degil 12 ay hatirlamak onemli
Bacım ben 12 ay anlıyorum, raadol
Silip süpürecek sofram da yok, 2 kaşık yemek yiyorum.
Soğan ekmekle bile silip süpüren düşünsün, bulamayanın halini

Alan almis
Bak şistin yeme artik demiyor,karsilikli yiyelim diyor
Ne güzel yiyin işte :)

Spor yapin yemekten sonra. Yuruyus mesela. Daha cabuk kilo verirsiniz hem de vucudunuz toplanir.

Back