ve kolumun son halinin resmibi haftalık epilasyon.
yorumlarınızı bekliyorum kızlar. bu normal mi allahaşkına?
asıl epilasyona gittiğim yer büyük alan, bir de deneme amaçlı önceki mesajımda bahsettiğim yerin yaptığı bölüm var. arada da dağ kadar fark var! ama dediğim gibi bu ikinci yer de adsız sansız bi yer...
yine link veremediğim için noktaları kaldırıp bakın lütfen.
http:.....//img187.imageshack.us/img187/5892/kolqs.jpg
asıl epilasyona gittiğim yer büyük alan, bir de deneme amaçlı önceki mesajımda bahsettiğim yerin yaptığı bölüm var. arada da dağ kadar fark var! ama dediğim gibi bu ikinci yer de adsız sansız bi yer...
kishaya, kusura bakma canım resimlerini ancak izleme fırsatı buldum ve keşke bakmasaydım diyorum zira malesef iyi bir şey söyleyemeyeceğim senin adına gerçekten üzüldüm, bu sonuç kesinlikle ama kesinlikle normal değil. Doktor olmadığım için tedavisi konusunda da sana yardımcı olamayacağım. Bu şekilde insanların sağlığı ile oynayan bir kişinin mutlaka bir şekilde cezalandırılması ve bu işi yapmasının kesinlikle engellenmesi gerektiğini düşünüyorum. Gittiğin yerin özel bir hastahane olduğunu söylemişsin , bu yüzden nereye nasıl müracaat edileceğinden de tam emin değilim ama herhalde il sağlık müdürlüğü ya da Sağlık Bakanlığına kadar herhangi bir makam ilgilenmeli diyorum. Buna benzer bir durum Lazer epilasyon yaptıran , daha sonra bana gelen bir bayanında başına gelmiş ve gittiği lazer epilasyon merkezi ile mahkemelik olmuştu. Ancak bu arkadaşa Lazer epilasyon tedavisine başlamadan önce imzalattırılan ve tedavinin herkeste kesin çözüm olamayacağına dair bir ifade içeren metin nedeniyle malesef hiçbir sonuç elde edememişti. Umarım sen buna benzer birşey imzalamamışsındır. Tekrar geçmiş olsun.
Kıslar kolda kıllar çok kalın ve sık ise ne kadar seanta cevap alınabilir acaba???
istanbulda bildiginiz iyi bi yer var mı arkadaslar?
ben de 2.turu dönüyorum kollarıma ama daha kollarımın üst kısmı tamamen bitmedi tüy yoğunluğu çok bende bir de geliş gidişi aksattım bir ara e bacakları koltukaltını parmak üstlerini falan da sokunca araya bayaa bir aksadı.. iğneli epilasyonda bir şey var biliyorsunuz bir bölgeye ilk seansı yaptığınızda ikinci tur için çok uzun zaman beklememek lazım yoksa kıllar uzadıkça (anagen evreden katagen evreye geçtikçe diyorlar ya hani) alınması da zorlaşıyor daha çok acı veriyor, bitmesi de daha uzun sürüyor. buna çok dikkat etmek lazım. ben pişmanım arayı uzattığıma valla kızlar..:çok üzgünüm:[/QUOT
aksatınca olmuyor aslınalan ama acı fazla değilki zaten gül hanımın makinesi çok acı vermiyor sende başka bir şey vardır bence benimkiler çok sert olduğu halde canım yanmıyor kimbilir ne kadar ara verdinde böyle oldu üzülme canım bizim güzelliğimiz için herşey öyle abartıcakta bişey yok yani kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?