Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İğneli Epilasyon Kol Için Iğneli Epilasyon Yaptıran Var Mi ?
- Konu Sahibi leyli_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ve kolumun son halinin resmi bi haftalık epilasyon.
yorumlarınızı bekliyorum kızlar. bu normal mi allahaşkına?
asıl epilasyona gittiğim yer büyük alan, bir de deneme amaçlı önceki mesajımda bahsettiğim yerin yaptığı bölüm var. arada da dağ kadar fark var! ama dediğim gibi bu ikinci yer de adsız sansız bi yer...
yine link veremediğim için noktaları kaldırıp bakın lütfen.
http:.....//img187.imageshack.us/img187/5892/kolqs.jpg
kishaya, kusura bakma canım resimlerini ancak izleme fırsatı buldum ve keşke bakmasaydım diyorum zira malesef iyi bir şey söyleyemeyeceğim senin adına gerçekten üzüldüm, bu sonuç kesinlikle ama kesinlikle normal değil. Doktor olmadığım için tedavisi konusunda da sana yardımcı olamayacağım. Bu şekilde insanların sağlığı ile oynayan bir kişinin mutlaka bir şekilde cezalandırılması ve bu işi yapmasının kesinlikle engellenmesi gerektiğini düşünüyorum. Gittiğin yerin özel bir hastahane olduğunu söylemişsin , bu yüzden nereye nasıl müracaat edileceğinden de tam emin değilim ama herhalde il sağlık müdürlüğü ya da Sağlık Bakanlığına kadar herhangi bir makam ilgilenmeli diyorum. Buna benzer bir durum Lazer epilasyon yaptıran , daha sonra bana gelen bir bayanında başına gelmiş ve gittiği lazer epilasyon merkezi ile mahkemelik olmuştu. Ancak bu arkadaşa Lazer epilasyon tedavisine başlamadan önce imzalattırılan ve tedavinin herkeste kesin çözüm olamayacağına dair bir ifade içeren metin nedeniyle malesef hiçbir sonuç elde edememişti. Umarım sen buna benzer birşey imzalamamışsındır. Tekrar geçmiş olsun.
Selam kıslar
Bende ilk defa iğneli yaptırdım kollarıma..İşlem baya uzun oldu ilk olduğu için toplamda 5 saat canım yandı..İlk başlarda çok acıdı sonrasında eh....Bugün 2. günü minik minik kızarıklıklar dolu..Ne zaman geçer merak ediyorummm..İz kalır diyede korkuyorum gittiğim yere lazerle başladım.O kadar çok para verdimki 1 yıl olacak halen kolt.altı bitmiş değil hatta bir önceki seansında bayaaa siyah çıkmıştı iğneli ile aldılar..Toplamda 4 kez lazer uygulandı sonuçtan çok memmundum tek tük kalmıştı onun içinde iğneliye geçtik ama iğnelide 3. seans olacak bitmediiiiiiiiiiiiii çıldırcam yaaaaaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:
Bende ilk defa iğneli yaptırdım kollarıma..İşlem baya uzun oldu ilk olduğu için toplamda 5 saat canım yandı..İlk başlarda çok acıdı sonrasında eh....Bugün 2. günü minik minik kızarıklıklar dolu..Ne zaman geçer merak ediyorummm..İz kalır diyede korkuyorum gittiğim yere lazerle başladım.O kadar çok para verdimki 1 yıl olacak halen kolt.altı bitmiş değil hatta bir önceki seansında bayaaa siyah çıkmıştı iğneli ile aldılar..Toplamda 4 kez lazer uygulandı sonuçtan çok memmundum tek tük kalmıştı onun içinde iğneliye geçtik ama iğnelide 3. seans olacak bitmediiiiiiiiiiiiii çıldırcam yaaaaaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:
ve kolumun son halinin resmi bi haftalık epilasyon.
asıl epilasyona gittiğim yer büyük alan, bir de deneme amaçlı önceki mesajımda bahsettiğim yerin yaptığı bölüm var. arada da dağ kadar fark var! ama dediğim gibi bu ikinci yer de adsız sansız bi yer...
aysepilasyon isimli arkadaşın alanında sorun demiştim o kendisi buraya uğramış bakmış Allahtan.. O geniş alanda olan, ilk yaptırdığınız yere ait kabuklar ne kadardır duruyor??
- 17 Mart 2008
- 23
- 1
- 286
kishaya, kusura bakma canım resimlerini ancak izleme fırsatı buldum ve keşke bakmasaydım diyorum zira malesef iyi bir şey söyleyemeyeceğim senin adına gerçekten üzüldüm, bu sonuç kesinlikle ama kesinlikle normal değil. Doktor olmadığım için tedavisi konusunda da sana yardımcı olamayacağım. Bu şekilde insanların sağlığı ile oynayan bir kişinin mutlaka bir şekilde cezalandırılması ve bu işi yapmasının kesinlikle engellenmesi gerektiğini düşünüyorum. Gittiğin yerin özel bir hastahane olduğunu söylemişsin , bu yüzden nereye nasıl müracaat edileceğinden de tam emin değilim ama herhalde il sağlık müdürlüğü ya da Sağlık Bakanlığına kadar herhangi bir makam ilgilenmeli diyorum. Buna benzer bir durum Lazer epilasyon yaptıran , daha sonra bana gelen bir bayanında başına gelmiş ve gittiği lazer epilasyon merkezi ile mahkemelik olmuştu. Ancak bu arkadaşa Lazer epilasyon tedavisine başlamadan önce imzalattırılan ve tedavinin herkeste kesin çözüm olamayacağına dair bir ifade içeren metin nedeniyle malesef hiçbir sonuç elde edememişti. Umarım sen buna benzer birşey imzalamamışsındır. Tekrar geçmiş olsun.
ne zamandır moralim bu konuda o kadar bozuk ki birşey yazasım bile gelmedi. çünkü o kabuklar döküldü ve yerine çukur çukur izler var şimdi. ilk fırsatta fotoğrafını da çekip koyacağım. başka bi iğneli epilasyoncuya gittim, geçer dedi?? gittiğim yer de 6 - 8 ay arasında geçer diyo. ama ikisine de inanamıyorum. ikinci gittiğim yer geçiştirdi gibi geldi bana. bana birşey imzalatmadılar, dava açmayı düşünüyorum. offfffffffffffffff offfffffff. ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten.
6-8 ay sonra geçer ne demek ya ne saçma laflar bunlar! insanlar ne kadar sorumsuz ve yüzsüz valla... benim de eskiden gittiğim bir bayan iz bıraktı kolumda. kabuklar döküldükten sonra lekeler kaldı. baya azaldı şu an, geçer diye umuyorum aynen. dikkatli olmak lazım yaa öle yara bere şeklinde kabuk olunca bir daha yaptırmamak lazım sanırım. ama siz de haklısınız insan emin olamaz. dilerim hallolur her şey sizin için.
ve kolumun son halinin resmi bi haftalık epilasyon.
canım ben de bir gün önce göbeğime yaptırdım benim izlerim de aynen böyle duruyor çok mutsuzum ya....eğer bunlar geçmezse napıcaz bizmafoldumben
kızlar valla gece yarısnı geçmişken bakınıyorum burasını gördüm ığneli epilasyon konusu açılmış yazmadan geçemeyecektim dayanamadım...
bende yıllar önce kol ve koltuk altım için iğneliye gittim aman Allahım bir canım yandı bir canım sormayın üstelik uygulamaları saçma geldi çünki epilasyondan önce ağda yapıolardı saten bir dünya para tutuyordu neyse iğnenin acısıda cabasıoffff kabuklar oluyordu sonradan yani ben memnun kalmadım hiç farklılık görmedim vazgeçtim iğneyle her kıl köküne giriyolardı tek tek bitmek bilmiyordu iyiki vazgeçmişim..
Sonrada lazer epilasyona gittim duymuşsunuzdur tek vuruşta 20 mesela kıl kökü şükür ki gittim 4 seansa varmadan dünyamı karartan moralimi yıllarca bozan kıllardan kurtuldum.kollarımda mesela yüz tüyü gibi kaldı istesem giderim ama gerek görmüorum.
valla elinizde imkan varken hiç uğraşmayın hem pratik hem de kesin çözüm..Hoşçakalın
bende yıllar önce kol ve koltuk altım için iğneliye gittim aman Allahım bir canım yandı bir canım sormayın üstelik uygulamaları saçma geldi çünki epilasyondan önce ağda yapıolardı saten bir dünya para tutuyordu neyse iğnenin acısıda cabasıoffff kabuklar oluyordu sonradan yani ben memnun kalmadım hiç farklılık görmedim vazgeçtim iğneyle her kıl köküne giriyolardı tek tek bitmek bilmiyordu iyiki vazgeçmişim..
Sonrada lazer epilasyona gittim duymuşsunuzdur tek vuruşta 20 mesela kıl kökü şükür ki gittim 4 seansa varmadan dünyamı karartan moralimi yıllarca bozan kıllardan kurtuldum.kollarımda mesela yüz tüyü gibi kaldı istesem giderim ama gerek görmüorum.
valla elinizde imkan varken hiç uğraşmayın hem pratik hem de kesin çözüm..Hoşçakalın
Size yapılan uygulama iğneli epilasyon değil başka bir şeymiş resmen adı olmayan saçma bir şey yani. Ağda ne demek ya tüyler biraz çıkmış durumdayken gidilir iğneliye, ikinicisi kol çok az acıyan bir yerdir yani size akım fazla filan verilmiş sanırım ve bildiğim kadarıyla kol çabuk cevap veriyor eğer kıllar çok kalın değilse. Lazerden memnun kaldıysanız ne mutlu tabi ama hem sağlık açısından garantisi yok tam olarak ne olduğu belli değil hem de en ufak bir hormon değişikliğinde (örneğin hamilelik) aynen tüylerin çıkma ihtimali var. ığnelide bu riskler yok ve eğer uzmanını bulursanız sorunsuz bu işi halledersiniz.
Tabi dilerim sizin lazerden aldığınız sonuç kalıcı olur.
Tabi dilerim sizin lazerden aldığınız sonuç kalıcı olur.
kishaya arkadaşım ben de koluma ve koltukaltıma iğneli yaptırıyorum. kesinlikle böyle olmaması lazım. bence ilk gittiğin yeri hemen terk et. ben şu an tokat'tayım küçük yerde olduğum için mecburen küçük bir yerde yaptırıyorum. ama önemli olan yerin büyüklüğü değil uzman. bence ikinci uzmanı tercih et. benim yaptırdığım yer önce alkolle kolu siliyor. az kabuklanma oluyor, 10-15 gün sonra geçiyor, bir iki tane ufacık beyaz leke kaldı o kadar.
Kıslar kolda kıllar çok kalın ve sık ise ne kadar seanta cevap alınabilir acaba???
valla ben 2.seansta farkı gördüm, çok büyük fark vardı. sabahtan akşama kadar çalışıldı anca bitti ilk senasım ama ikincisi çok çok daha kısa sürdü, çünkü çok zayıfladılar. Hiç de iz yok..aklinialirimsmile
istanbulda bildiginiz iyi bi yer var mı arkadaslar?
ben gül hanıma deneme seansı yaptırdım çok memnun kaldım sonucu gördüm çok güzel hiç bir şey kalmadı cildimde bu hafta için normal seansa randevu bile aldım yüz ve bacak başlıcam komple sanada tavsiye ederim canım en azından bi git gör dene yada başla derim bağdat caddesinde çok güzel bir yerde hizmet veriyor alkisalkisalkis
ben sorduğumda 6 aya bitiririz dediler şuan şaşırdım ilk seansta bitirmelerine.Hatta omuzdan başlanması gerekiyormuş önce öyle dedi bana gittiğim bayan, herhangi bir tepki veriyormu vücut diye bakıcaz sonra yavaş yavaş omuzdan aşağı doğru inicez dediler. Bence tek seansta bitirilmesi sakıncalı.
Kıslar ben 4. seanstan sonra birden etki gördüm
Bende anlamadım. 3 seans çok yoğun çalışıldı bir kolum 2,5 saat sürerdi.
4 seansta ciddi olarak azalma gördüm..4 seansı yaptıralı 25 gün oldu.Şimdi çıkanları görseniz cılız cılız çokda seyrek..İnş. hep böyle gider. Bir ara o kadar çok karamsarlığa düştümkü bende sorun olduğunu düşündüm...İnş.artış olmaz..Yazda geldi artık yaptırmak istemiyorum..En azından yaz bitene kadar ara vereyim diyorum..Düğünümde olacak solaryuma girmem gerek..
Kimsenin emeği boşaö gitmez inş..
Bende anlamadım. 3 seans çok yoğun çalışıldı bir kolum 2,5 saat sürerdi.
4 seansta ciddi olarak azalma gördüm..4 seansı yaptıralı 25 gün oldu.Şimdi çıkanları görseniz cılız cılız çokda seyrek..İnş. hep böyle gider. Bir ara o kadar çok karamsarlığa düştümkü bende sorun olduğunu düşündüm...İnş.artış olmaz..Yazda geldi artık yaptırmak istemiyorum..En azından yaz bitene kadar ara vereyim diyorum..Düğünümde olacak solaryuma girmem gerek..
Kimsenin emeği boşaö gitmez inş..
ben de 2.turu dönüyorum kollarıma ama daha kollarımın üst kısmı tamamen bitmedi tüy yoğunluğu çok bende bir de geliş gidişi aksattım bir ara e bacakları koltukaltını parmak üstlerini falan da sokunca araya bayaa bir aksadı.. iğneli epilasyonda bir şey var biliyorsunuz bir bölgeye ilk seansı yaptığınızda ikinci tur için çok uzun zaman beklememek lazım yoksa kıllar uzadıkça (anagen evreden katagen evreye geçtikçe diyorlar ya hani) alınması da zorlaşıyor daha çok acı veriyor, bitmesi de daha uzun sürüyor. buna çok dikkat etmek lazım. ben pişmanım arayı uzattığıma valla kızlar..:çok üzgünüm:
" iğneli epilasyonda bir şey var biliyorsunuz bir bölgeye ilk seansı yaptığınızda ikinci tur için çok uzun zaman beklememek lazım yoksa kıllar uzadıkça (anagen evreden katagen evreye geçtikçe diyorlar ya hani) alınması da zorlaşıyor daha çok acı veriyor, bitmesi de daha uzun sürüyor " ifadesi benim için hiçbir anlam taşımıyor iken merak ettim konu hakkında bilgi almaya çalışan hanımlarımıza ne ifade eder acaba !!!
ben de 2.turu dönüyorum kollarıma ama daha kollarımın üst kısmı tamamen bitmedi tüy yoğunluğu çok bende bir de geliş gidişi aksattım bir ara e bacakları koltukaltını parmak üstlerini falan da sokunca araya bayaa bir aksadı.. iğneli epilasyonda bir şey var biliyorsunuz bir bölgeye ilk seansı yaptığınızda ikinci tur için çok uzun zaman beklememek lazım yoksa kıllar uzadıkça (anagen evreden katagen evreye geçtikçe diyorlar ya hani) alınması da zorlaşıyor daha çok acı veriyor, bitmesi de daha uzun sürüyor. buna çok dikkat etmek lazım. ben pişmanım arayı uzattığıma valla kızlar..:çok üzgünüm:[/QUOT
aksatınca olmuyor aslınalan ama acı fazla değilki zaten gül hanımın makinesi çok acı vermiyor sende başka bir şey vardır bence benimkiler çok sert olduğu halde canım yanmıyor kimbilir ne kadar ara verdinde böyle oldu üzülme canım bizim güzelliğimiz için herşey öyle abartıcakta bişey yok yani kaydirigubbakcemile