benim için durum şu an böyle olduğu için böyle yazdım aysel hanım, 6 yıl sürekli olarak kollarına epilatör kullanmak hatasına düşmüş bir insan için durum böyle oluyor. 2.tura tam olarak başlamadan önce tek tük çıkmaya başlayanları çok kolay aldı uzmanım ama arayı haftalaaarca uzattığım için tüylerimin alınması daha fazla acı verdi. Paylaşım alanıdır; insanlar edindikleri bilgileri, deneyimlerini paylaşır, bu bilgilerden de herkes kendi aklına yatanı, mantığına uyanı alır. :1closedeyes:" iğneli epilasyonda bir şey var biliyorsunuz bir bölgeye ilk seansı yaptığınızda ikinci tur için çok uzun zaman beklememek lazım yoksa kıllar uzadıkça (anagen evreden katagen evreye geçtikçe diyorlar ya hani) alınması da zorlaşıyor daha çok acı veriyor, bitmesi de daha uzun sürüyor " ifadesi benim için hiçbir anlam taşımıyor iken merak ettim konu hakkında bilgi almaya çalışan hanımlarımıza ne ifade eder acaba !!!
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
İğneli Epilasyon Kol Için Iğneli Epilasyon Yaptıran Var Mi ?
- Konu Sahibi leyli_
- Başlangıç Tarihi