tabi cnm tüyün boyutnun pek önemi yok tek tek akım verilerek yapılıyo işlem ama kısayken yaptırman daha avantajlı uzadıkça tüy daha güçleniomuş. Fiyat konusuna gelince tavsiyem başlamadan gittiğin yerle konuş genelde heryerde dakikası 1 ytl ama benim gitğim yer 50 krş haliyle uzun bölge çalışınca bayağı bi uyguna gelio ve açıkçası kazıklandığımı hisetmiyorum öncesinde çok yer değiştrdm 1 tüy çekip marifetmiş gibi 10 laf edenler ama dakikalar çalışıyo:)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İğneli Epilasyon Kol Için Iğneli Epilasyon Yaptıran Var Mi ?
- Konu Sahibi leyli_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?tabi cnm tüyün boyutnun pek önemi yok tek tek akım verilerek yapılıyo işlem ama kısayken yaptırman daha avantajlı uzadıkça tüy daha güçleniomuş. Fiyat konusuna gelince tavsiyem başlamadan gittiğin yerle konuş genelde heryerde dakikası 1 ytl ama benim gitğim yer 50 krş haliyle uzun bölge çalışınca bayağı bi uyguna gelio ve açıkçası kazıklandığımı hisetmiyorum öncesinde çok yer değiştrdm 1 tüy çekip marifetmiş gibi 10 laf edenler ama dakikalar çalışıyo:)
Merhaba, ben de iğneli epilasyon yaptırıyorum, çok da memnunum, ancak benim yaptırdığım yerde dakikası 750 kuruş. Acaba sizinkinin fiyatı 50 kuruş mu yoksa 500 kuruş mu?kafamçokkarıştı ( yani 1 liranın yarısı). Saat olarak 45 lira ( eskinin 45 milyonu) veriyorum. Buna göre siz saatine 3 lira veriyorsunuz öyle mi? Öyle ise süpermiş, tüm vücudunuza yaptırın bence, çünkü çok uygun.:dance:
Anaa kol için iğneli epilasyonmu aboooo yap yap bitmez o :1no2: neden bu kadar acı çekesiniz neden bu kadar zaman kaybedesinizki.ben çenemdeki üç tüy için iğneli epilasyon yaptırmıştım ve göbek çizgisindekiler için.gözlerim yaşarıyordu. o kadar acıya değmez bence arkadaşlar.lazer varken.
Sevgili november, haklısın iğneli çok uzun sürüyor ve acıyor ancak daha önce lazeri de denedim, yüzümdeki tüm uyuyan tüyler aktif hale geldi ve yüzüm eskisinden bile daha fazka tüylü oldu, ve çenealtı ve boyuna da yayıldı, nasıl korkunç bi görüntü idi anlatamam. Tabi herkeste bendeki gibi olacak diyemem lazer için. Benimki şanssızlık idi galiba ve de yapıyla ilgili olabilir. Bu yüzden iğneliye geçtim ama çok memnunum, yüz, bacaklar, kollar ve özel bölgeye yaptırıyorum, çok da faydasını görüyorum. Sevgiler.
arkadaşlar merhaba.yüz bölgesi için ankaradaki bir merkezde 15 seans lazere gittim hiç bir sonuç alamadım çok sabretmeme ve beklememe rağmen.üstüne birde tüylerim siyahlaştı ve çoğaldı.artık lazere gitmenin saçma olduğunu düşündüm ve sir ağda yaptım.çünkü kötü görünüyorlardı.
ben yüz bölgesi için en iyi çözümün iğneli epilasyon olduğunu düşünüyorum.tabi uzman kişiler tarafından yapıldığında.ben şimdi tüm yüz bölgem için bursada bir merkez arıyorum uygun fiyatlı işini iyi yapan bir yer.sanırım yüzüne bursada iğneli epilasyon yaptıran arkadaşlar var.bana gittikleri yerleri özelden mesaj atabilirlerse çok sevinirim.
ben yüz bölgesi için en iyi çözümün iğneli epilasyon olduğunu düşünüyorum.tabi uzman kişiler tarafından yapıldığında.ben şimdi tüm yüz bölgem için bursada bir merkez arıyorum uygun fiyatlı işini iyi yapan bir yer.sanırım yüzüne bursada iğneli epilasyon yaptıran arkadaşlar var.bana gittikleri yerleri özelden mesaj atabilirlerse çok sevinirim.
Arkadaşlar ben bir dönem yüzüme iğneli yaptırdım bir kaç seans sonra yapan bayanın isteksizliği ve yavaşlığından bıraktım ama tekrar başlamayı düşünüyorum. Kollar yüz filan için hatta kafaya taktığım her yerime yaptırayım diyorum, tüylerim çok inceler zaten iğneliyle hemen hallolur ama burda çok iz kaldı geç kayboldular filan denmiş. Bi an kafam karıştı.. Benim yüzümdeki izler (ki çok belirgin de değillerdi) 1 günde filan geçiyordu.? Sizin uzun dediğinz süre nedir ki ?? Şimdiden teşekkürler. :enbuyukkk:
benim de yüz tüylrimi kıla çevirdi ve yaydı alxandrite lazerklava:Sevgili november, haklısın iğneli çok uzun sürüyor ve acıyor ancak daha önce lazeri de denedim, yüzümdeki tüm uyuyan tüyler aktif hale geldi ve yüzüm eskisinden bile daha fazka tüylü oldu, ve çenealtı ve boyuna da yayıldı, nasıl korkunç bi görüntü idi anlatamam. Tabi herkeste bendeki gibi olacak diyemem lazer için. Benimki şanssızlık idi galiba ve de yapıyla ilgili olabilir. Bu yüzden iğneliye geçtim ama çok memnunum, yüz, bacaklar, kollar ve özel bölgeye yaptırıyorum, çok da faydasını görüyorum. Sevgiler.
iyi günler arkadaşlar google de iğneli epilasyonu araştırırken rastladım foruma hemen üye oldum.
Benim sıkıntım iyi bir iğneli epiasyon uzmanı bulabilmek erkek arkadaşım için çünkü o alın kısmındaki saç çizgisini düzeltmek istiyor yani bizim tüğlerimize göre biraz daha kalın. lazer epilasyon ile 3 seans yaptırdık yeterli verimi alamadık tekrar çıktılar.
Yüzünde olduğu için iyi bir uzman arıyoruz internette bazı yorumları okudum kimisinde leke ve iz kalmış bu şekilde mağdur olmamak için istanbul snırları içerisinde iğneli epilasyon yaptırıp sonucundan memnun olan leke iz kalmadı diyen arkadaşlar bana bir uzman tavsiye ederse sevinirim özeldende yazabilirsiniz burdanda takip edicem.
sevgiyle kalın....:uhm:
Benim sıkıntım iyi bir iğneli epiasyon uzmanı bulabilmek erkek arkadaşım için çünkü o alın kısmındaki saç çizgisini düzeltmek istiyor yani bizim tüğlerimize göre biraz daha kalın. lazer epilasyon ile 3 seans yaptırdık yeterli verimi alamadık tekrar çıktılar.
Yüzünde olduğu için iyi bir uzman arıyoruz internette bazı yorumları okudum kimisinde leke ve iz kalmış bu şekilde mağdur olmamak için istanbul snırları içerisinde iğneli epilasyon yaptırıp sonucundan memnun olan leke iz kalmadı diyen arkadaşlar bana bir uzman tavsiye ederse sevinirim özeldende yazabilirsiniz burdanda takip edicem.
ben de aynen sen gibi yüzde lazer mağduruyum ALExANDRİTE idi.acaba yüz için uygun olan lazer cihazı var mıdır:diode .veya ND YAG.ben de iğneliye geçtim ama maharetli el bulmak lazım.yoksa çok acıyıp kabuk tutup iz kalıomuş.ADANAda onerebilecek olan var mı nolluur yaa çok korkuom iz kalması ve acıdan.bi de hep 1ytl dk.sı daha ucuz bulamadım hiç:SSevgili november, haklısın iğneli çok uzun sürüyor ve acıyor ancak daha önce lazeri de denedim, yüzümdeki tüm uyuyan tüyler aktif hale geldi ve yüzüm eskisinden bile daha fazka tüylü oldu, ve çenealtı ve boyuna da yayıldı, nasıl korkunç bi görüntü idi anlatamam. Tabi herkeste bendeki gibi olacak diyemem lazer için. Benimki şanssızlık idi galiba ve de yapıyla ilgili olabilir. Bu yüzden iğneliye geçtim ama çok memnunum, yüz, bacaklar, kollar ve özel bölgeye yaptırıyorum, çok da faydasını görüyorum. Sevgiler.
mrb seninle aynı durumdayım üstelik bn de adanadayım.yapan kişi çok onemliymiş işinin ehli bir defada tam koku yakabilrse bi daha çıkmı iz bırakmıomuş ama dillse defalarca git gel bi de izi yıllaarrcaa halaa gecmeyebilirmiş.guveneblr yer arıorum adanada nereyi onerirsiniz.tekrar mağdur olmak istemmiorum.iz bırakmayıp acısız iğnelinereye gidim çok acciill:gitme:fisfisfisSevgili november, haklısın iğneli çok uzun sürüyor ve acıyor ancak daha önce lazeri de denedim, yüzümdeki tüm uyuyan tüyler aktif hale geldi ve yüzüm eskisinden bile daha fazka tüylü oldu, ve çenealtı ve boyuna da yayıldı, nasıl korkunç bi görüntü idi anlatamam. Tabi herkeste bendeki gibi olacak diyemem lazer için. Benimki şanssızlık idi galiba ve de yapıyla ilgili olabilir. Bu yüzden iğneliye geçtim ama çok memnunum, yüz, bacaklar, kollar ve özel bölgeye yaptırıyorum, çok da faydasını görüyorum. Sevgiler.
nihayetinde çok da dayanilmicak bi acı değil bacaklarım bile daha çok acıdı kollarıma göre ilk 5 dakikadan sonra alışıyosun zaten ilk seansım 2 saate yakın sürmüştü tek kol 2.seans 1saat 10 dakika sürdü son seansımda 20 dakika ve tek tük çıktılar:) ben gerçi eve geldikten sonra karınca yumurtası yağıylada masaj yaptım 10 dk süresince belki kombine olmuştur bacaklarıma ilk defa yaptırdm ve yarın 4.pazarım ama hala çıkmadılar normalde ağdayla ilk haftada çıkardı yinede tercih senin cnm
fiyatı ne kadr peki :S
rKn, iğneli epilasyon yönteminde ücret dakika üzerinden belirlenir ancak bunun kesin bir standardının olmaması hizmet kalitesi ile yakından ilgilidir. Genelde dakikası 1 ile 2 Tl arasında değişiyor belki ama bence bu konuda ücrettten çok daha önemli olan uzman kişiye ulaşabilmektir. sonuçta sağlığımızdan daha değerli ne olabilirki. üstelik düşük ücretle çalışan kişi uzman olmadığı taktirde belirlediği sürede çok daha az sayıda tüy/kıl a müdahalede ediyor olabilir. 10 parmak çalışan bir uzmanın tek el çalışan bir kişiye oranla aynı sürede an az iki kat kıl/tüy e uygulama yapabileceği dikkatlerden kaçmamalıdır diyorum. sağlıklı günler dileklerimle.
Merhaba, ben de iğneli epilasyon yaptırıyorum, çok da memnunum, ancak benim yaptırdığım yerde dakikası 750 kuruş. Acaba sizinkinin fiyatı 50 kuruş mu yoksa 500 kuruş mu?kafamçokkarıştı ( yani 1 liranın yarısı). Saat olarak 45 lira ( eskinin 45 milyonu) veriyorum. Buna göre siz saatine 3 lira veriyorsunuz öyle mi? Öyle ise süpermiş, tüm vücudunuza yaptırın bence, çünkü çok uygun.:dance:
750 kuruş ya da 500 kuruş yoktur.eski 500 bin şimdi 50 kuruş oluyor, bu da 1liranın yarısı. Saatine 3 değil 30lira veriyodur yani 50kuruşsa...
iyi günler arkadaşlar google de iğneli epilasyonu araştırırken rastladım foruma hemen üye oldum.
keşke sonuçları buraya yazsaydınız
bende koltuk altlarıma ve çeneme bıyık bölgesine iğneli yaptırıyorum.geçen yıl lazere başlamıştım yüz bölgesine 8 seans çene ve 5 seans bıyık için gittim evet azaldı ama bitmedi bende iğneliye geçtim kalan tüyler inceldi ve azaldıydı çünkü.koltuk altı çok acıyor benim beyaz tenli ve ince ciltliyim sanırım ondan ama kabuklanma olmuyor sadece bıyık bölgesinde az oluyor ama öyle insan içine çıkılmayacak gibi değil 2 koltuk altı yarımşar saatten 1 saat sürüyor 10 dakikada yüzüm sürüyor
dakikası 1 liradan ilk seansa 3 hafta önce gitmiştim hemen farketti bile tümünden kurtulmak ne kadar sürer bilmem ama sorduğumda biz 8 seans diyoruz ama belki sizin ki 3 de bile biter dedi :)
dakikası 1 liradan ilk seansa 3 hafta önce gitmiştim hemen farketti bile tümünden kurtulmak ne kadar sürer bilmem ama sorduğumda biz 8 seans diyoruz ama belki sizin ki 3 de bile biter dedi :)