İğneli Epilasyon Kol Için Iğneli Epilasyon Yaptıran Var Mi ?

ben bütün vucudumu yaptım tamamen bitti iğneli epilasyon kesin çözüm ama kabuklanma muhakkak oluyor
10 seansı göze alın fakat ilk seaslarda yaptırdığınız bölge 2 saat sürüyorsa her seasta bu süre azalıyor

angelnr' a katılıyorum sevgili revgan tüm vücut derken nerelere yaptırdın ve kaç seansta bitti bi de nerde yaptırdın acaba ?? :)

angelnr açıkçası kolaltında hiç sorun yoktu çok da rahat ve memnundum ama bacakta biraz sorun oldu bilmiyorum benimle mi alakalı ama yaraların bi kısmı sanki hala iyileşmedi bir ay olmasına rağmen
bilemiyorum
bi de işte koltuk altıma baktığında baya azalmış dedi ikinci seans zamanı geldiğinde ama yine ilk seans kadar sürer dedi falan bi güvensizlik verdi bana bilemedim

merhabalar kızlar,
ben koluma daha önce lazer epilasyon denedim, pek işe yaramadı. aynı yerde koltukaltı için de lazer yaptırmış, çok memnun kalmıştım. yani sorun kılların lazer için çok ince ve açık renk olmasıydı.
şimdiyse, bir özel hastanede kollar için iğneliye başladım. hastane daha güvenilir olur diye düşündüm. ama bu izler beni korkutmaya başladı. uygulamayı yapan estetisyen herşeyin yolunda olduğunu söylese de başlayalı birkaç hafta olmasına rağmen hala tam olarak kabuklanma olmadı. her sabah akşam bepanthen sürüyorum, söylenen herşeyi harfiyen yapıyorum...
bir de estetisyen yüze yapmayız, iz kalabilir dedi. bundan da şüphelendim. birçok yerde yüze yapılıyor sanıyorum, en azından öyle okuyorum netten. acaba kendine ya da makineye mi güvenmiyor?
buna benzer izleri olan var mı, geçti mi, noolur evet diyin!

not: az mesaj gönderdiğim için resmi postalayamıyorum. aşağıdaki http'den sonraki fazla noktaları silip bakar mısınız?
http.....://img121.imageshack.us/img121/3194/dscn1138o.jpg

Resme baktım, ben de kollarıma yaptıran biri olarak söyleyeyim buna benzer kabuklanmalar oldu ve 3 hafta gibi bir sürede dökülerek zamanla izler kayboldu. Kol en zor iyileşen yerlerdenmiş diye bir kaç epilasyon uzmanından duydum. Yüz de biraz riskli bir bölge sanırım azar azar cildin tepkisini ölçerek uygulama yapılıyor ya da yapılmıyor.
ığneli epilasyon uzmanın paylaşım alanı, diye bir başlık var bu forumda orda deneyimli bir arkadaş var sanırım istersen bir de orada resmini paylaşarak sor durumunu.

çok teşekkürler angelnr, ben başlayalı 2 haftayı biraz geçiyor. ilk defa bazı kabukların döküldüğünü ve altında oldukça silik izler olduğunu gördüm, onlar da geçecektir diye umuyorum.
cevabın da içime su serpti :) demek ki o kadar anormal bir durum değil. ilk fırsatta bahsettiğin başlıkta da soracağım.
iyi günler dilerim.

bence o uzman işini tam bilmiyor uzman olan kişi her bölgeye yapabilmeli eskiden lazermi vardı hep iğneli epilasyon yapılıyordu her bölgeye benim uzmanımla yüzde çalışıyoruz hiç sorun olmuyor çok uzun sürmüş kabuklanma bence kabuk bile olmaması gerek ama burdaki arkadaşlar kabuklanmaya alışmışlar kabuklanma olmayınca nedense tuhaflarına gidiyor uzmanın işinde çok iyi olabileceğini düşünmüyorlar ve kabuklanmaya devam ediyorlar ben hiç kabuklanmadım

Sinek ısırsa biraz kaşısanız kabuk olur ya da ufak bir çizikte bile belli belirsiz kabuklar oluşur, bu cildin doğal tepkisidir. Bir de bazı insanların yüzü ve cildi fazla hassas oluyor her vücudun tepkisi farklıdır, cildin kendini yenileme süresi de öyle... Burda olsun bu sitenin dışında tanıdıklarım olsun sıfır kabuklanma yaşayan hiç duymadım, dolayısyla diğer uzmanlara negatif yorumlar yapmak da bir yere kadar. Tabi önemli olan aşırı bir kabuklanma olması ve iz kalması, o noktada dikkat etmek bir daha giderken 2 kez düşünmek lazım o ayrı.
Herkes umarım sorunsuzca halleder şu ya da bu kişiyle, tüysüz günlerr diyeyim :)

sabit fikirli olmamak lazım bu tür konularda neden daha iyi olanı denemeyelim doğrusu kabuk olmayandır insanları yanlış yönlendirmekle elimize bişey geçmez sonuçta zararı yanlış yere yönlenen insanlar çeker kabuk ve kalıcı izler kaldığında yönlendirenlerin hiçmi suçu olmucak yüzde ve ya başka bir yerde kahverenkli lekeler kalması hiçde hoş olmaz herkes daha iyiyi hak ediyor bence.

Doğrusu kabuk olmayandır sizin fikriniz ve iddianız, yüzlerce insan ufak kabuklanmalar yaşıyor ve geçiyor. Önemli olan bunun seviyesi ve süresi. Ama tabi ki işini iyi yapmayanlar, uzman olmayanlar da var, birileri başkalarını onlara yönlendiriyorsa ne diyeyim herkesin günahı boynuna. Geçmeyen kahverengi lekeleri tabi ki kimse istemez ama zaten onların kabukla alakası yok, yanlış uygulama yapılmış kişilerin kabukları öyle kalıcı lekelere dönüşüyor.

sonunda dediklerimin doğru olabileceğini ve böyle uzmanlar olduğunu diğer uzmanlar yüzünden bu uzmanlara ulaşamadığınızı kabul ettin teşekkür ederim aynı yerde buluştuk aslında istekler aynı sorunsuz yapılıcak iğneli epilasyon değilmi neden insanlar yanlışa yönelsin eğer gerçekten bu işi yapan iyi uzmanlar varsa insanlar niye mağdur olsunlar önemli olan herkesin memnun olması değilmi teşekkür ediyorum tekrar.

Ben tam anlatamamışım :) Evet işini iyi yapmayanlar var ve onlar insanların cildinde kalıcı lekeler bırakabiliyor. Ama her kabuklanma buna döner diye bir kural yok , siz hiç kabuk olmaz diyorsunuz ama herkes ufak, kalıcı olmayan kabuklanmalar yaşıyor ve geçiyor vücudun doğal bir tepkisi olarak. Önemli olan seviyesi ve süresi ki bu da uzmanlıkla alakalı işte. Neyse burda tartışmak önemli değil, herkes memnun kaldığı birilerini bulur ve devam eder inşallah.

ah kızlar, kafam iyice karıştı. o kadar zor karar vermiştim ki iğneli epilasyona başlamaya ve gittiğim yeri de o kadar titiz seçtim ki aklımsıra... sonuç olarak anadolu yakasında adı sanı bilinir iyi bir hastaneye gidiyorum şimdi ama daha önceki mesajımda gösterdiğim gibi kabuk-kabuk-kabuklar var. tavsiye sonucu bir başka yere fikir almaya gittim. taksim elektrik idaresine yakın diyeyim, bilen bilir herhalde? oraya giden var mı çok merak ediyorum??
neyse buraya gittim ben, tabi bi hastane hijyeninden çok uzaktı fakat uygulamayı yapan kadın kendinden çok emindi. birkaç deneme girişi yaptı koluma. izler asıl gittiğim yerdekinin dörtte biri küçüklüğünde. asıl gittiğim hastanedeki estetisyen buradan farklı olarak büyüteçle ve yine buraya nazaran çok yavaş çalışıyor.
ayrıca daha sol koluma yeni başlayan hastanedeki estetisyen "iz kalabilir" dedi, bi kolum bitip ötekine başlarken! hani kabuklar dökülünce beyaz benekler çıkıyor altından, bunlar zamanla geçer mi ne dersiniz?
ayrıca anlattıklarıma göre siz hangisine giderdiniz? daha hijyenik ama yavaş ve çok kabuklanma yapana mı? yoksa biraz izbe bi yerde pek güven telkin etmeyen ortamda ama daha işinin ehli duran, hızlı ve çok iz bırakmadan çalışana mı?
lütfen yardım edin, yolunmuş ve yaralı ve kararsız bi tavuk gibiyim kafamçokkarıştı

ikiside güvenilir değil biri işin uzmanı değil çok derin izler bırakıyor diğeriyse mikrop kaparmısınız yoksa kapmazmısınız allaha kalmış daha iyi güvenilir uzmanlar varken neden böyle yerler seçiyorsunuz tavsiye üzerinemi gittiniz bunlara ben size işinin uzmanı ve deneyimli uzmanları ve daha iyi yapabilecek uzmanlara yaptırmanızı tansiye ediyorum sonrası geri dönülmez sonuçlar olmasın daha iyi ve güzel yapan yerler var sevgiyle kalın

peki, haklısınız sanırım. nereyi önerirsiniz, özelden mesaj atar mısnız lütfen? kolumdaki izler yüzünden kafayı yemeden ben (

ve kolumun son halinin resmi bi haftalık epilasyon.
yorumlarınızı bekliyorum kızlar. bu normal mi allahaşkına?
asıl epilasyona gittiğim yer büyük alan, bir de deneme amaçlı önceki mesajımda bahsettiğim yerin yaptığı bölüm var. arada da dağ kadar fark var! ama dediğim gibi bu ikinci yer de adsız sansız bi yer...
yine link veremediğim için noktaları kaldırıp bakın lütfen.
http:.....//img187.imageshack.us/img187/5892/kolqs.jpg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…