Resme baktım, ben de kollarıma yaptıran biri olarak söyleyeyim buna benzer kabuklanmalar oldu ve 3 hafta gibi bir sürede dökülerek zamanla izler kayboldu. Kol en zor iyileşen yerlerdenmiş diye bir kaç epilasyon uzmanından duydum. Yüz de biraz riskli bir bölge sanırım azar azar cildin tepkisini ölçerek uygulama yapılıyor ya da yapılmıyor.
İğneli epilasyon uzmanın paylaşım alanı, diye bir başlık var bu forumda orda deneyimli bir arkadaş var sanırım istersen bir de orada resmini paylaşarak sor durumunu.
Doğrusu kabuk olmayandır sizin fikriniz ve iddianız, yüzlerce insan ufak kabuklanmalar yaşıyor ve geçiyor. Önemli olan bunun seviyesi ve süresi. Ama tabi ki işini iyi yapmayanlar, uzman olmayanlar da var, birileri başkalarını onlara yönlendiriyorsa ne diyeyim herkesin günahı boynuna. Geçmeyen kahverengi lekeleri tabi ki kimse istemez ama zaten onların kabukla alakası yok, yanlış uygulama yapılmış kişilerin kabukları öyle kalıcı lekelere dönüşüyor.
ikiside güvenilir değil biri işin uzmanı değil çok derin izler bırakıyor diğeriyse mikrop kaparmısınız yoksa kapmazmısınız allaha kalmış daha iyi güvenilir uzmanlar varken neden böyle yerler seçiyorsunuz tavsiye üzerinemi gittiniz bunlara ben size işinin uzmanı ve deneyimli uzmanları ve daha iyi yapabilecek uzmanlara yaptırmanızı tansiye ediyorum sonrası geri dönülmez sonuçlar olmasın daha iyi ve güzel yapan yerler var sevgiyle kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?