" iğneli epilasyonda bir şey var biliyorsunuz bir bölgeye ilk seansı yaptığınızda ikinci tur için çok uzun zaman beklememek lazım yoksa kıllar uzadıkça (anagen evreden katagen evreye geçtikçe diyorlar ya hani) alınması da zorlaşıyor daha çok acı veriyor, bitmesi de daha uzun sürüyor " ifadesi benim için hiçbir anlam taşımıyor iken merak ettim konu hakkında bilgi almaya çalışan hanımlarımıza ne ifade eder acaba !!!
benim için durum şu an böyle olduğu için böyle yazdım aysel hanım, 6 yıl sürekli olarak kollarına epilatör kullanmak hatasına düşmüş bir insan için durum böyle oluyor. 2.tura tam olarak başlamadan önce tek tük çıkmaya başlayanları çok kolay aldı uzmanım ama arayı haftalaaarca uzattığım için tüylerimin alınması daha fazla acı verdi. Paylaşım alanıdır; insanlar edindikleri bilgileri, deneyimlerini paylaşır, bu bilgilerden de herkes kendi aklına yatanı, mantığına uyanı alır. :1closedeyes:
Merhaba acaba adana da nerde iğneli epilasyon yaptırıyorsunuz memnun kalanları okudum da ben de gitmek istiyorum rica etsem memnun olduğunuz yerin yerini telefonunu yazabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim
bende koltuk altlarıma ve çeneme bıyık bölgesine iğneli yaptırıyorum.geçen yıl lazere başlamıştım yüz bölgesine 8 seans çene ve 5 seans bıyık için gittim evet azaldı ama bitmedi bende iğneliye geçtim kalan tüyler inceldi ve azaldıydı çünkü.koltuk altı çok acıyor benim beyaz tenli ve ince ciltliyim sanırım ondan ama kabuklanma olmuyor sadece bıyık bölgesinde az oluyor ama öyle insan içine çıkılmayacak gibi değil 2 koltuk altı yarımşar saatten 1 saat sürüyor 10 dakikada yüzüm sürüyor
dakikası 1 liradan ilk seansa 3 hafta önce gitmiştim hemen farketti bile tümünden kurtulmak ne kadar sürer bilmem ama sorduğumda biz 8 seans diyoruz ama belki sizin ki 3 de bile biter dedi :)