KOL GERME VE MEME DİKLEŞTİRME PROTEZLİ / SİLİKONLU AMELİYATI Doç Dr Murat Sarıcı

Sivi muhtemelen seromadir eger oyleyse cok talihlisin yoksa yaran cok sikinti cikartirdi kendi kendine tahliye oldu demekki. Izliyorum gun be gun hizli bicimde iyilesiyorsun masallah
Çok ama çok teşekkür ederim, o kadar kafamı rahatlattın ki internet de biraz baktım "seröz" falan yazıyordu ama çözememiştim. Şimdi içim ferahladı inşallah çabucak toparlarım, çok sevgilerimi yolluyorum

Ben de sana sevgilerimi yolluyorum. Sen büyük bir iş başardın gercekten tebrik ediyorum

Günaydın kızlar, bu sabah canım sıkkın, meme dikleştirmeden memnunum ama kol germe ameliyatım beni mutsuz ediyor, korseyi çıkardığımda, kollarımın altında deriler sallanıyor, hiç sıkı değil, özellikle sol kolum beni çok üzüyor, el sallama yapınca dalga dalga sallanıyor, daha 20 gün oldu, sarktı desem sarkmaz, kilo verdim desem, büyük bir kilo kaybı gerekir. Niye böyle oldu bilmiyorum , çok mutsuzum. Şişler indi, liposuction da yapıldı yani. Ödem fazla yok. Sağ kolumda tek dikiş yerinden seroma akıntısı devsm ediyor, ne zaman biter bilmiyorum. Bunları yaşayan var mı? Yarın Dr kontrolüm var, ona göstereceğim. Bir daha ameliyatı maddi olarak zaten kaldıramam gerçi Dr, ücretsiz revizyon sözü vermişti ama şu anda şokta gibiyim, yapar mı, sözünde durur mu bilmiyorum. Korseyi takıyorum hala. Offff, moralim sıfır. Resim yarın koyacağım

Umarım toparlanir okadar zahmete girip maddi manevi zorlanıp memnun kalmamak çok zor bende kol germe istiyordum ama açıkçası iz açısından vazgeçip karın germe oldum 3 ay oldu şükür dikişlerimde göbek deligimde çok güzel oldu yan simitlerime liposuction yaptırdım ama fazla bir inme olmadı tek sorun o oldu bende estetiklerde elbet bir pürüz çıkıyor geçen sene meme küçültme oldum koltuk altıma doğru ufak sislikler oluştu onları önemsemedim dren yerlerimde idi kaldı öğle mesela yeni resmi merak ettim açıkçası sizin kolları gorunce vazgeçtim yoksa karın germe sonrası kol germeye de giricektim

Ayy uzuldum vsllaa.umutlarin kirilmasini istemem insalhh duzelir ya...belki odemdir o sallananlar..cok buyuk bi alan daha uzun surer iyilesmesi...sabret guzel olcak insallhhh..yarin umarimda doktorda umut verici konusur.onceden tecruben var senin..bu isler buyuk sabirrr ve bekleme gerektiriyor...cesaretine hayranim valla..

Inşallah, şu anda canın sıkkın bayağı, birazdan video koyacağım. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

Merhaba, kol da dikişlerin izleri bayağı hafifledi ama bu sarkma beni üzüyor, dediğin gibi, o kadar zahmete girince güzel olsun istiyor insan, sana da çok geçmiş olsun, umarım istediğin gibi olur herşey,

Merhaba kızlar, kolum ile ilgili video koyamıyorum, bir yazı çıkıyor, isteyene özelden yollayacağım, slayt yapmaya çalışayım

Ya bilemedim ki şimdi, sarkma 7 cm falan var, videoyu bir türlü yükleyemedim, kabul etmedi

Merhaba, kol da dikişlerin izleri bayağı hafifledi ama bu sarkma beni üzüyor, dediğin gibi, o kadar zahmete girince güzel olsun istiyor insan, sana da çok geçmiş olsun, umarım istediğin gibi olur herşey,
Çok teşekkür ederim canım umarım seninde toparlanır da memnun olursun ödem olsun onlar karın bikini bölgesinde kalıyor diye oldum kollarım yazin tişört giyerken çok belli olur diye olmadım

Kilonuz var sanki ondan tam randuman alamamış olabilirsiniz ödem inince net bir şekilde görüntü elde edebilirsiniz ben doktoruma sordum sımsıkı kol istiyorsan onu yapamam demişti sizde ince ve sıkı bir kol hayal ederek girdi iseniz o anca sporla olan bir olay olur

Merhaba canım. Kilo olunca mı sımsıkı kol yapılmıyor ? Ya normalde hepimizin kolu hafif sallanıyor. Spor olayına katılıyorum.

Merhaba canım. Kilo olunca mı sımsıkı kol yapılmıyor ? Ya normalde hepimizin kolu hafif sallanıyor. Spor olayına katılıyorum.
Doktorum bana incecik sımsıkı yapamam dedi esnek bir kol yapısı kalıyormuş anca sporla desteklenirse olur demişti karnım içinde aynı şeyi dedi mekik çekersen ilerde karın kaslarını görürsün dedi . Fazla deri ve hafif yağ alınıyor ordan senin kilonda göre alıyorlar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…