- 9 Ekim 2007
- 1.594
- 861
-
- Konu Sahibi ELMAVETURTA
Sizce nasıl görünüyorum?Merhabalar meme dikleştirmede ki izleri merak ediyorum şuan çok iz kaldımı ve his varmı resim paylaşma imkanınız varmı yaptırıcam ama izden korkuyorum t şekli olucağını söylediler
Sizce nasıl görünüyorum?Canım meme kenarındaki deri fazlalığını çok net olarak çeker misin ? Aynı sorun bende de var ama sadece yandan bakınca görünüyor. Bir kıyaslama yapayım sana. Bende de tek silikon bir tık yukarda. Ama çok belli değil gibi. Aşağı inmedi
His kaybı fazla yok, iz kalma olayı için çok erkenMerhabalar meme dikleştirmede ki izleri merak ediyorum şuan çok iz kaldımı ve his varmı resim paylaşma imkanınız varmı yaptırıcam ama izden korkuyorum t şekli olucağını söylediler
Canımcım çok samimi fikrimi yazıyorum. İnanki hiç bir kusur yok. Ya sen neden taktın göğüslerine. Şahane yapılmış. Üstelik çok doğal olmuş bomba gibi. İnmesinler. Böyle çok güzel. Hiç de yukarda durmuyor.Merhaba, çektim... Bu memeler ne zaman iner yaa
Sadece üst kol gerilmedi sanırım. Bileklere kadar mı germe yapıldı. İzleri hiiiç kafaya takma. Ben ize takmam. Önemli olan sıkılık. Dikişler alınınca All scar jel internetten al. Bu ürün tüm silikon jellerden çok daha üstün. İzlere çok iyi geliyorBu da sol kol dikişim, sağ dümdüz ama sol şimdilik böyle, vücudun 2 yarısının böyle farklı iyileşmesi inanılmaz
Çok sağol, moral oldu, dirseğime kadar hatta 4 cm de daha aşağıya kadar germe yapıldı, çok sarkıktı. Alırım, yaralarım iyice toplasın, daha duş almadım, benim tarama su değince iz kalıyor çünkü.Sadece üst kol gerilmedi sanırım. Bileklere kadar mı germe yapıldı. İzleri hiiiç kafaya takma. Ben ize takmam. Önemli olan sıkılık. Dikişler alınınca All scar jel internetten al. Bu ürün tüm silikon jellerden çok daha üstün. İzlere çok iyi geliyor
Ay, çok teşekkür ederim o kadar inceliyorum ki kendimi. Haklısın, takıntı yaptım biraz. Bomba gibi, evet ama sanırım hemen iyileşsin istiyorum.Canımcım çok samimi fikrimi yazıyorum. İnanki hiç bir kusur yok. Ya sen neden taktın göğüslerine. Şahane yapılmış. Üstelik çok doğal olmuş bomba gibi. İnmesinler. Böyle çok güzel. Hiç de yukarda durmuyor.
Çok teşekkür ederim, darısı isteyen herkese inşallahCookķ gecmis olsunnnn vallaaa tekkraar kutlarim..cok guzel olcak eminim..
Merhaba ben meme büyütme olmuştum 3. Gün aynı renk sıvı akıntısı olmuştu bende 3 4 gün batikon sürüp gazlı bez koydum geçti merak etmeyinDoktor ile WhatsApp dan yazıştım, normal dedi, batikonu kesmemi, akan yere gazlı bez koymamı söyledi, tehlikeli değildir dedi, bakalım
Sivi muhtemelen seromadir eger oyleyse cok talihlisin yoksa yaran cok sikinti cikartirdi kendi kendine tahliye oldu demekki. Izliyorum gun be gun hizli bicimde iyilesiyorsun masallahGünaydın kızlar, bugün 20. günüm, sağ kolumda damlama devam ediyor, kızıl ötesi ile masaj yapıyorum, dikiş izlerine faydası oluyor, ütüleme gibi. Hala korse bandaj var. Meme altı izlerini yakından çektim sizlere, oldukça hafiflediler. Genel görünümü de paylaştım.