KOL GERME VE MEME DİKLEŞTİRME PROTEZLİ / SİLİKONLU AMELİYATI Doç Dr Murat Sarıcı

Merhaba az önce Dr ile konuştum, bu sıkıntılar normal dedi, kesinlikle spor sütyenini kullan ve altına tişört falan giyme dedi. Şu anda böyleyim

Bu da sol kol dikişim, sağ dümdüz ama sol şimdilik böyle, vücudun 2 yarısının böyle farklı iyileşmesi inanılmaz
Sadece üst kol gerilmedi sanırım. Bileklere kadar mı germe yapıldı. İzleri hiiiç kafaya takma. Ben ize takmam. Önemli olan sıkılık. Dikişler alınınca All scar jel internetten al. Bu ürün tüm silikon jellerden çok daha üstün. İzlere çok iyi geliyor

Sadece üst kol gerilmedi sanırım. Bileklere kadar mı germe yapıldı. İzleri hiiiç kafaya takma. Ben ize takmam. Önemli olan sıkılık. Dikişler alınınca All scar jel internetten al. Bu ürün tüm silikon jellerden çok daha üstün. İzlere çok iyi geliyor
Çok sağol, moral oldu, dirseğime kadar hatta 4 cm de daha aşağıya kadar germe yapıldı, çok sarkıktı. Alırım, yaralarım iyice toplasın, daha duş almadım, benim tarama su değince iz kalıyor çünkü.

Canımcım çok samimi fikrimi yazıyorum. İnanki hiç bir kusur yok. Ya sen neden taktın göğüslerine. Şahane yapılmış. Üstelik çok doğal olmuş bomba gibi. İnmesinler. Böyle çok güzel. Hiç de yukarda durmuyor.
Ay, çok teşekkür ederim o kadar inceliyorum ki kendimi. Haklısın, takıntı yaptım biraz. Bomba gibi, evet ama sanırım hemen iyileşsin istiyorum. 😊🌸

Kızlar, bugün göz kapağı estetiği ameliyatı oldum hazır pandemi varken aradan çıktı. Konu açtım resimli

Günaydın, sanırım 17 yada 18. günüm. Hala duş almadım, meme dikişleri iz bırakmadan geçti ama sol meme ne yaparsam yapayım inmiyor, uca doğru üçgen oluyor, bu da bana orada cebin huni gibi daraldığını ve silikonun inemediği için kol altına kaydığını düşündürüyor, bilemiyorum. Kol da da sağ tarafta iz ve iyileşme iyiyken, solda dikişler hem belirgin hem de yamuk duruyor. Kol dikişlerimin bu kadar sert olması normal mi sizce? Bu arada dün göz kapağı estetiği ameliyatı oldum, ona başlık açtım, bakabilirsiniz. Resimleri paylaşıyorum

Herkese merhaba, bu fotoları şimdi çektim. Sol meme hala oturmadı, koltuk altına doğru bombeli, sağ meme oturdu ama alt dikiş yeri sert ve sızlıyor ama her iki tarafta dikiş izi çok az kaldı. Temizler, kollarımı rahatça kaldırıyorum. Kollarda da sağ daha düzgün ve ince, dikişleri muntazam ama sol daha şiş ve dikişler boğumlu, zamanla eşitlenecektir diyorum. Hala banyo yapmadım, bu arada 15 gün daha yapmamam lazım çünkü göz kapağı estetiği ameliyatı oldum. Cumartesi günü, konu açtım, okuyabilirsiniz, memnunum

Günaydın, bu sabah ilginç bir şey oldu, bugün 19. günüm olmasına rağmen sağ kol dikişlerimin birinden şeffaf, kokusuz, iltihaplı olmayan bir sıvı akmaya daha doğrusu sızmaya başladı. Ağrı, kızarıklık, kaşıntı falan da yok tertemiz. Düzenli sabah akşam korseyi çıkarıp batikon yapıp ilaçları sürüyorum. Neden oldu anlamadım, tek bir dikiş ve korseyi ıslatmış. Doktora mesaj attım, ameliyattan çıkınca bakar diye.

Eklentiler

• IMG-20210413-WA0011.jpeg
    IMG-20210413-WA0011.jpeg
    48,8 KB · Görüntüleme: 253
  • IMG_20210413_083831.jpg
    IMG_20210413_083831.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 249
Doktor ile WhatsApp dan yazıştım, normal dedi, batikonu kesmemi, akan yere gazlı bez koymamı söyledi, tehlikeli değildir dedi, bakalım

Günaydın kızlar, bugün 20. günüm, sağ kolumda damlama devam ediyor, kızıl ötesi ile masaj yapıyorum, dikiş izlerine faydası oluyor, ütüleme gibi. Hala korse bandaj var. Meme altı izlerini yakından çektim sizlere, oldukça hafiflediler. Genel görünümü de paylaştım. 🌸🌿🌸🌿

Günaydın kızlar, bugün 20. günüm, sağ kolumda damlama devam ediyor, kızıl ötesi ile masaj yapıyorum, dikiş izlerine faydası oluyor, ütüleme gibi. Hala korse bandaj var. Meme altı izlerini yakından çektim sizlere, oldukça hafiflediler. Genel görünümü de paylaştım. 🌸🌿🌸🌿
Sivi muhtemelen seromadir eger oyleyse cok talihlisin yoksa yaran cok sikinti cikartirdi kendi kendine tahliye oldu demekki. Izliyorum gun be gun hizli bicimde iyilesiyorsun masallah

X