KOL GERME VE MEME DİKLEŞTİRME PROTEZLİ / SİLİKONLU AMELİYATI Doç Dr Murat Sarıcı

Bu arada Dr'dan geldim dikişler içeriden atıldığı için alınmayacak, bantları çıkarttı, pansuman yapıldı, 10 gün sonra spor sütyenine geçeceğim, kollarda daha korse var. Dikişler incecik, güzel duruyor, tabi şişim hala. Memeler de güzel görünüyor. 77 kg ye indim, günde 4 litre su ve yarım ananas yiyorum. Yaralar temiz, sıkıntı yok dedi, duş alabilirsiniz dedi ama ben vucudumu tanıyorum, kesinlikle su değerse iz kalır. Onun dışında sol meme, yerine inmiş ama sağ hala yukarıda. Sağ meme için masaj verdi. 20 gün sonra kontrolüm var tekrar. Şimdilik bu kadar

Günaydın herkese, bu sabah daha da iyiyim, yapışkan bantlar çıkınca hareket kabiliyetim arttı. Bugün tam 7.gün. Dikişlerin üzerine antibiyotikli krem, morluklara arnica krem sürdük. Artık gazlı bez kapatılmayacağı için içime pamuklu kollu tişört giydim. Kol dikişlerimde hafif boğumlar var, tabi çok şiş yinede. Meme yanlarında hafif deriler var, onları başka bir ameliyatta almak gerekir demişti Dr.... Kabul ediyorum, hiç güzel durmuyor, biraz ona canım sıkkın, daha sonra alırsam, bu sefer de çok dikiş izi olacak, bu konuda kararımı, dikiş izlerinin ne kadar hafifleyeceğine göre vereceğim. Sizlerinde fark edeceği gibi, sol kol altımda ki deri sağdan 1 - 2 cm daha fazla kalmış, şu anda bilemiyorum, Dr mu az aldı yoksa şiş mi karar veremedim. Zaten Dr, ufak tefek sorunları revize ederiz demişti. İlerde bakacağım. Kollarımdan çok deri ve doku çıktığını söyledi, ona rağmen hala deriliyim 😀hala kollarım düşündüğümden daha tombul ama bunda kilomun da etkisi var tabii. Artık tartıya çıkarken kafadan 2 kg eksik tartıyorum kendimi. 1 kg memeler geliyor, 1 kg de ödem diyorum. Ameliyata 1 hafta önce 78 kg ile girdim, eve pazartesi geldiğimde 84 kg idim. Bol su ve ananas ile bu sabah 77 kg olmuşum. 2 kilo da kafadan çıkarıyorum demiştim, demek ki 75 kg'ye inmişim. Ameliyata girdiğim kilodan 3 kg daha azım 😀😀, buraya resimleri koyuyorum, bu sabah çekildi. Bakalım neler düşünüyorsunuz?

Bu arada, meme üzerinde sıkı bir elastik kayış var, bavul kayışı gibi, sımsıkı, bu memeler, açılan ceblere, tabandan otursun diye takılı ve korse yokken sağ memeye üstten basarak masaj yapıyorum ve giyinip, korse altından kayışı sıkıyorum, masaj orta ağrılı.

Bu arada, meme üzerinde sıkı bir elastik kayış var, bavul kayışı gibi, sımsıkı, bu memeler, açılan ceblere, tabandan otursun diye takılı ve korse yokken sağ memeye üstten basarak masaj yapıyorum ve giyinip, korse altından kayışı sıkıyorum, masaj orta ağrılı.
Canımcım çok beğendim. Memelerde çok güzel. Yanlardaki dokıya kafayı takma kesinlikle kötü durmuyor. Dik ve eşit olmuş. Tek silikon yukarda demişsin belli etmiyor. Aynı olay bende oldu kafaya takma. Onun kilo ile ilgisi yok. Ben 48 kiloyum bende de hafif var. Aşağı bastırarak masaja devam. Kollarda çok iyi durumda 😘😘😘😍😍

Canımcım çok beğendim. Memelerde çok güzel. Yanlardaki dokıya kafayı takma kesinlikle kötü durmuyor. Dik ve eşit olmuş. Tek silikon yukarda demişsin belli etmiyor. Aynı olay bende oldu kafaya takma. Onun kilo ile ilgisi yok. Ben 48 kiloyum bende de hafif var. Aşağı bastırarak masaja devam. Kollarda çok iyi durumda 😘😘😘😍😍
Çok ama çok teşekkür ederim, inanılmaz bir moral verdin bana. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌿🌿🌿🌿🌿🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌸🌸🌸🌸🌿🌿🌿🌿🌿🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌿🌿🌿🌿

Merhaba, benim bugün 10. günüm, ağrım yok, sağ meme altımda sadece sızlamaz var, korse baskı yaptığı için dikişlere. Pazartesi spor sütyenine geçeceğim inşallah, sağ memeye masaja devam ediyorum, insin diye. Sol dirsek altında dün akşam hafif yanma ve kaşıntı oldu, batikon ve gazlı bezle müdahale ettim, Dr ile konuşup. 1 saat içinde geçti, dışarı çıkmıştım, terledim herhalde, ondan oldu. Sabah pansuman yaptık, resim koydum

Merhaba, dirseğim düzeldi, spor sütyeni aldım, önden fermuarlı, L beden, penti marka. İndirime girmiş, 78 TL verdim. Modeli paylaştım. Bugün tip ürünlere çok para vermenimize gerek yok

Eklentiler

• Screenshot_20210404-231039.png
    Screenshot_20210404-231039.png
    304,4 KB · Görüntüleme: 181
Merhabalar meme dikleştirmede ki izleri merak ediyorum şuan çok iz kaldımı ve his varmı resim paylaşma imkanınız varmı yaptırıcam ama izden korkuyorum t şekli olucağını söylediler 😞

Merhabalar meme dikleştirmede ki izleri merak ediyorum şuan çok iz kaldımı ve his varmı resim paylaşma imkanınız varmı yaptırıcam ama izden korkuyorum t şekli olucağını söylediler 😞
Merhaba benim 12.günüm benim dikişler yeni iyileşiyor ama meme altımda ve çevresinde öyle belirgin bir iz kalmadan, ben de ters T yapıldı ama benim kol germe de var. Çok sarkma olduğu için, Dr ile karar verdik, meme altını uzun tuttuk. Siz de daha kısa olacaktır. Bugün resim paylaşacağım. Oradan bakarsınız. Geçmiş olsun 🌺🌿🌺🌿🌺

Merhaba, bugün 13. Günüm, memede dikişler kapandı ama her iki tarafta da (, ters T kesisi, sırta doğru) olan uçlarında) dikiş yerleri sert ve acıyor, özellikle sporcu sütyeni /korse falan takınca, üstüne gelince hiç duramıyorum. Sağ meme altında ki çentik duruyor, masaja rağmen geçmedi henüz, memelere masaja devam ediyorum, belki iyice inince geçer masaj hala dikişleri acıtıyor sol meme bir tık daha yukarıda sol kol altına doğru hafif geldi, inince değişir umarım. Meme üstüne bantı takmaya devam ediyorum, meme yanlarında alınmayan deri fazlam canımı sıkıyor. (o başka bir ameliyat demişti Dr zaten) kollara gelince, sağ kol mükemmel iyileşiyor, dikişler dümdüz ama sol kolda boğum var ve dikişlerde dalgalanma var, fırfır gibi. Her iki kolda da dikişler sert, şişler var tabi ki, sanki az deri alınmış gibi. 13 gün, konuşmak için çok erken

Merhaba, bugün 13. Günüm, memede dikişler kapandı ama her iki tarafta da (, ters T kesisi, sırta doğru) olan uçlarında) dikiş yerleri sert ve acıyor, özellikle sporcu sütyeni /korse falan takınca, üstüne gelince hiç duramıyorum. Sağ meme altında ki çentik duruyor, masaja rağmen geçmedi henüz, memelere masaja devam ediyorum, belki iyice inince geçer masaj hala dikişleri acıtıyor sol meme bir tık daha yukarıda sol kol altına doğru hafif geldi, inince değişir umarım. Meme üstüne bantı takmaya devam ediyorum, meme yanlarında alınmayan deri fazlam canımı sıkıyor. (o başka bir ameliyat demişti Dr zaten) kollara gelince, sağ kol mükemmel iyileşiyor, dikişler dümdüz ama sol kolda boğum var ve dikişlerde dalgalanma var, fırfır gibi. Her iki kolda da dikişler sert, şişler var tabi ki, sanki az deri alınmış gibi. 13 gün, konuşmak için çok erken
Canım meme kenarındaki deri fazlalığını çok net olarak çeker misin ? Aynı sorun bende de var ama sadece yandan bakınca görünüyor. Bir kıyaslama yapayım sana. Bende de tek silikon bir tık yukarda. Ama çok belli değil gibi. Aşağı inmedi

Sporcu sütyeni ile rahat edemedim, tekrar ameliyat korsemi taktım fakat yan dikişlere baskı yapmasın diye fermuarı açık ama ön kancası takılı halde oturuyorum, içime pamuklu tişört giyiyorum, dikişler temas etmesin diye.

X