- 9 Ekim 2007
- 1.594
- 861
- Konu Sahibi ELMAVETURTA
Çok teşekkür ederimUvvvv cok gecmis olsun....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimUvvvv cok gecmis olsun....
Yok canım o ödem şişliği. Bu sabah daha da azaldı. Sabah 79 kg idim. Ödem ve silikon ağırlığına rağmenCanım ellerine yağ enjeksiyonu mu yaptırdın.
Sadece kol germe mı 30 bin? Çok fazla bence. ❤ Karın ve bacak germeye ne kadar alır acaba. Allah kolaylık versin canım ya....Çok ciddi bir indirim aldım 30 bin.
Hayır, liposuction +kol germe ve meme dikleştirme ikisi bir arada protezli olarak 30 bin.Sadece kol germe mı 30 bin? Çok fazla bence. ❤ Karın ve bacak germeye ne kadar alır acaba. Allah kolaylık versin canım ya....
Canımcım çok beğendim. Memelerde çok güzel. Yanlardaki dokıya kafayı takma kesinlikle kötü durmuyor. Dik ve eşit olmuş. Tek silikon yukarda demişsin belli etmiyor. Aynı olay bende oldu kafaya takma. Onun kilo ile ilgisi yok. Ben 48 kiloyum bende de hafif var. Aşağı bastırarak masaja devam. Kollarda çok iyi durumdaBu arada, meme üzerinde sıkı bir elastik kayış var, bavul kayışı gibi, sımsıkı, bu memeler, açılan ceblere, tabandan otursun diye takılı ve korse yokken sağ memeye üstten basarak masaj yapıyorum ve giyinip, korse altından kayışı sıkıyorum, masaj orta ağrılı.
Çok ama çok teşekkür ederim, inanılmaz bir moral verdin bana.Canımcım çok beğendim. Memelerde çok güzel. Yanlardaki dokıya kafayı takma kesinlikle kötü durmuyor. Dik ve eşit olmuş. Tek silikon yukarda demişsin belli etmiyor. Aynı olay bende oldu kafaya takma. Onun kilo ile ilgisi yok. Ben 48 kiloyum bende de hafif var. Aşağı bastırarak masaja devam. Kollarda çok iyi durumda
Merhaba, ben şimdilik çok memnunum, ne diyeyim, Allah utandırmasın zor bir karar ama değdi.Bende düşünüyorum fakat halen düşünme safhasısın bir tık ilerisine geçemedim.
Merhaba benim 12.günüm benim dikişler yeni iyileşiyor ama meme altımda ve çevresinde öyle belirgin bir iz kalmadan, ben de ters T yapıldı ama benim kol germe de var. Çok sarkma olduğu için, Dr ile karar verdik, meme altını uzun tuttuk. Siz de daha kısa olacaktır. Bugün resim paylaşacağım. Oradan bakarsınız. Geçmiş olsunMerhabalar meme dikleştirmede ki izleri merak ediyorum şuan çok iz kaldımı ve his varmı resim paylaşma imkanınız varmı yaptırıcam ama izden korkuyorum t şekli olucağını söylediler
Canım meme kenarındaki deri fazlalığını çok net olarak çeker misin ? Aynı sorun bende de var ama sadece yandan bakınca görünüyor. Bir kıyaslama yapayım sana. Bende de tek silikon bir tık yukarda. Ama çok belli değil gibi. Aşağı inmediMerhaba, bugün 13. Günüm, memede dikişler kapandı ama her iki tarafta da (, ters T kesisi, sırta doğru) olan uçlarında) dikiş yerleri sert ve acıyor, özellikle sporcu sütyeni /korse falan takınca, üstüne gelince hiç duramıyorum. Sağ meme altında ki çentik duruyor, masaja rağmen geçmedi henüz, memelere masaja devam ediyorum, belki iyice inince geçer masaj hala dikişleri acıtıyor sol meme bir tık daha yukarıda sol kol altına doğru hafif geldi, inince değişir umarım. Meme üstüne bantı takmaya devam ediyorum, meme yanlarında alınmayan deri fazlam canımı sıkıyor. (o başka bir ameliyat demişti Dr zaten) kollara gelince, sağ kol mükemmel iyileşiyor, dikişler dümdüz ama sol kolda boğum var ve dikişlerde dalgalanma var, fırfır gibi. Her iki kolda da dikişler sert, şişler var tabi ki, sanki az deri alınmış gibi. 13 gün, konuşmak için çok erken
Merhaba, çektim... Bu memeler ne zaman iner yaaCanım meme kenarındaki deri fazlalığını çok net olarak çeker misin ? Aynı sorun bende de var ama sadece yandan bakınca görünüyor. Bir kıyaslama yapayım sana. Bende de tek silikon bir tık yukarda. Ama çok belli değil gibi. Aşağı inmedi