- 9 Ekim 2007
- 1.595
- 868
- Konu Sahibi ELMAVETURTA
Ay, çok fena, adam sürekli para almış senden, yazıklar olsun böyle doktorlara. Senin mesajını okuduktan sonra fark ettim ki bana ne epikriz raporumu ne de imzaladığım kağıtların kopyasını vermedi, sekretere mesaj attım, pazartesi hazırlayın, gelip alacağım diye.Bak aklıma ne geldi. Dr F. Ç plastik cerrah var. Türkan Ş... doktoru olarak ün salmış. 2017 de uyluk sarkması için gittim. Bana iple germe önerdi en az 8 yıl kalıcı dedi. Hatta mesajlarımda yazmıştım. O tarihte 9000 lira ödedim. İlk bir kaç ay sıkı oldu. Mesajlarımda memnun kaldığımı yazmışım. 9 ay sonra bir sarktı eskisinden beter oldu. Kendisine gittim hak verdi benden bu defa 7000 lira aldı ve sadece deri aldı. Bu arada hepsini muayenehanede yapıyor. Bir kaç ay sonra yine sarktı gittim hak verdi benden 6000 lira daha istedi :)))) Bu arada başka doktora gidemiyorum çünkü eşimden gizli muayenehanede yaptırıyorum. Hastanede yatıramıyorum eşim var diye. Bu dr müsvettesine 6000 lira daha verdim. Yine bu arada boynumda dövme izini ameliyatla almak için benden 3 defa önce 7000 sonra 3000 sonra 4000 aldı. Boynumda iz kaldı düzelmiyor. Sürekli beddua ediyorum. Yaptığı işlerde bir şeye benzemiyor. Senin kocan gibi bir eşim olsa bana destek olsa bu adama böyle kazıklanmazdın . Yani haklısın. Bak hayatım benim düştüğüm hataya düşme. Ya bedava yapsın kollarını. Eğer para istiyorsa git başka doktora yaptır.