Oyyy piyemseslerimin anasıGeldi gönlümün sultanı
Eline, emeğine sağlıkMiss gibi olmuş, Mikemmel görünüyor Maşallah
Kurbişim böreeeee özel bardaklarimi kullandımOff off seni yiyeremsuuuellerine sağlık canım benim hele o bardaklarını severim senin bol şans cano
Evet hemsom yaaa bildiğin dolamaDolamalı börekBaşarılar dilerim Sosyalim.
Oyyy piyemseslerimin anasısizin üçünüzu yirim bak canımın üçü çok teşekkür ederim allah razı olsun canikom
Ne diyeti kanka hangi diyetOoo kankirellam börek var yin miisen diyet yapıyon zatii çok teşekkür ederim allah razı olsun kankim
Rica ederim sosyalimEvvoşum balım seni yerimçok teşekkür ederim allah razı olsun balım
Ben niye acaba ikisinide kız diye seviyomCan teyze Demir'im üzülür bak kızlar dersen Defne'yi sevindirme
Oysaki oğluşum teyzesinin hamur işine bittiÇorbanada bitmişti gerçi Peki ne yapsan ailecek severek takipteyiz
Rabbim darlık göstermesinHep böyle bol, birin bin olsun Seviyom seni cidden
Amaan kanka bir daha mı gelcez dünyaya ye gitsinNe diyeti kanka hangi diyettam gaz yiyom ben böreğinden gönder de yiyim
Ayıpsın kankamı kurtarmam mıAmaan kanka bir daha mı gelcez dünyaya ye gitsinyarısı duruyo hepsi senin olsun,kurtar beni börekten
Canim shinem beğenmene sevindim ,çok teşekkür ederim allah razı olsunEllerine sağlık canım , çok güzel olmuş böreğinbaşarılar dilerim
Yaninda yeşilçay şart tabiAyıpsın kankamı kurtarmam mıyolla gelsin yeşilçayımla yiyeyim
Tabi kanka bi yandan yerken bi yandan yakmak lazımYaninda yeşilçay şart tabikilo yapmasın
Ben niye acaba ikisinide kız diye seviyomdemiride defneyide yerim, üzülmek yok mamalar var oyy sana var ya ağzın bal yesin ınş dualarının katkat fazlası sana gelsin kuzum, allah razı olsun çok çok acayip çok tatlısın cancazim
Rica ederim canımCanım canooooommmm çok teşekkür ederim, beğenmene gerçekten çok sevindimallah razı olsun
Delü kankirellamTabi kanka bi yandan yerken bi yandan yakmak lazım
Nevoş başı çekti zaar bebekimHep Nevreste abladanOnun ikizler hepimize sirayet etti. Sanada isteyen herkesede etsin inşallah
CansinEvet kuzu yufka çok iyiydi gerçektenaaa afiyet olsun, her ağzına attığında şifa olsun
Rica ederim .Ayyy canım nevoşumun kardeşceziiiii çok teşekkür ederim beybiimmm , allah razı olsun