• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokusuyla etkileyen kadınlar

ohaaraaaa
o link ne yaaa fenalık geçirirdim kafamçokkarıştı

bayanlar dikkat yan etki gösterir mösterir bütün Türkiye peşinizden gelir Allah korusun kaydirigubbakcemile3

bayanlar dikkat yan etki gösterir mösterir bütün Türkiye peşinizden gelir Allah korusun kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 yıllar once konusu boyle bişey olan bi film izlemıstı tv de belki hatırlayanınız vardır..
konusu:
boyle bir parfum elde edılıyor ve bu parfumu surunen kadınlar erkeklerde bir aşk,şehvet duygularını ortaya cıkartıp hemen evlenıyorlardı..
sonra yan etkısı olarakta dogan çocuklar çok piss kokuyordu..
bu parfumden alan kadınlar ,bu parfumu yapan kişilerle kavga etmek için dukkana baskına gıdıyorlardı.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 yıllar once konusu boyle bişey olan bi film izlemıstı tv de belki hatırlayanınız vardır..
konusu:
boyle bir parfum elde edılıyor ve bu parfumu surunen kadınlar erkeklerde bir aşk,şehvet duygularını ortaya cıkartıp hemen evlenıyorlardı..
sonra yan etkısı olarakta dogan çocuklar çok piss kokuyordu..
bu parfumden alan kadınlar ,bu parfumu yapan kişilerle kavga etmek için dukkana baskına gıdıyorlardı.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben de bir film izledim ama biraz sıkıcıydı ismi "KOKU" idi belki izleyenler vardır, adam kadınları yüzüyor derisinden koku elde ediyordu
kaydirigubbakcemile3

ben de bir film izledim ama biraz sıkıcıydı ismi "KOKU" idi belki izleyenler vardır, adam kadınları yüzüyor derisinden koku elde ediyordu
kaydirigubbakcemile3

canım senınkısı korkuncmus abboooo.. ben ona baksam 10 gun uyuyamazdım gecelri ruyalarımı suslerdi artıkın kaydirigubbakcemile :1ninca:

vallahı ben guccı kullanıyom parfum olarak kokusuda hayatta gtmıyo kım bu kokuyu duysa benım orda gectgmı anlıyo koku cok onemlı bence:)

Back