koku

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.924
1.695
yeni bir ev aldık çok şükür iki aydır içindeyiz ..lakin iki banyosu da inanılmaz kokuyor ...gider kokusu gibi ,algun gibi biraz da turşu suyu karışmış gibi nasıl lanet bir karışımlı koku anlatamam ....banyo giderlerine taş aldım sırf onlar için satilan ..hafiften kesildi ama çok hafif yani yine var koku hatta bazen taş yokmuscasina ....havalandırma dan da geliyor yerdeki giderden de geliyor ikisinden geldiğine eminim , klozetten de supeliyim lavabodan pek emin değilim belkide hepsinden geliyor bu koku ...ben napicam ömür boyu bu kokuyla mi ugrasicam veya kokmasin diye hep çareler mi ariyacam ...heleki banyo yaptıktan sonra öyle berbat bı koku oluyorki anlatama size...havalandırmayı açsam ayrı dert açmasam ayrı dert...giderlerdeki taşları hemen kapatıyorum su iyice aksın istiyorum ..bazende unutuyorum ,ya demem o ki ben böyle hep ugrasicammi bunun çaresi nedir ? gider kapaklarını değiştirip yerine koku önleyici kapaklar varmış onlardan taksak tamamen bitecek mi? tesisatı kirdirip yeniden mi yaotirmaliyiz...başına gelen varmı ? nasıl çare buldunuz ? dışardan eve geldiğimde o kokuyla karsilasinca sinirden ölüyorum ....ben ki güzel oda spreyleri takıntısı olan biri, ara ara evde yumos kaynatan biri sırf evim Güzel koksun diye ...şimdi yeni evde bu koku çok sinirim bozuk

Belli ki giderden, tesisattan. Önüne engel koyarak engelleyemezsiniz tadilat yaptıracak kaynağı bulacaksınız bu kadar

Böyle durumlarda tesisat hatası olabilir. Eviniz kaçıncı katta en üst katlarda mısınız??

Eski evim öyleydi.
Mutfak giderinde berbat bir konu gelirdi tüm apartmanda herkes şikayetçiydi. Ne yaptıysam kesilmedi koku. Taşındım kurtuldum.

Böyle durumlarda tesisat hatası olabilir. Eviniz kaçıncı katta en üst katlarda mısınız??
aslında bu mutahitin başka evinde tanıdığım vardı o da banyodaki kokudan sikayetciydi , tabi bizim.aldigimiz binaninda öyle olduğunu tahmin edenedik sanırım bu mutahitin tesisat sorunu var ..nasıl oluyor bilmem ama bu tesadufmu sizce..evet dokuz katlı binanın altıncı katı

yok cnm hayvan oluşu kokusi değil gider kokusu baya ..toplanıp konuşmak lazım umarım bı çare bulurlar

Aynı sorun bende ve komsularımda var
Hatta bunu yazarken bastıı sankı
Sıte yonetımıne kac kere gıttım yok boruyu egın falan dedıler ama yok hem tuvalet hem mutfaktan basıyor ıgrenc nefret ettım bende bu kokudan

Evi almadan önce gezdiniz mutlaka farketmediniz mi bu kokuyu...?? Gerçekten çok sinir bozucu.. Bence kokunun kaynağı bulunmalı komşularınızla konuşun bence tesisat yenilenecek gibi.. Çok da anlamam açıkçası ama aklıma başka birşey gelmedi çok ama çok sinir bozucu birşey keşke almadan önce sorsaydınız en azından çaresini derlerdi size ya da hiç almazdınız o evi.. Ama illa ki çözümü vardır siz bence apartman WhatsApp grubu varsa oradan böyle bir şikayetiniz olduğunu yazın başka biri de aynı konudan muzdarip mi öğrenin neler yapabileceğinizi konuşun.. Ya da yöneticiye falan sorun.. İnşallah basit birşeydir de sizi çok uğraştırmaz..

Tesisat eğimi fazla yapılmış ise su akar katı pislikler kalır boruda ve kokuya sebep olur

Valla ablamın da oturduğu bir ev öyleydi. Annem her yere her şeyi denedi ama kokuyu kesemedi. Dışarıdan içeri girince berbat bir kokuydu

üst kattaki dede varmış ama beni rahatsız etmiyor dedi ilginç bir şekilde
Ee para gidecek ondan bana dokunma kendin çöz diyor.
Bu kokunun gitmesi cok zor bende de var ara ara. Taslar koydum ve klozeti kapiyorum.
O tikacli gider borusu kapagi cok iyi olur bence ben bir ara aradim bulamadim yakinlarda internette de vardir ama genede koku ellbet cikacak yer bulur. Apt. Havalandirmasida yoktur ya da kotudud
Cati üzerinde hava delikleri var mi bakin. Misal bizde yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…