yeni bir ev aldık çok şükür iki aydır içindeyiz ..lakin iki banyosu da inanılmaz kokuyor ...gider kokusu gibi ,algun gibi biraz da turşu suyu karışmış gibi nasıl lanet bir karışımlı koku anlatamam
....banyo giderlerine taş aldım sırf onlar için satilan ..hafiften kesildi ama çok hafif yani yine var koku hatta bazen taş yokmuscasina ....havalandırma dan da geliyor yerdeki giderden de geliyor ikisinden geldiğine eminim , klozetten de supeliyim lavabodan pek emin değilim belkide hepsinden geliyor bu koku ...ben napicam ömür boyu bu kokuyla mi ugrasicam veya kokmasin diye hep çareler mi ariyacam ...heleki banyo yaptıktan sonra öyle berbat bı koku oluyorki anlatama size...havalandırmayı açsam ayrı dert açmasam ayrı dert...giderlerdeki taşları hemen kapatıyorum su iyice aksın istiyorum ..bazende unutuyorum ,ya demem o ki ben böyle hep ugrasicammi bunun çaresi nedir ? gider kapaklarını değiştirip yerine koku önleyici kapaklar varmış onlardan taksak tamamen bitecek mi? tesisatı kirdirip yeniden mi yaotirmaliyiz...başına gelen varmı ? nasıl çare buldunuz ? dışardan eve geldiğimde o kokuyla karsilasinca sinirden ölüyorum ....ben ki güzel oda spreyleri takıntısı olan biri, ara ara evde yumos kaynatan biri sırf evim Güzel koksun diye ...şimdi yeni evde bu koku çok sinirim bozuk