- 23 Mart 2011
- 2.582
- 4.362
- 358
- Konu Sahibi alonedark18
-
Biz de yeni ev aldık sizin gibi ilk zaman birşey yoktu ama bazen durduk yere bir koku yayılıyor giderlerden gerçekten uyuyani uyandırır o derece. Nerden geliyor neden geliyor bende çözemedim.yeni bir ev aldık çok şükür iki aydır içindeyiz ..lakin iki banyosu da inanılmaz kokuyor ...gider kokusu gibi ,algun gibi biraz da turşu suyu karışmış gibi nasıl lanet bir karışımlı koku anlatamam....banyo giderlerine taş aldım sırf onlar için satilan ..hafiften kesildi ama çok hafif yani yine var koku hatta bazen taş yokmuscasina ....havalandırma dan da geliyor yerdeki giderden de geliyor ikisinden geldiğine eminim , klozetten de supeliyim lavabodan pek emin değilim belkide hepsinden geliyor bu koku ...ben napicam ömür boyu bu kokuyla mi ugrasicam veya kokmasin diye hep çareler mi ariyacam ...heleki banyo yaptıktan sonra öyle berbat bı koku oluyorki anlatama size...havalandırmayı açsam ayrı dert açmasam ayrı dert...giderlerdeki taşları hemen kapatıyorum su iyice aksın istiyorum ..bazende unutuyorum ,ya demem o ki ben böyle hep ugrasicammi bunun çaresi nedir ? gider kapaklarını değiştirip yerine koku önleyici kapaklar varmış onlardan taksak tamamen bitecek mi? tesisatı kirdirip yeniden mi yaotirmaliyiz...başına gelen varmı ? nasıl çare buldunuz ? dışardan eve geldiğimde o kokuyla karsilasinca sinirden ölüyorum ....ben ki güzel oda spreyleri takıntısı olan biri, ara ara evde yumos kaynatan biri sırf evim Güzel koksun diye ...şimdi yeni evde bu koku çok sinirim bozuk
Aynı benim gibisiniz. Yakın zamanda yeni bir eve taşındım. Ev bir yıllık ev. Bizden önce bir aile oturmuş sadece bir yıl. Ev bulamadık mecburen bulduklarımız arasında en iyisi buydu buraya taşındık. Evin her şeyi beni sinir etti bide lavabo giderinden gelen o iğrenç kokuya dayanamıyordum. Tesisat için site görevlisi geldi ona dedim çok koku oluyor neden diye sordum. Sifonlu giderler var getirip onlardan takayım dedi. Onlardan takınca koku kesildi. Bu klasik giderlerde özellikle dirsekli oluyorsa su birikiyor ve koku yapıyormuş. Bu sifonlu dedikleri suyu tamamen boşaltıyor ve koku olmuyor. Benim evde tamamen kesildi hepsini değiştirttim. Sizde bir tesisatçıya sorun onlar iyi bilirleryeni bir ev aldık çok şükür iki aydır içindeyiz ..lakin iki banyosu da inanılmaz kokuyor ...gider kokusu gibi ,algun gibi biraz da turşu suyu karışmış gibi nasıl lanet bir karışımlı koku anlatamam....banyo giderlerine taş aldım sırf onlar için satilan ..hafiften kesildi ama çok hafif yani yine var koku hatta bazen taş yokmuscasina ....havalandırma dan da geliyor yerdeki giderden de geliyor ikisinden geldiğine eminim , klozetten de supeliyim lavabodan pek emin değilim belkide hepsinden geliyor bu koku ...ben napicam ömür boyu bu kokuyla mi ugrasicam veya kokmasin diye hep çareler mi ariyacam ...heleki banyo yaptıktan sonra öyle berbat bı koku oluyorki anlatama size...havalandırmayı açsam ayrı dert açmasam ayrı dert...giderlerdeki taşları hemen kapatıyorum su iyice aksın istiyorum ..bazende unutuyorum ,ya demem o ki ben böyle hep ugrasicammi bunun çaresi nedir ? gider kapaklarını değiştirip yerine koku önleyici kapaklar varmış onlardan taksak tamamen bitecek mi? tesisatı kirdirip yeniden mi yaotirmaliyiz...başına gelen varmı ? nasıl çare buldunuz ? dışardan eve geldiğimde o kokuyla karsilasinca sinirden ölüyorum ....ben ki güzel oda spreyleri takıntısı olan biri, ara ara evde yumos kaynatan biri sırf evim Güzel koksun diye ...şimdi yeni evde bu koku çok sinirim bozuk
yaptırınca gidermi tam olarak...havalandırma da davar koku sorunu ama klozet ve lavaboda da ,eşim ben masraf yapamam diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?