Kokoşş Hatunlar Kulübü

miv maaaav miv maaaaav lalalalalabende çocuk şarkıları söyler oldum bu kız yüzünden habire kaayu kaayu datdara darada dat dara darada kayu kaaaaaayu öfffffffffff

kız bende 36 ila 38 arasında gidiyorum bazende 38 40 oluyo adetliyken anlamadım gitti..heralde doğum yaptıktan sonra böyle oluyo..direk göbeğe..

öyle boydan çorap değil de ciciler giyorum tabisi
ama ben üşeniyorum genelde yaa, öyle her gece saten, dantel giyip yatağa giren kadınlara helal olsun valla :82:

bihter gibi ben o siyah gecelikten aldıydım süper kız sanada pek yakışır saten al bi tane sende...

bizim piercardende var 25lira hemde normalde 55 felan ama ben saten sevmiyorum bak favorimi bulimde gösterim..

bihter gibi ben o siyah gecelikten aldıydım süper kız sanada pek yakışır saten al bi tane sende...

kız indirime girenleri bizede söyleyin bizde alalım..

bizim kocişlerinde gözü gonlu açılsın ben normal şeler giyiorum hep...

var bende bitane buz mavisi, yırtmaçlı felan ama cıks yatmam ben onunla
kımıl kımıl, kayıyo felan Bihterinkiler süperdii

miv maaaav miv maaaaav lalalalalabende çocuk şarkıları söyler oldum bu kız yüzünden habire kaayu kaayu datdara darada dat dara darada kayu kaaaaaayu öfffffffffff

cimcimemmm
ayy sendede mi bu kel kafalı kayu derdi var bizdede aynı bıktım bu kayudann

ben çok sıkıştırdım onu bu ayyy bbeişte istediğim için ama izin vermiştim dün izni bozdu...

bide çok düşkünmüşüm bu böle atlıosun üstüme die sinirlendi valla biraz naz sevio yokmok çekyom arada deli zor bizimkisi cnm bide sadist hareketleri var cnm bize tek ev lazım bütün siteye reklam olduk valla...birbirmizi dövyos sanar başkası görseee ....

Kızlarrr öle günlük bakıma iş ev bebe pek fazla yetişemesemde
gece için çamaşır gecelik bol boldur.
Severiz ve giyerim öle şelerrrrr

kızlar bişey sorucam ben gözlerime eyeliner sürüyorum gözümün içinede flormorın kalemini sürüyorum eyeliner çok güzel hiç akmıyo bulaşmıyo ama kalem çok berbat ya gözlerimin altına kadar akıyo hergün yaptığımdan sanki zamanla oraya yapışmışta gözlerim morarmış gibi oluyo güzel akmayan kokmamayn göz kalemi tavsiye edebilir misiniz???

kız 2 bebekte nerden çıktı birtane kızım var 2 yaşında allah korusun olmasın şimdi...benmki çok istio ama cıx bende derman kalmadı bi kızım büyüsün daha yeni rahata erdim

hımms 2 yaşı 2 bebek die anlamışım pardon sen 2 ye doğru gidersin cnm öle görünyo...bende bidene ossun bari diom...

kız indirime girenleri bizede söyleyin bizde alalım..

bizim kocişlerinde gözü gonlu açılsın ben normal şeler giyiorum hep...

kız esma inanmıyom yaa onalrdan al çok şık saten felan al valla adam aya bile gider gelir süper .....sen melek olursun onun gözünde kanatlı hemde

kız esma inanmıyom yaa onalrdan al çok şık saten felan al valla adam aya bile gider gelir süper .....sen melek olursun onun gözünde kanatlı hemde

kuzum normal satenlerden varr...

5 tane falan ama bihter modelinden yok bende... mesala arkası dantelli uzun yandan yırtmacı oluyor onlardan bulamadım burda ben..

birdee leoparlıdan alıcam karar verdim

var bende bitane buz mavisi, yırtmaçlı felan ama cıks yatmam ben onunla
kımıl kımıl, kayıyo felan Bihterinkiler süperdii

benim bihterle fiziğim aynı oyüzden onun gibi bişi aldım...benim belki 2-3 cnm uzunumdur bilmiom....1.67 boyundamışım hosteslik sınavında sölediler... ben 1.66 çıkyodum normalde neye göre ölçtüler bilmiom....buarada onunla yatmıom cnm işim bitince fırlatom dolba başka bişi giyom bazende üşenyom yatommm napimmm erkekler saten sever.....

bunu seviyorum günlük gece giymeye güzel yani pijamalarımı genelde evde temizlik yaparken giyerim benmkide sevmez pijama giymemi istemez..ama burası deprem bölgesi bide sabahlık tutarım başucumda nolurnolmaz die...dur bihterinkinide ekliyim esmacım istersen piercardene üye olabilirsin sende geliş fiyatına alırsın

Bourjois water poof suya dayanıklı koyu siyah kalem 15 TL felandı..max factor sürme siyah kalem süngerli 20 TL felandı sanırsammm

bak bourjois hiç akmaz çok dayanıklı resmini buldum...

Eklentiler

• $p_3253_b.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…