- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
aynen yaaa süperler dimi....avrupanetworking sitesi girip inceleyebilirsin kendin üye olursan indirimli geliyor ben geceliklerimide ordan alıyorum ama gittigidiyorda fantazi dünyası haaaaaaaarikaaaa hemşire kıyafetleri bile var kıııııız görsen yıkılırsın
gitttigidiyordan elbize aldınmı hiçç...
1,68 boy 38 beden temem miiiiii
miroooştaçları istemem de tokaların hepsi benim olsunn
ne çatlak gacısn ya
bende 170 38 beden tamamdır bana olan sanada olur ozaman..
yok kız ben hemşire değilde bir çorap vaaaaaaaar ayyyyyy giymeye cesaret lazım ama alıcam ahtım var alıcam benmkine sööledim kızdedi aklınımı kaçırdın ya kargocular gelirken açarlarsa rezil oluruz bırak alma...çorap dediğim boydan tümden bütün beden bi popişi açık yemin ediyorum açtıkça fiyatlarına bakıyorum aklım gidioahtım var bir siyah bir beyaz alıcam
cimcime avatrın tam olmuş valla
süper
yok kız ben hemşire değilde bir çorap vaaaaaaaar ayyyyyy giymeye cesaret lazım ama alıcam ahtım var alıcam benmkine sööledim kızdedi aklınımı kaçırdın ya kargocular gelirken açarlarsa rezil oluruz bırak alma...çorap dediğim boydan tümden bütün beden bi popişi açık yemin ediyorum açtıkça fiyatlarına bakıyorum aklım gidioahtım var bir siyah bir beyaz alıcam
o nası bısışy ya bacımmmmmm
bende varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkırmızısı aşkım rus mağazası vardı otelde kapanan ora demiş koy üç beş bişi utanmış girememiş adam komuş neler neler okdar güzelki kjırmızı işlemeli tulum gibi giyon toto açıkta kalyo yani rus bacılar nie totoyu açıkta bırakyo die düşünmedim değil ama erkekleri,n kafası karışyo öle ya nedemek toto dışarda ne olyo yani...üstüne oturyo offf bişde jarto var çoraplı oda favorimmmmm
markafoni ve trendyola sık sık geliyo bunlardanyok kız ben hemşire değilde bir çorap vaaaaaaaar ayyyyyy giymeye cesaret lazım ama alıcam ahtım var alıcam benmkine sööledim kızdedi aklınımı kaçırdın ya kargocular gelirken açarlarsa rezil oluruz bırak alma...çorap dediğim boydan tümden bütün beden bi popişi açık yemin ediyorum açtıkça fiyatlarına bakıyorum aklım gidioahtım var bir siyah bir beyaz alıcam
aaaaaa ben bulamıyorumki buralarda öffff anca sitede görüyorum alıcam benmki caydıırıo hakikaten ama açarlarsa kargocular rezil olurum allah korusun dadanmasınlar insanların ne olduğu belli olmazzzsanada hayırlı olsun heee kaptım seni
markafoni ve trendyola sık sık geliyo bunlardan
öyle boydan çorap değil dehadi yaa üye olmak lazım görmek için ayy çok merak edyom oraları kendimi zor tutyom...
kız nek sende şöle cicili giyinyonmu eşine???
sağol cnm adam rus mağzası olunca ee getirtmiş rus neler giyodur kim bilir uyus olyom onlaraaa
eşimde kaptı hemen beni nan bugün giyim bari uzun süredir giymiodum....dün gece 3 te gelmiş miray şu leoparı giysene die uyandıryo çoraplı jarto hem bebiş yaparız die kandırdı beni ii dedim kalktım giydim pek sever öle şeleri bende alıyom mağzalara gidince bak senin için ne aldım diom onun için olmuş oluor ooo...
kız bende 36 ila 38 arasında gidiyorum bazende 38 40 oluyo adetliyken anlamadım gitti..heralde doğum yaptıktan sonra böyle oluyo..direk göbeğe..