Kokoşş Hatunlar Kulübü

ben çok sıkıştırdım onu bu ayyy bbeişte istediğim için ama izin vermiştim dün izni bozdu...

bide çok düşkünmüşüm bu böle atlıosun üstüme die sinirlendi valla :KK47::KK47:biraz naz sevio yokmok çekyom arada deli zor bizimkisi cnm bide sadist hareketleri var cnm bize tek ev lazım bütün siteye reklam olduk valla...birbirmizi dövyos sanar başkası görseee ....:KK52::KK52::KK52:

biz bikere ööle banyoda reklam olduk sormaaaaaa:KK52::KK52:aşşağıdakiler yatakodalarından çıkmışlar başkaodada yatmışlar resmen kadınla samimiyiz ertesi gün söyledi akşam deprem olmuş bilionmu yooodedim sizin banyoda dahada hissedilmiştir diyo aaaaaaaaaaa:KK52::KK52::KK52:siz bugün gelmedinizmi tatilden demiştim ayyyy resil olmuştuk sorma:KK1::KK1:ebeveyn banyolarında havalandırmalardan bile sesler gidiyo en güzeli tek katlı müstakil ev:KK23:

kuzum normal satenlerden varr...

5 tane falan ama bihter modelinden yok bende... mesala arkası dantelli uzun yandan yırtmacı oluyor onlardan bulamadım burda ben..

birdee leoparlıdan alıcam :KK1: karar verdim

jartiyerli çoraplı all bide tongası varr yanında....:KK1:

primeall iç çamaşırcıya bak en iyisi penti vardı sor ora bakem varmı??

Bourjois water poof suya dayanıklı koyu siyah kalem 15 TL felandı..max factor sürme siyah kalem süngerli 20 TL felandı sanırsammm

bak bourjois hiç akmaz çok dayanıklı resmini buldum...

hiç duymamıştım bu markayı nerden aldın her yerde var mı sen kullandın sanırsam,,, hiç mi akmıyo yaniii

kızlar gözkalemlerinde marka farketmiyo bunu biliyorum ben lorealınkini kullanamadım ama avonunkini güzel kullandım ben buğulu sevdiğim için kendim yaydırıyorum o yüzden problemyok:KK31:

cimcime kız bu bihterin geceliğine bitiyorum alıp çeyizime mi koysam ki

miray bu dediğin markaya baktım netten bir sürü çeşidi var ya 22,50 falan fiyatlarda nerden bulurum ben şimdi

valla oturup bende izliyorum çok güzel bide pepe var allahım sen bi doğurda gör bak nasıl takipçisi oluyosun babasıyla kumanda savaşı veriyolar tabiki benm kız kazanıo helal sana kızım :KK19:

biz bikere ööle banyoda reklam olduk sormaaaaaa:KK52::KK52:aşşağıdakiler yatakodalarından çıkmışlar başkaodada yatmışlar resmen kadınla samimiyiz ertesi gün söyledi akşam deprem olmuş bilionmu yooodedim sizin banyoda dahada hissedilmiştir diyo aaaaaaaaaaa:KK52::KK52::KK52:siz bugün gelmedinizmi tatilden demiştim ayyyy resil olmuştuk sorma:KK1::KK1:ebeveyn banyolarında havalandırmalardan bile sesler gidiyo en güzeli tek katlı müstakil ev:KK23:

hee bizde varr jakuzi var içinde köpürtyon sokyon adamı bi güzel totonun altında kabacıkla rolyo hoşşş adam kıvamda olyooo...pohhaha bişi alıyosam tartışyosak hadi jakuziyee girelimmi diom taamm dio konu kapanyo ordaa pohahha adamın cenneti...:KK52::KK66::KK52::KK66::KK52::119:

miray bu dediğin markaya baktım netten bir sürü çeşidi var ya 22,50 falan fiyatlarda nerden bulurum ben şimdi

üye olursan pier cardene ordan gelir kargo kapıyakadar getiriyo birde çorapları var bak ben aldığımı gösteriyim çok güzellll:KK16:

kızlar gözkalemlerinde marka farketmiyo bunu biliyorum ben lorealınkini kullanamadım ama avonunkini güzel kullandım ben buğulu sevdiğim için kendim yaydırıyorum o yüzden problemyok:KK31:

ben istiyorum ki sabah işe gelirken süreyim akşama kadar beni idare etsin akmasın, eyeliner gibi kalsın ama olmuyo işte göz açıp kapatınca her yere dağılıyoooo

Eki Görüntüle 264563 $6A6B0BA9-C56B-3058-46ED126B30FB529A_b.jpg bu gecelik sabahlığıyla bana gelişi 100 lira birdahaki siparişte bunu alıcam ama çorabım elimde beyaznı aldım dün giydim çok güzelleeeeeeeeerrrr birde güzel kokuyor pasparlak mükemmel görünüo:KK16:

ben istiyorum ki sabah işe gelirken süreyim akşama kadar beni idare etsin akmasın, eyeliner gibi kalsın ama olmuyo işte göz açıp kapatınca her yere dağılıyoooo

ben avonunkinden memnunum ama mac ınkilerde güzel denedikçe beğenir karar kılarsın bence bende dağılmasını seviyorum buğulu göz makyajı tercih ediyorum gözlerimin içine sürmem sışına süürer dağıtırım..

hee bizde varr jakuzi var içinde köpürtyon sokyon adamı bi güzel totonun altında kabacıkla rolyo hoşşş adam kıvamda olyooo...pohhaha bişi alıyosam tartışyosak hadi jakuziyee girelimmi diom taamm dio konu kapanyo ordaa pohahha adamın cenneti...:KK52::KK66::KK52::KK66::KK52::119:

adamın cennetimi hey allam sıpa seni :KK1::KK1:benmkinin cennetide aynanın oldugu heryer kendini görsün yeter ona aslanburcudurda kendileri:KK15::KK15:

cnm büyük alışveriş mağzalarında makyaj bölümlerinde var standı....ayrı mağzası yokkk stantlarda kızlara sor ...

X