Kokoşş Hatunlar Kulübü

adamın cennetimi hey allam sıpa seni benmkinin cennetide aynanın oldugu heryer kendini görsün yeter ona aslanburcudurda kendileri

bizdede ayna var boydan boyaaa pohhahah süper vallaa o ayrı bir cennet... benimnkide aslan buurcuu

Son düzenleme:
kız cimcime miray sizin burçları merak ettim...

panter dicemm oda yokki

burcum BAŞAK yükselenim ASLAN ay burcum KOÇÇÇÇÇ ateşimi bunnardan almışım titizliğimi başaktan antikamcı gücümü koçtan havalı ve gösterişimi aslandan almışım ama en belirgin özelliklerim koçta var anacım...

kız cimcime miray sizin burçları merak ettim...

panter dicemm oda yokki

poahaha ben oğlak aayyy enerjikim ben deperim boynuzumlaaaa...oğlak burcuuu .Birlikte olduğu insan gururunu okşar, neşelenmesini sağlar ve sevgisine inandırabilirse, Oğlak çok ihtiraslı, sevecen ve esirgeyici bir aşık olabilir. :82::82: esirgeyici lafını sevdim esirgeyem arada ii naz olyo...

hadiiiiiiiii sen ne burcusun de hele ayyyy zaten bizim gibi ateşli gacılar anca aslanların olur dimi kıs kıhkikhikikikiki acık yandan gülem dedim

aynen ama onlarda az değil bence erkekte en ii burç aslan wowowowowowwwww çok okumuştum ama sinir konusuda onlardaaa üstlerine yokk kükrüolar valla

Kız ben akrebim yükselenim başak ama oğlaklarda genelde iyi anlaşırım bu arada ablamın burcuda oğlak biz hakketen kızkardeşiz senle

benm burcum başak... yükseleni bilmiorum ama...

ama senin gibi değilim bence

idare ederiz tmam ama aldığın şeleri bize at arada görem yaaa ...

Bir ara evden vakit bulunca çeker atarım en son netten mont aldım daha gelmedi onu sayıklıyorum kaç gündür çok merak ediyorum gelsin hemen eklerim... Birde 2 gün içinde trendyoldan bişey almam lazım 20 liralık hediye çekim var yazıkk ziyan olmasın bişey beğenemiyorum

aynen ama onlarda az değil bence erkekte en ii burç aslan wowowowowowwwww çok okumuştum ama sinir konusuda onlardaaa üstlerine yokk kükrüolar valla

valla ben genelde ona göre davranıyorum harbiden sinirli üstüne gidilmicek gibi bende o bana kızarken ben yüzüne gülüyorum bakıyorum cilve yapıyorum yağları akıyo..baktım siniri lafta ben daha beter kızıyorum busefer hırçınlığım cezbediyo ikitürlüde beye göre ayak yapıyoruz yani...mesela maçtan asssla vazgeçmez kazandılarsa ogece ne istersen iste kabul eder kaybettilermi bir kahve yap derdini döksün öyle yani

benmki en dengesizi Teraziii....

burç terazi ama dengeyi kuramamış bir türlü....

topuzu kaçık Terazi..

o topuzu bir bulsamm...

depecem bir yerine ama

kızlar sayfamız 200 olmuşşş bunlar sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....

Eklentiler

• $yasgunupastasiresimleri.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 26
  • $minyatrdogumgunupastala.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 19
  • $dogumgnpastasiyaspasta.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 22
  • $Cake_by_SpikedPyro.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 32
  • $3313799324_2e02bf361a_o.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…