burcum gitti kaptırdı kendini markafoniye hey gidim hey kaybettik onuda
üye olursan pier cardene ordan gelir kargo kapıyakadar getiriyo birde çorapları var bak ben aldığımı gösteriyim çok güzellll
adamın cennetimi hey allam sıpa senibenmkinin cennetide aynanın oldugu heryer kendini görsün yeter ona aslanburcudurda kendileri
bizdede ayna var boydan boyaaa pohhahah süper vallaa o ayrı bir cennet...benimnkide aslan buurcuu
bizdede ayna var boydan boyaaa pohhahah süper vallaa o ayrı bir cennet...benimnkide aslan buurcuu
kız cimcime miray sizin burçları merak ettim...
panter dicemm oda yokki
kız cimcime miray sizin burçları merak ettim...
panter dicemm oda yokki
hadiiiiiiiii sen ne burcusun de hele ayyyy zaten bizim gibi ateşli gacılar anca aslanların olur dimi kıs kıhkikhikikikikiacık yandan gülem dedim
hazalll işe başladınmı naptın kızkardeşimmm
Bende yoğunum bugün çok yazamıyorum idare edin kızlar...
poahaha ben oğlak aayyy enerjikim ben deperim boynuzumlaaaa...oğlak burcuuu .Birlikte olduğu insan gururunu okşar, neşelenmesini sağlar ve sevgisine inandırabilirse, Oğlak çok ihtiraslı, sevecen ve esirgeyici bir aşık olabilir. :82::82: esirgeyici lafını sevdim esirgeyem arada ii naz olyo...
burcum BAŞAK yükselenim ASLAN ay burcum KOÇÇÇÇÇ ateşimi bunnardan almışım titizliğimi başaktan antikamcı gücümü koçtan havalı ve gösterişimi aslandan almışım ama en belirgin özelliklerim koçta var anacım...
idare ederiz tmam ama aldığın şeleri bize at arada görem yaaa ...
aynen ama onlarda az değil bence erkekte en ii burç aslan wowowowowowwwww çok okumuştum ama sinir konusuda onlardaaa üstlerine yokk kükrüolar valla
aynen ama onlarda az değil bence erkekte en ii burç aslan wowowowowowwwww çok okumuştum ama sinir konusuda onlardaaa üstlerine yokk kükrüolar valla
yettim bacılarrrrrrr ne kaynatıyonuz bakemmmmmmmmmmmmm