Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızlar ben şapka çok seviom bakın yargıcı şapka..... fiatlar 64.90 TL

Eklentiler

• $9563_kucuk.jpg
    12,5 KB · Görüntüleme: 19
  • $9564_kucuk.jpg
    13,8 KB · Görüntüleme: 23
  • $9565_kucuk.jpg
    14 KB · Görüntüleme: 23
  • $9566_kucuk.jpg
    13,9 KB · Görüntüleme: 18
  • $9570_kucuk.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 17
  • $9569_kucuk.jpg
    14 KB · Görüntüleme: 32
  • $9571_kucuk.jpg
    13,2 KB · Görüntüleme: 21
canım ya sen marka fonıden alışveriş yapıyormusun

kızlar ben bir ara bayaa kaptırmıştım markafoni, trendyola.. hastalık gibii
sabah işe geliyosun ilk o site açılır felan.. kredi kartını fulledim tabi
eşim bir gün bi cırladı "bu nee yaa her gün eve kargocu geliyo, noluyo" diye.. bıraktım..almıyorum şimdi..

ben su an uye oldummm cok gusel seyler varrr

canım dayanamadım bı bayım dıye uye oldummm

cimcimeee cilveli hatunum nassın gızz ....

sen annatsana gogoşlunu neler kullanyon bilelim....

ayyyyy haala uyku sersemiyim gözler şişti geç yatmaktan... iyyim datlum hepinize günaydın.. yani nebilim genelde vıshy kullanırım ben sıkılaştırıcısını kalça basen bölgesine...cildim için bioderma setini kullanırım ben tesettürlüyüm piercaden vakko aker ipek sura dan şaşmam..bursa ipeği meşhurdurgiyim konusunda kaliteli kumaşları bursadan seçip terzime diktirmeyi yeğliyorum..ayakkabı çanta desen genelde piercarden satış temsilcisiyim çantaları ordan seçiyorum ayakkabılarda gittigidiyordan japon stayl in çok güzel oluyo onlar hoşuma gidiyo...makyaj olarak loreal ve mac. hoşumagidiyor..bir ara avon takılıyodum arkadaştan dolayı ama memnun kalmadım bıraktım..dış giyimi severim ama bende terziliği öğrenmek istiyorum ve öğrendiğimde bunları dikicemmm

kızz ben onuda düşündüm iş yeri adresimi vercem bi boşaltım kartı maaşa gelsin alışverişler sonra battıı balık yan gider demi...

kızz ben onuda düşündüm iş yeri adresimi vercem bi boşaltım kartı maaşa gelsin alışverişler sonra battıı balık yan gider demi...
işten eve taşımak daha zor hayatım yaa koca koca poşetleri
hiç sevmem elimde poşetttt ama evde kimse olmayınca mecburen işyeri adresini vercen dimmi :26:

ayyy en alttakı benim osssssssssssssunnnnnn

cnm nası piercarden çanta satış temsilcisisn ee bize resimler koy bakalım belki beğenen olur alan olur .....gözümüz gönlümüz açılsın...loreal bende kullanyom maybilene aynı fabrikadan çıkyo onuda kullanyom mac.pudra alcam bekliom maaşı uvwowowwwwwwwwwwwww

japon style tam bana göre cıbıldakkkkkk

işten eve taşımak daha zor hayatım yaa koca koca poşetleri
hiç sevmem elimde poşetttt ama evde kimse olmayınca mecburen işyeri adresini vercen dimmi :26:

aynen hem kocişte görmezz direk eve gider yerleştirirm şimdi kışı bekliom ozman çok ciciler olur yaz bitti ama heryerde hala yazlık var...

herbirine üyeyim markafoni vip bideee adını unuttum şimdi yaa arada giirip girip inceliyorum ama ben parfüm ve duvar aksesuarlarına bayılıyorum indirime giriyo harikalar kendi evim olsa bir dk durmaz alırdım öffffffff:84::84::84:

aynen yaaa süperler dimi....avrupanetworking sitesi girip inceleyebilirsin kendin üye olursan indirimli geliyor ben geceliklerimide ordan alıyorum ama gittigidiyorda fantazi dünyası haaaaaaaarikaaaa hemşire kıyafetleri bile var kıııııız görsen yıkılırsın

ne çatlak gacısn ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…