canım ya sen marka fonıden alışveriş yapıyormusun
kızlar ben bir ara bayaa kaptırmıştım markafoni, trendyola.. hastalık gibiiyaa sorma bende bunu sorcaktım orada süğper şeler var yaa ben üye olimmi kıslar vardı alan gelio hatta olmayınca felan para iadesi felan bile yapıolarmış...güvenilir demişlerdi ama üye olmadım çünkimm kredii kartım boşş krize girersem ne olurrr....
yaa sorma bende bunu sorcaktım orada süğper şeler var yaa ben üye olimmi kıslar vardı alan gelio hatta olmayınca felan para iadesi felan bile yapıolarmış...güvenilir demişlerdi ama üye olmadım çünkimm kredii kartım boşş krize girersem ne olurrr....
kızlar ben bir ara bayaa kaptırmıştım markafoni, trendyola.. Hastalık gibii
sabah işe geliyosun ilk o site açılır felan.. Kredi kartını fulledim tabi
eşim bir gün bi cırladı "bu nee yaa her gün eve kargocu geliyo, noluyo" diye.. Bıraktım..almıyorum şimdi..
cimcimeee cilveli hatunum nassın gızz ....
sen annatsana gogoşlunu neler kullanyon bilelim....
işte insan bakınca alası geliyo canım yaa :/canım dayanamadım bı bayım dıye uye oldummm
kızlar ben bir ara bayaa kaptırmıştım markafoni, trendyola.. hastalık gibii
sabah işe geliyosun ilk o site açılır felan.. kredi kartını fulledim tabi
eşim bir gün bi cırladı "bu nee yaa her gün eve kargocu geliyo, noluyo" diye.. bıraktım..almıyorum şimdi..
ben su an uye oldummm cok gusel seyler varrr
işten eve taşımak daha zor hayatım yaakızz ben onuda düşündüm iş yeri adresimi vercem bi boşaltım kartı maaşa gelsin alışverişler sonra battıı balık yan gider demi...
ayyyyy haala uyku sersemiyim gözler şişti geç yatmaktan...iyyim datlum hepinize günaydın.. yani nebilim genelde vıshy kullanırım ben sıkılaştırıcısını kalça basen bölgesine...cildim için bioderma setini kullanırım ben tesettürlüyüm piercaden vakko aker ipek sura dan şaşmam..bursa ipeği meşhurdur giyim konusunda kaliteli kumaşları bursadan seçip terzime diktirmeyi yeğliyorum.. ayakkabı çanta desen genelde piercarden satış temsilcisiyim çantaları ordan seçiyorum ayakkabılarda gittigidiyordan japon stayl in çok güzel oluyo onlar hoşuma gidiyo...makyaj olarak loreal ve mac. hoşumagidiyor..bir ara avon takılıyodum arkadaştan dolayı ama memnun kalmadım bıraktım..dış giyimi severim ama bende terziliği öğrenmek istiyorum ve öğrendiğimde bunları dikicemmm Eki Görüntüle 264448 Eki Görüntüle 264449 Eki Görüntüle 264450 Eki Görüntüle 264451
işten eve taşımak daha zor hayatım yaakoca koca poşetleri
hiç sevmem elimde poşettttama evde kimse olmayınca mecburen işyeri adresini vercen dimmi :26:
ayyy en alttakı benim osssssssssssssunnnnnn
cnm nası piercarden çanta satış temsilcisisn ee bize resimler koy bakalım belki beğenen olur alan olur .....gözümüz gönlümüz açılsın...loreal bende kullanyom maybilene aynı fabrikadan çıkyo onuda kullanyom mac.pudra alcam bekliom maaşı uvwowowwwwwwwwwwwww
japon style tam bana göre cıbıldakkkkkk
cimcikk terzi olursan benide unutma bende istiyorum bunlardan,,,
unuturmuyum kıs ayıpsın sen beden söyle ben diker diker yollarım:)))))))))))
aynen yaaa süperler dimi....avrupanetworking sitesi girip inceleyebilirsin kendin üye olursan indirimli geliyor ben geceliklerimide ordan alıyorum ama gittigidiyorda fantazi dünyası haaaaaaaarikaaaa hemşire kıyafetleri bile var kıııııız görsen yıkılırsın
miroooş