Kokoşş Hatunlar Kulübü

aynen yaaa süperler dimi....avrupanetworking sitesi girip inceleyebilirsin kendin üye olursan indirimli geliyor ben geceliklerimide ordan alıyorum ama gittigidiyorda fantazi dünyası haaaaaaaarikaaaa hemşire kıyafetleri bile var kıııııız görsen yıkılırsın:KK23::KK23:

gitttigidiyordan elbize aldınmı hiçç...

ne çatlak gacısn ya

yok kız ben hemşire değilde bir çorap vaaaaaaaar ayyyyyy giymeye cesaret lazım ama alıcam ahtım var alıcam benmkine sööledim kızdedi aklınımı kaçırdın ya kargocular gelirken açarlarsa rezil oluruz bırak alma...çorap dediğim boydan tümden bütün beden bi popişi açık yemin ediyorum açtıkça fiyatlarına bakıyorum aklım gidio:KK52::KK52: ahtım var bir siyah bir beyaz alıcam:KK51::KK51:

yok kız ben hemşire değilde bir çorap vaaaaaaaar ayyyyyy giymeye cesaret lazım ama alıcam ahtım var alıcam benmkine sööledim kızdedi aklınımı kaçırdın ya kargocular gelirken açarlarsa rezil oluruz bırak alma...çorap dediğim boydan tümden bütün beden bi popişi açık yemin ediyorum açtıkça fiyatlarına bakıyorum aklım gidio:KK52::KK52: ahtım var bir siyah bir beyaz alıcam:KK51::KK51:

o nası bısışy ya bacımmmmmm

cimcime avatrın tam olmuş valla:KK33::KK33:

süper:KK64:

ohoooooooooyttt:KK23::KK23::KK23:

kooop koooop:KK66::KK66: kooop koooop:KK64::KK64::21::21:

şans meleğim nerelerdeydin tam zamanında geldiiiiiin:KK24::KK24:
en güzel bölüm başlıyor yanıma otur seyredelim:KK24::KK24::21::21:

ben gazetemizi almaya gidiyorum aşşağı gelirim 5 dkya pisler bizim gasteleri çalıolarmışş:63::63:bi yakalasam:KK57::KK57:

bende varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK52::KK52::KK52::KK52: kırmızısı aşkım rus mağazası vardı otelde kapanan ora demiş koy üç beş bişi utanmış girememiş adam komuş neler neler okdar güzelki kjırmızı işlemeli tulum gibi giyon toto açıkta kalyo yani rus bacılar nie totoyu açıkta bırakyo die düşünmedim değil ama erkekleri,n kafası karışyo öle ya nedemek toto dışarda ne olyo yani...üstüne oturyo offf bişde jarto var çoraplı oda favorimmmmm:KK52::KK52:

bende varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK52::KK52::KK52::KK52: kırmızısı aşkım rus mağazası vardı otelde kapanan ora demiş koy üç beş bişi utanmış girememiş adam komuş neler neler okdar güzelki kjırmızı işlemeli tulum gibi giyon toto açıkta kalyo yani rus bacılar nie totoyu açıkta bırakyo die düşünmedim değil ama erkekleri,n kafası karışyo öle ya nedemek toto dışarda ne olyo yani...üstüne oturyo offf bişde jarto var çoraplı oda favorimmmmm:KK52::KK52:

aaaaaa ben bulamıyorumki buralarda öffff anca sitede görüyorum alıcam benmki caydıırıo hakikaten ama açarlarsa kargocular rezil olurum allah korusun dadanmasınlar insanların ne olduğu belli olmazzz:KK20: sanada hayırlı olsun heee kaptım seni:KK23::KK23:

markafoni ve trendyola sık sık geliyo bunlardan :KK1: :KK1:

aaaaaa ben bulamıyorumki buralarda öffff anca sitede görüyorum alıcam benmki caydıırıo hakikaten ama açarlarsa kargocular rezil olurum allah korusun dadanmasınlar insanların ne olduğu belli olmazzz:KK20: sanada hayırlı olsun heee kaptım seni:KK23::KK23:

sağol cnm adam rus mağzası olunca ee getirtmiş rus neler giyodur kim bilir uyus olyom onlaraaa:KK47::KK47:

eşimde kaptı hemen beni nan bugün giyim bari uzun süredir giymiodum....dün gece 3 te gelmiş miray şu leoparı giysene die uyandıryo çoraplı jarto hem bebiş yaparız die kandırdı beni ii dedim kalktım giydim pek sever öle şeleri bende alıyom mağzalara gidince bak senin için ne aldım diom onun için olmuş oluor ooo...

kız bende 36 ila 38 arasında gidiyorum bazende 38 40 oluyo adetliyken anlamadım gitti..heralde doğum yaptıktan sonra böyle oluyo..direk göbeğe..:KK61:

hadi yaa üye olmak lazım görmek için ayy çok merak edyom oraları kendimi zor tutyom...

kız nek sende şöle cicili giyinyonmu eşine???:KK19:
öyle boydan çorap değil de :KK1: :KK1: ciciler giyorum tabisi
ama ben üşeniyorum genelde yaa, öyle her gece saten, dantel giyip yatağa giren kadınlara helal olsun valla :82:

sağol cnm adam rus mağzası olunca ee getirtmiş rus neler giyodur kim bilir uyus olyom onlaraaa:KK47::KK47:

eşimde kaptı hemen beni nan bugün giyim bari uzun süredir giymiodum....dün gece 3 te gelmiş miray şu leoparı giysene die uyandıryo çoraplı jarto hem bebiş yaparız die kandırdı beni ii dedim kalktım giydim pek sever öle şeleri bende alıyom mağzalara gidince bak senin için ne aldım diom onun için olmuş oluor ooo...

ay bu erkekler çok saf yaaa aynen senin için diyip keyfime göre alıyorum oooh...sizde seninki 3te atlıyo bizde ben..uyuz oluyorum benmi anormalim diyorum hayatta bilmem onun ısrar ettiğini çünkü ona fırsat kalmıyo 2 günde bir benden..:KK61::KK61:

X