- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
kaç gece eğlenyonuz dünden başlamışınız...
düğün bu cumartesi biz geçen cumartesiden başladık eğlenmeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç gece eğlenyonuz dünden başlamışınız...
düğün bu cumartesi biz geçen cumartesiden başladık eğlenmeye
noldu kız ananaaa gidince depresyonamı girdinnnnn....
40 gün 40 gecemi sürcek ohhh bende gelimmm ya neredesinizz??
şöööyle 50-70 arası olsa da alıversek.. ay eşim 50 tl verince bile sinir olyo bana çanta için, ama dayanamıyorum ki çanta ayakkabıyaossun cnm bende çok beğendim hepsini isityorum mütevazi olamıyorummm....ama fiyatlar 180-190-200 bu NEEE NAN...!
ya sormaa... arabada arıza çıkmışş..
2 gun yok araba... eşimde sağolsun 1000 tl masraf dedii..
b..ktn bir sebepten ..
bıktım uğraşmaktan falan filan... ama kendi hatasından arıza verdi..
arabamız çok güzel satalım satalım die tutturdu..
satsam iisini alamıcm bundan...
ama dır dırrr susmadı hem 1000 tl hem onun sesii..
bıktımm satmıyorm dedimm... accuk tartuşştuk... şuan satsam ben arabasız 1 gun kalamam.. oğlumu bırakıorum hersabah bak 1 gun bakımda kaldı annemlerde kaldım..
değilki satış işlemi yenısı al diyene kadr ama nerde anlıcakk herif bunu
gel gel valla ortam tam senlik
şöööyle 50-70 arası olsa da alıversek.. ay eşim 50 tl verince bile sinir olyo bana çanta için, ama dayanamıyorum ki çanta ayakkabıya
napıyosunnnnn bakalımmm yıne cantaları koymussunuz ben canta hastasıyımmm esım sınır oluoyrrr
valla angaralı namık koyarsanızz gelirim : gızlar dura dura hiç olur oğlan durara dura goç olur angarada bir hoca var üfledimi uçurur gışgılş cinler gışgış dağlara taşlara heyyyyyy
zuzu hoşgeldinn cnm....gelceğini düşünmezdim sevindimmm ....
evet ben ailemden pek bahsetmemiştim burda ...kardeşim 18 yaşından beri kalp hastası(şuan 22 ..4 senedir) kalp kapaçığında iltihaplanma var....kan pompalamada zorluk çekio ve ani baygınlıklar başladı...kusmalar...yarın antalyanın en iyi doktorunu buldum ora gitcezz ama herkes uyardı bugün beni adam 10.000 den aşağı ameliyat yapmıomuşşş çok tanınımış bilmiom yaa muayene etsin bakalım ameliyat hemen derse irkaç güne yatar belki ona kalsa olmak istemiyor..ssk da geçmiomuş kafam karıştı inşallah bukadar fiat sölemez hemen nasıl bulunur bukdar para...annem kredi çekmesi lazım nenem zengin verirmi bilmem çok canım sıkıldı yaaa kalbi çok hızı atıyomuş kaç gündür ritim bozukluğuda başlamış para umrumda deil yaa..
sorma bende akkabıda bazıları sığmıyor veryom sağa sola görmesin die..
bu şarkıyla dün tam 3 kere oynadık ama ben kızlar dura dura heç olur dediği zaman halt etmişin sen diyommmm
hoşbuldumm...
nekk ten öğrendim :)
Allah acil şifalar versin....insan kardeşine dayanamıyo dimmi
canım ya sen marka fonıden alışveriş yapıyormusun
ay ben hiç pazarlık edemiyorum yaa, enayi gibi ilk söyledikleri parayı veriyorumaynen cnm burda tüm çantaların sahtesini yapan deri mağzaları var ışıklarda ve kemerde orginalin aynısı gibi 80 TL ye kadar iniyolar ağızlarını 150 den açıolar sanki orginal pazarlık 70 TL hoop çanta senin ...
zuzum sobehoşbuldumm...
nekk ten öğrendim :)
Allah acil şifalar versin....insan kardeşine dayanamıyo dimmi