Kokoşş Hatunlar Kulübü

noldu kız ananaaa gidince depresyonamı girdinnnnn....:KK74:

ya sormaa... arabada arıza çıkmışş..

2 gun yok araba... eşimde sağolsun 1000 tl masraf dedii..

b..ktn bir sebepten ..

bıktım uğraşmaktan falan filan... ama kendi hatasından arıza verdi..

arabamız çok güzel satalım satalım die tutturdu..

satsam iisini alamıcm bundan...

ama dır dırrr susmadı hem 1000 tl hem onun sesii..

bıktımm satmıyorm dedimm... accuk tartuşştuk... şuan satsam ben arabasız 1 gun kalamam.. oğlumu bırakıorum hersabah bak 1 gun bakımda kaldı annemlerde kaldım..

değilki satış işlemi yenısı al diyene kadr ama nerde anlıcakk herif bunu

ossun cnm bende çok beğendim hepsini isityorum mütevazi olamıyorummm....ama fiyatlar 180-190-200 bu NEEE NAN...!:KK47:
şöööyle 50-70 arası olsa da alıversek.. ay eşim 50 tl verince bile sinir olyo bana çanta için, ama dayanamıyorum ki çanta ayakkabıya :KK17:

ya sormaa... arabada arıza çıkmışş..

2 gun yok araba... eşimde sağolsun 1000 tl masraf dedii..

b..ktn bir sebepten ..

bıktım uğraşmaktan falan filan... ama kendi hatasından arıza verdi..

arabamız çok güzel satalım satalım die tutturdu..

satsam iisini alamıcm bundan...

ama dır dırrr susmadı hem 1000 tl hem onun sesii..

bıktımm satmıyorm dedimm... accuk tartuşştuk... şuan satsam ben arabasız 1 gun kalamam.. oğlumu bırakıorum hersabah bak 1 gun bakımda kaldı annemlerde kaldım..

değilki satış işlemi yenısı al diyene kadr ama nerde anlıcakk herif bunu

cnm belki elden çıkarılması gerekiosa ondan demiştir..

1000 tL masrafta çok yaa kasko felan karşılamıomu? yada garantisi bittimi nemiş bu kadar para yaa....:44:

şöööyle 50-70 arası olsa da alıversek.. ay eşim 50 tl verince bile sinir olyo bana çanta için, ama dayanamıyorum ki çanta ayakkabıya :KK17:

aynen cnm burda tüm çantaların sahtesini yapan deri mağzaları var ışıklarda ve kemerde orginalin aynısı gibi 80 TL ye kadar iniyolar ağızlarını 150 den açıolar sanki orginal pazarlık 70 TL hoop çanta senin ...:nazar:

valla angaralı namık koyarsanızz gelirim : gızlar dura dura hiç olur oğlan durara dura goç olur angarada bir hoca var üfledimi uçurur gışgılş cinler gışgış dağlara taşlara heyyyyyy:KK8::KK64::KK64::KK64::KK64::KK60:

:KK66:bu şarkıyla dün tam 3 kere oynadık ama ben kızlar dura dura heç olur dediği zaman halt etmişin sen diyommmm:KK47:

cimcimeee cilveli hatunum nassın gızz ....

sen annatsana gogoşlunu neler kullanyon bilelim....:KK12::KK12:

zuzu hoşgeldinn cnm....gelceğini düşünmezdim sevindimmm ....:KK19::KK71:

:KK19:hoşbuldumm...
nekk ten öğrendim :)

evet ben ailemden pek bahsetmemiştim burda ...kardeşim 18 yaşından beri kalp hastası(şuan 22 ..4 senedir) kalp kapaçığında iltihaplanma var....kan pompalamada zorluk çekio ve ani baygınlıklar başladı...kusmalar...yarın antalyanın en iyi doktorunu buldum ora gitcezz ama herkes uyardı bugün beni adam 10.000 den aşağı ameliyat yapmıomuşşş çok tanınımış bilmiom yaa muayene etsin bakalım ameliyat hemen derse irkaç güne yatar belki ona kalsa olmak istemiyor..ssk da geçmiomuş kafam karıştı inşallah bukadar fiat sölemez hemen nasıl bulunur bukdar para...annem kredi çekmesi lazım nenem zengin verirmi bilmem çok canım sıkıldı yaaa kalbi çok hızı atıyomuş kaç gündür ritim bozukluğuda başlamış para umrumda deil yaa..:KK43::KK43:

:KK5:Allah acil şifalar versin....insan kardeşine dayanamıyo dimmi:KK25:

:KK71: hoşgelmişsin cnm napim bilyosun ben fazla kk da topik bilmiom kendime uygun böle bi topik açtım cukk die oturdu...

saol cnmcımm kardeşime hayatta dayanamıom yaa aradı nasıl kötü oldum belli etmedim annemle sabahtan beri konuştuk akşam gidelim hayrılısıyla da sonuç ne olcek bakalım:44:

canım ya sen marka fonıden alışveriş yapıyormusun

yaa sorma bende bunu sorcaktım orada süğper şeler var yaa ben üye olimmi kıslar vardı alan gelio hatta olmayınca felan para iadesi felan bile yapıolarmış...güvenilir demişlerdi ama üye olmadım çünkimm kredii kartım boşş krize girersem ne olurrr....:KK47:

aynen cnm burda tüm çantaların sahtesini yapan deri mağzaları var ışıklarda ve kemerde orginalin aynısı gibi 80 TL ye kadar iniyolar ağızlarını 150 den açıolar sanki orginal pazarlık 70 TL hoop çanta senin ...:nazar:
ay ben hiç pazarlık edemiyorum yaa, enayi gibi ilk söyledikleri parayı veriyorum
"ay çok pahalıymış" felan diye mırın kırın ediyorum adamlar anlıyo tabi benim pazarlık edemeyeceğimi "yok abla valla bize de gelişi bukadar" deyip kazıklıyolar beni :KK14:

zuzum sobe :KK3:

X