Kokoşş Hatunlar Kulübü

evet cnm mezara götürcek düğünde bana ösz verdiklerini bile yapmadı çok parası var ama çok cimri kendi bile yemio parasını belki zorda kaldımızı görünce verrir...zaten o reddeye gelsin belki teyzelerimde yardım eder almanyada olanlar var onalrında durumu iyi ama annem gururlu nek kabul etmez kimseden yardım ...nese bir gidelim bakalım ne fiyat vercek...

panço benim hiç yok sendekini bigün çok koysana merak ettimm yaa ben çok beğenyorum şöle renkli ossun isityorum batik bu sene güzel şeler tasarlamış fiyatlar ordada iyi hem..

evet şimdiden ameliyata şartlamayın kendinizi, ,iyi düşünün.. önce bi kontrol olsun hayırlısıyla :))

tamam çekip eklim bi ara pançomu

normal dr. olsa çekinmem antalyada tanımıyan yok adamı dün tıptan bir dr. var onunla konuştuk tanıdık ne dese beğenirsin: onun vereceği fiyatı ben ağzıma bile alamam dedi dr yaşlımış ve çok ünlümüş ameliyatının üstüne yok en iyisi o bi gidin muayene ossun ona göre yol izlersiniz olmazsa burdan dr.bakarız dedi...yani adam baya havalı ben bu adamla konuşurken kem küm etmem umarımm inş.ukala değildir de bize hemen yardımcı olur...:26: annem ossaydı yaa

evet şimdiden ameliyata şartlamayın kendinizi, ,iyi düşünün.. önce bi kontrol olsun hayırlısıyla :))

tamam çekip eklim bi ara pançomu

cnm daha önce ameliyat dediler zaten ama kardeşim korkuodu yaptırmadık hep iğne yedi 4 yıl her ayyy....ilaçla tedaviye gidildi ama kalbi çok hızlı atıyo ben bile korktum geçen bana geldi onun yanında ağlamamak için zor tuttum kendimi....nese bu konuyu kapatalım yarın burda yazarım bakalım ne diyecek üzülyorum böle yazınca...

panço sana yakışır uzunsun ....

kızlar network tan şlunları beğendim ama pahalı......

Eklentiler

• $128760545757_network_kadin.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 13
  • $128760545756_network_kadin.jpg
    67,7 KB · Görüntüleme: 14
  • $128760528689_network_kadin.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 11
  • $128760524596_network_kadin.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 10
kızlar yargıcı çantaları.....

Eklentiler

• $9377_kucuk.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 11
  • $9416_kucuk.jpg
    21,4 KB · Görüntüleme: 18
  • $9429_kucuk.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 13
  • $9443_kucuk.jpg
    18,7 KB · Görüntüleme: 13
  • $9435_kucuk.jpg
    23,7 KB · Görüntüleme: 14
  • $9445_kucuk.jpg
    19,5 KB · Görüntüleme: 15
  • $9448_kucuk.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 15
  • $9453_kucuk.jpg
    20,4 KB · Görüntüleme: 14
  • $10808_kucuk.jpg
    18,3 KB · Görüntüleme: 11
  • $10825_kucuk.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 15
  • $10852_kucuk.jpg
    20,2 KB · Görüntüleme: 16
1. 2. 3. ve sondaki iki çanta benim olsunn :97:

Son düzenleme:
bugun ben bir garibim yazmak bile gelmior içimden depreyona girdim sanırım

günaydın ahali,, dün çok geç yattım düğünü var bu hafta kuzenimin nası eğlence yapıyoruz varya çıldırdık resmen gözlerimi zor açtım sabah,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…