Kokoşş Hatunlar Kulübü

kocam yüzünden evde duramıodumki yeni yeni daha çalışyo yaa cafeye gityodum şimdi işler yavaşladı malum millet denize az gelio artık...
artık dizleri izlerim ben internetten izleyim yeni adam nası bari iiimi?
galiba sanırsam yeni spartaküs Liam McIntyre, gugıl amcaya sor resmini göstersin sana

hımmmm sıksın kuzuuuu bende sabah kemer takıyodumm benımkı takdırmadı neymışşş karadenız yöresının folklorculerıne benzemısım

geçmiş olsun, nesi var kardeşinin :44: hiç söylemedin canım? :26:

geçmiş olsun canım ALLAH acil şifalar versin

haklısın kız sınır etmıs ama kuzum kım bılır belkı bu gun okadar bunalmuştır kı yorulmustur
ben gibi, deliricem bugünkü telefonlardan

geçmiş olsun miraycım bosver takma öle garıp kişilkler cok var hayatta

Misafir kabul eden var mı ?? :)

Evliyim,hamileyim ve galippa kokoshum :))

Hergün dışarı çıkmasam bile makyaj yaparım... hatta tek temennim doğum yapmaya giderken önce abdest almak sonra makyaj yapmak...

yetişmezse doğum çantama makyaj malzemesi kesin koyacağımdan orada süslenirim artıkın :)))

ama ben sade kokoshlardanım :)) öyle abur cubur renkli değilim :)))

forum başlığı ve konusu süperr :))))) ..

evet ben ailemden pek bahsetmemiştim burda ...kardeşim 18 yaşından beri kalp hastası(şuan 22 ..4 senedir) kalp kapaçığında iltihaplanma var....kan pompalamada zorluk çekio ve ani baygınlıklar başladı...kusmalar...yarın antalyanın en iyi doktorunu buldum ora gitcezz ama herkes uyardı bugün beni adam 10.000 den aşağı ameliyat yapmıomuşşş çok tanınımış bilmiom yaa muayene etsin bakalım ameliyat hemen derse irkaç güne yatar belki ona kalsa olmak istemiyor..ssk da geçmiomuş kafam karıştı inşallah bukadar fiat sölemez hemen nasıl bulunur bukdar para...annem kredi çekmesi lazım nenem zengin verirmi bilmem çok canım sıkıldı yaaa kalbi çok hızı atıyomuş kaç gündür ritim bozukluğuda başlamış para umrumda deil yaa..

bekleriz cnm herdaimm burdayız...

sen gibi deil cnm ooo emin ol ...sen öle davranmazsın kimseye eminim...daha bişi sordum offf pofff bakın şu adrese gelin bakın şuraaa yakın bakın fiyat sölemiştim ssk yok demiştim gibi ters kelimeler kullandı bende uslubunuzu değiştirin oflamayın ben sorar öğrenirim nerde muayene teşekkürler dedim suratına kapattım ve emin ol fazla uzatmadım bide uzatsam bana kesin laf sölerdii dengesiz bellii..ee kimbilir 2000 maaaşa çalışyodur adamın yanındaa....hava atcak tabii prof yanında..yarın görcem havasını gerginim zaten bütün sinirimi ondan çıkarcammm

Canım çok geçmiş olsun üzüldüm Rabbim şifa versin inşallah
Eşimin halasınında değişti kalp kapakçıgı değişmiş küçükken geçirdiği bir hastalıktan dolayı olmuş dogumda çıkmıç
Tam 30 senedir onunla yaşıyo gayet iyii saat gibi çalıyo ama tik tak
Şey dicem yani eger maddi imkanlarınız el vermezse burda devlet hastanesi var koşu yolu kalp ve damar hastanesi ismindende belli oldugu gibi kalp üzerine
Devlet hastanelerindeki dr larda bu işte çok iyiler...Çok hastayla ilgilendikleri için ameliyat yaptıkları için çok fazla işlerinde dahada uzman oluyorlar..

cnm burdada Akdeniz TIp Fakültesi var uzman dr.çok ama bu adam işinde çok iyi bir prof.biz biraz korktumuz için bu adamı seçtik ama eğer o kadar par isterse malesef çok ozman tıp fakültesi DR larına başvurucaz..muayene olsun bakalım ne diyecek ...Açık kalp ameliyatı biraz riskli bir ameliyat nasıl olduğunu izledim biraz içime dokundu bakmasam daha iyiydi...KApakçıkmı tik tak saat gibi çalıo ne garip ben pil die bilyordum????inaşşalah çabuk iyi olur..yazdığın için sağol hevukçum gel artık özletme kendini...

günyadın kızlarr..

miray cnm profun anlaşmalı oldğu hastane yokmu...

allah acil şifalar versin...

muhtemelen okadr para tutar... ama prof herhangi bir üniveriste hastanesi yada ssk ile anlaşmalı bir hastane ile bağı varsa ameliyaı orda yapmayı kabul edior.. ama muayneyii ofisinde yapıor..

adanadaki bir çok prof öyle mesela...

inşallah herşey yolunda gider canım... bir an önce sağlığına kavuşur..

günaydın kızlar sabah sabh neti karıştırdım bu sene pançolar moda pançosu olan varmı...

herşey rengarenk kıyafetler şapkalar bu sene koyu giymek yok...

ayrıca çantalarda renkliii turuncu ve sarı çantalar çok moda olmuş yeşilide unutmayalım....

60'ların bol pantolonları kısa ceketleri pempe pantolonlar neler neler ayy ben hemen kışa girmek isitorum bide platformlu kısa botlar moda.....

günaydın kızlar
selam verım dedım:78:hiç kokoş değilimdir aslında ama mıray için bı bakım dedım

medical park hastanesinde yapıyormuş ameliyatları sorcam orayla anlaşmasımı var öyle olunca ssk dan yararlanırız herhalde..

annem burda olsaydı iyi olurdu para meselesini nasıl konuşcam adamla kimbilir nedkar havalı bir dr.dur....yemin ediyorum akşam olsun istemiyorum ...

canım benim çok geçmiş olsun, inş iyi haberlerle gelirsiniz muayeneden.. iyi düşünelim, nenen niye vermiyo ki parayı varsa, mezara mı götürecek acaba

benim bitane kareli pançom var ama aramız iyi değil kendisiyle

Günaydın herkese

cnmm gayet sakinn ol...

ameliyat dediği anda...

nerde yapıorsunuz ameliyatları de...

oda cvp vericektir... ssk ile anlaşması varmı de...

biz ondan faydalanmak istiyoruz de... yine sizin gözetiminiz altında de.

arkadaşım acıbademde oldu.. profa gitti.. acıbademde sskdan yararlandı ameliyatta... özel muaynelerde profa gitti... sizin gibi yanii..

çekinmee herkezin bir anda verecek 10.000 yok malesef...

gunaydın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…