Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızz sen bugün düğüne gitcen bitir temzilikleride git kuaförüne saçlar uzun...sen saçlarına daha fazla kat versene güzel olmazmı..???

cnmm katlarım uzamış dikkat ettuysen...

katlı daha hoş oluyor saçlarım dalgalı oldukı ıçın...

kızz şu burcuu kaçtı ... bizi kandırdı...

parisi ben görmedim yaaa......netten bakem bakalım.. tv izleyemıyoruz kii

kız test yaptınmı ne oldu haber vermedinn

ahmeti bulursam bu arada hafta içi kesime giderim...

ahmete yakın birde pristijle cix var sen bılıonmu orayı..

cixin sahibide uzun saçlı ahmetten ayrılıp açtı ... orayı yoksam onu diordun senn... uzun saçlı gavt derken

sen iştemidin..hatun çok fena off ben kadınım öle yapıçcaktım TVye bide eşim baksa kıyameti koparırdım...

bucu ya bakmaa o hep ağaç eder çiçek açarım beklemekten

kız yarın eşinde izinlidir kaçmazsın artık enerjini fazla tüketme düğünde...,

saç konusuna gelince bak ben modeli çok sevyom yaa böyle oturtcam saçımı yavaş yavaş...

yok lenn uzun saçlı gavat ahmet zaten.. elemanları bi poka yaramıo yaaa boşa gitme yada prestij ona git duymuşltum iyi die...

kız iskenderunda olsaydım senle sahil kenarında bir kahve içerdik petekte künefe yerdik off bi özledim iskederun burnumda tütyo hemşo yaa...iznimde yok annemi sıkıştıryom gelsin die...ekimde gelir belki..

canımm ciğerim yazdırdım... hemşom.. on perçemlerim şuan öyle zaten yan katlarım uzadı..

bende oylee kestirordum ama bpyuna karıştıramıorum malesef :'(

koca kızıorr....

annem enerjimi kaldı her akşam randevu... hergün eve birini davet etcem valla...

evliyim çalışıyorum ama kokoşum :)
sabahn köründe kuaföre gidiorm fön cektırıorm makyaj yaptırıorm işe öyle gelıyorum herkes alıstııı bu halıme:) kendıme bakmayı kendmle ugrasmayı sevıyorummm

evlisin çalışıorsun kokoşsun.. sabahın köründe kuaförr..

oh ne güzel bende gidiordum.. ama bebek olunca onu hazırla bırak derken yetişemiorum... birde her akşam banyo yapıncaa.. fönde dayanmıor haliyelee..

saççım uzun olmasa okadr keratin yaptırırdım

kızz bak parisin bluzune bttim ne kadın yaaa offff...

Eklentiler

• $resim46606.jpg
    13,3 KB · Görüntüleme: 26
  • $resim46610.jpg
    11,7 KB · Görüntüleme: 52
  • $resim46614.jpg
    13 KB · Görüntüleme: 37

hoşgeldin cnm nelr kullanıyosun anlat bize biraz neler giyersin biz makyaj masanın bi ara fotosunuda isteriz ama..olarmı müsait olunca..??

istanbulda cnm söle ara belki özel uçağı ile gönderir senimi kırcak...

ayyy olabılerr...

beden tutmaz kızz... o 34 bedendir şimdii

yaa bu arada kuzum ne yararlı bir topik oldu bu boylee...

harıka diplinner çekmeye başladım..

kafamı aynaya sokarakkk sen bir dahisin

kızlar bugün oje trendi çatlayan ojeleri payşalcam her marka var golden rose,pastel,floomar...

çok şık bir kombinle uyumlu renkleri seçip daha kokoş ellere de sahip olabilirk artık...

ayyy olabılerr...

beden tutmaz kızz... o 34 bedendir şimdii

yaa bu arada kuzum ne yararlı bir topik oldu bu boylee...

harıka diplinner çekmeye başladım..

kafamı aynaya sokarakkk sen bir dahisin

kız kalemi çekerkende sok kafanı aynaya daha düzgün olayor...cnm kahverengi carmine kaleminide al sen kumralsın yakışır sana resmilerini koyda kendi profilene görem artıkım seni..benimkinde var görmüştün dimi...

Son düzenleme:

kız ben beyaz tenliyimm ..

hemde peynir beyazndan::):))

Evvli değilim....depresyonık halde olanlardanım... canım hiç bişey yapmak istemiyor.... ammmaa hala kokoşum. Alışkanlık sanırım bu görev gibi bişey olmuş.

hoşgeldin cnm nelr kullanıyosun anlat bize biraz neler giyersin biz makyaj masanın bi ara fotosunuda isteriz ama..olarmı müsait olunca..??

taßıkı olr neden olmasnnn bı ara ceker yollarm
ivroşe die bitkisel marka var onun farlarını almstım far olarak onu kullanıyorum
fondoten mybellıne
rimel mybelline
ruj avon
kalem avon-flormar

karısık kullanıyorum ama sevıyorum makyaj yapmayı sade gezmeyı sevmıyorum ben
işim geregi cok spor gıyınemıyorum sadece aksamları
cok klask gıyınmeyı de sevmıyorum
hem spor hem klasik tercih ediyorum genellklee

kızlar ben kaçıorumm..

izin alıp gitcem.. anca hazırlanırımm..

hemşom opuyom senide...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…