kızz sen bugün düğüne gitcen bitir temzilikleride git kuaförüne saçlar uzun...sen saçlarına daha fazla kat versene güzel olmazmı..???
cnmm katlarım uzamış dikkat ettuysen...
katlı daha hoş oluyor saçlarım dalgalı oldukı ıçın...
kızz şu burcuu kaçtı ... bizi kandırdı...
parisi ben görmedim yaaa......netten bakem bakalım.. tv izleyemıyoruz kii
kız test yaptınmı ne oldu haber vermedinn
ahmeti bulursam bu arada hafta içi kesime giderim...
ahmete yakın birde pristijle cix var sen bılıonmu orayı..
cixin sahibide uzun saçlı ahmetten ayrılıp açtı ... orayı yoksam onu diordun senn... uzun saçlı gavt derken
sen iştemidin..hatun çok fena off ben kadınım öle yapıçcaktım TVye bide eşim baksa kıyameti koparırdım...
bucu ya bakmaa o hep ağaç eder çiçek açarım beklemekten
kız yarın eşinde izinlidir kaçmazsın artık enerjini fazla tüketme düğünde...,
saç konusuna gelince bak ben modeli çok sevyom yaa böyle oturtcam saçımı yavaş yavaş..
evliyim çalışıyorum ama kokoşum :)
sabahn köründe kuaföre gidiorm fön cektırıorm makyaj yaptırıorm işe öyle gelıyorum herkes alıstııı bu halıme:) kendıme bakmayı kendmle ugrasmayı sevıyorummm
kızz bak parisin bluzune bttim ne kadın yaaa offff...
evliyim çalışıyorum ama kokoşum :)
sabahn köründe kuaföre gidiorm fön cektırıorm makyaj yaptırıorm işe öyle gelıyorum herkes alıstııı bu halıme:) kendıme bakmayı kendmle ugrasmayı sevıyorummm
istanbulda cnm söle ara belki özel uçağı ile gönderir senimi kırcak...
ayyy olabılerr...
beden tutmaz kızz... o 34 bedendir şimdii
yaa bu arada kuzum ne yararlı bir topik oldu bu boylee...
harıka diplinner çekmeye başladım..
kafamı aynaya sokarakkk sen bir dahisin
kız kalemi çekerkende sok kafanı aynaya daha düzgün olayor...cnm kahverengi carmine kaleminide al sen kumralsın yakışır sana resmilerini koyda kendi profilene görem artıkım seni..benimkinde var görmüştün dimi...
hoşgeldin cnm nelr kullanıyosun anlat bize biraz neler giyersin biz makyaj masanın bi ara fotosunuda isteriz ama..olarmı müsait olunca..??