makyaj malzemelerini güle güle kullan canım da hep böyle mi duruyor. tozunu nasıl alıyon oralarınvalla ben bakarken başım döndü
hevukcumm Allah yardımcın olsun canım.Dua ediyorum sana bol bol...İnş bu kez olur bir bebişin...
benim bir ojelerim dizilidir valla o bile zor geliyor tek tek kaldırıp toz alırken... bir de her malzememei böyle açığa koysam annem dağınığım diye hepsini çöpe basar yeminlehepsini çekmecede düzenliyorum ben.sabah uyanınca elim filan değer kesin bir şeyi kırarım ki her gün bir tane kırsak yazık ayol eşyalara
ay bir de son resimde bir şey var siyah ruj mu ki o??
günaydın kızlar...
mirayımm... mesjını bugun okudum.. kıyafetimin resmi var ama ayakabı ve çanta çıkmamış onlar olmadan gelin damatla çekilmiştim.. pcye aktarıp koyarım şekerim...
bu arada benm aynanın önüde öyle idii ama toz almak işkence idi..
kesin çekmecelerdede bir okadr çıkar onlardan :)
bende kına sepetm ve kına tepsime dizdimm... çokta şık durdurlar.. sanada tavsiye edim şekerim...
cnm ben bebe yağını hamile iken karnıma sürdüm banyodan sonra..
gram çatlak yok daş gibiyim maşallah..
hamiş oluncada kullan bol bol şekerim...
aynen valla daş gibi hatunsun heee bebişte kilo aldınmı cnm kilo kaldımı sen sezeryanmıdı normalmi...
buarda annemde vazelin sürmüş hiç çatlaq yok...bende hepsin sürerim nenemde zeytin yağı sürmüş...onuda sürerim ne bulursam sürerim...
cnm benim ben test yaptım 15 gülük çalışma çıkmazmı yaa tek çizgiyi gördüm...uff beklesem 2 ekimi zaten regl tarihi...:78:
gunaydın kokoşlarım
biz senle küstükkk ektin sen bizi cumartesi günü
biz senle küstükkk ektin sen bizi cumartesi günü
Merhaba ben de geldim...30 yaşındayım 2012 temmuzda evlenicem bu kasımda da nişanım var...Bilişim firmasında çalışıyorum.Beyaz tenliyim.Saçlarım siyah.
Her daim kokoş olmaya özen gösteririm. Estee Lauder Double Wear Fondöten,Estee Lauder allık ayrıca mac göz kalemleri,parfüm very irresistible givenchy yıllardır vazgeçemediklerim.
katılıyorum cnm naptı cmtesi önce onu sölesin...
günaydın kızlar,,
miray ağzım açık kaldı vay be kız servet yatıyo dolaplarında maşşalah valla güle güle kullan hepsini,,
bide bişey sorucam sana ben saçlarıma maşa yapmadan dalga yapmak istiyorum ama saçlarım aşırı düz napsam neyle yapsam hafif dalgalı olu jöle denedim olmadı elidor saç şekillendirici denedim olmadı,,,:26:
Merhaba ben de geldim...30 yaşındayım 2012 temmuzda evlenicem bu kasımda da nişanım var...Bilişim firmasında çalışıyorum.Beyaz tenliyim.Saçlarım siyah.
Her daim kokoş olmaya özen gösteririm. Estee Lauder Double Wear Fondöten,Estee Lauder allık ayrıca mac göz kalemleri,parfüm very irresistible givenchy yıllardır vazgeçemediklerim.
kıs bı sabah uhrayabıldım ondan sonra burayı yönetım kurulu bastı bacımmmm
sen burdamıydında ben bır ara bakıtım gunaydın diyip cıktım senıde görmedim