Kokoşş Hatunlar Kulübü

kaçın kaçın akşam kocalarınız gelecek tabe ben yannız yiyim burda kukuman kuşu gibi yemeeemi....:95::95: acısını gece alacam kocamdan görecek o .......

eğer bıçakkk kemiğe dayandıysa......
niye bu acıya göz yumuyorsuuuuuuuunnnn
bu aşk değil esaretin taaaaa kendisiiiiiii...
kocası tarafından mutfaktasıkıştırılanlara gelsin kokoş cadılar siziiiiiiiiii

çat diye çatlamak üzereyimmmmm neresinden tutupta düzeleyim....
herkesi öpesim vaaaaaaaaar
amanda hadikalk kaynaşalım kız....çakkıdı çakkıdı oynaşalım kız
acıcık alttan acıcık üstten hobbidi hobbidi hoplatalım kız....
kendimi boğasım vaaaaaaaar
kendimi öpesim varşarkının ruh halime uyan köşelerini seçtim geldim

çok hoşsun cimcime..kıs yemek yapmasan nerde yiycez yemeyi kayınvalidede yesek rahmetli oldu

evliyim 2,5 yaşında oğlum war. saçım koyu kestaneydi kendi rengi geçen hafta kestirip boyattım kızıla. Öne doğru uzayan küt modeli. Pek bi ürün kullanmıyorum sayenizde öğrencem başka?

burası yararlı olur cnm senin için..kızıl or diilmi hep akar her ay boyatcan şimdi.. bazı bakım kremleri ve kıyafetler paylaştık cnm gerilerde onlarla fikir edine bilirsin makyaj da bir sürü ürün kullanalanar var bu formda onlardan gerekli tecrübeleri alırsın...kokoşsun artık...

kocişin yanında çok iş yapma zaten o yokken yap...ben öle yapyom bazen tv izliyor iki kaybolyom banyo temziliomm pohaha hafta sonu baştan başa bir temizlik yani yarın...yemeğide günlük yaparım ama arad kocişim hergün evde yemio cafede yiyor...yani yırttım sadce hafta sonları işş yapıorum hafta içide banyolar harikaa...randevular gece olyo gündüz ben evdeysem olur çalıştıım için sorun kalmıo...ama hafta sonları çok yorulyorum puffffffff

çok hoşsun cimcime..kıs yemek yapmasan nerde yiycez yemeyi kayınvalidede yesek rahmetli oldu

ayyyy kız biliyomusun bazı hatunlar hakkat çok beceriksiz oluyo ama sırf kokoşluğuna kocaları ağzının içine bakıyoda dibine düşüyo valla ben görüyorum çevremde ne gacılar var evleri pırıl pırıl dört dört dönüyolar ama paspal paspal geciyolar sonra o kocaların başkalarına bakarken yakaladımama niceleri var hiç ev işi bilmez çocuga bakmaz kayannaya yollar ama bir şıkıdım şıkıdım gezer değil kocası milletin dibi düşer öylelerininde gördüm kız...:26::26::26:ben ikisinede yetişmeye çalışıyorum bir ara temizlik hastasıydım elimde bezle gezer olmuştum birde gece vardiyesivalla bideri bikemik kalmıştım ama şimdi biraz temizliğe ara veriyorum kendimle dahaçok ilgileniyorum daha daha çok eh kocama sormalı memnunmuymuş

katılıyorum burdada var öleleri ama fazla sürmez o yaaa...adamın çok yumuşak bişi olması lazım ...ben evimi temiz tutarım kocam bundan hoşlanır k.validem bile görümceme över miray şöle böle gerçi ben onlara inanmıom bugün ben iyiyim yarın kızı...oyüzden yemiom...ama şöleki çok titizim die geçinmiom k.validem bi över kendini yerlere gökelere çıkaramz gelgelelim evime geldğinde yaptığı bir haraketten midem bulandı..su içti bardağı çalkaladı ve koydu dolaba bide ıslak ıslak görmeelim die..2 hata yaptı ıyy o gitti ben bardakalrın hepsini çıkardım yıkadım dedim 1 haftadır burda demek böle yapmış bu temizlikmi..aman kendimi övmem gerçeğide hep sölerim ben bakımlıyım kokoşum ama evimide pok götürmez öle kadaınları hiç sevmem yemeğinide yemem..!:26::26:

Son düzenleme:
gunaydın kızlar... bugun işler kesat sanırsamm..

pek kimse olmıcak..

amannn temizlik yapasm gelmedi iştee...

akşamm kaçamadım:):)) saat 11 de eve gittim ama... sonu aynı bitti....

yaaa benm evim her daim temiz olurr... ama çarşamba perşembe günleride dağınık cunkuu oğlum mutfak dolaplarını komıdın çekmecelerini...

bizzzat elleriyle boşaltır.r.. hafta sonu genel temizlik olurr.. çarşambaya kadar oğlum talan eder ortalığı misafir gelirse şanslıyım randevu olmaz..

temizlik yapabilirm hafta içide... durum buu..

ha birde sular da problem var bu aralar makinaları çalıştırmıorr.. kirli sepetim doluuu :84:

gunaydın şekerler...

kız burcu floke neden iptal ettirmiş üyeliğinii...

topiklerine girdim ama sebebini okuymadım..

önmli bişe varmııı

kızz sen bugün düğüne gitcen bitir temzilikleride git kuaförüne saçlar uzun...sen saçlarına daha fazla kat versene güzel olmazmı..???

gunaydın kıslarrrr

günaydın cnm nerdesin sen pakem nie çevrim dışısın hem çağrıon bizi dimi hemşo hem ortalarda yok şekerlememi yapyon kız yoksa ofistee...

buarada paris hilton gelmiş ayarlama çekte tanışlaım süslüyle bi elbiseler giymiş bucuuu öldüm hönk oldum şurdaa...

gunaydın şekerler...

kız burcu floke neden iptal ettirmiş üyeliğinii...

topiklerine girdim ama sebebini okuymadım..

önmli bişe varmııı

bilmiyoruz cnm sebebini kendi istemiş oldunu bilyoruz belkide işleri yoğundur girmemk için yapmıştır çoluk çocuk zor oluyordur tahminim...kimse bilmiyor çok üzüldüm topiğinde yazıyoruz biz kızlarla geyik bölümde ölümüne geyik orda gel hemşo orasıda çok geyik yer valla mandişim hevukum var çok iyi kızlar..hayattta var pariste oraya takılyo daha unuttuğum varsa kızmayın kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…