- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
temizlik bakım bilmem ne yapyomda yemekte çok iyi değilim ama azmim var öğrencem...çocuma annem bakar herhalde ben çocuk bakmayıda bilmem ki...
lennnnnnnnnn cımcımeeee nerelerdesın kk nın en cılvelı hatunu
miray kız hamileyim diyor sen evlimisin bekarmısın diyorsun
yaa özel olucak ammaa.. yemek yaprkene eşin seni tenhada kıstırmıyormuu
ya ben akşam bir iş yapamıorum kızlarrrr..
eve gidiorum yemek yeee çocukla oyna uut derken saat 10 kocaa kıstırır onla uğraş banyo 12.. uyu sabah işe gittt
akşamdan hiç yemek yapamadım hiç kocanın kıstıramadığı gunler muhakkak misafir olurr....
şu akşamdan işlerini halledenlere hayranlık duyuyorum benm kocikom izin vermiyorr...
kıssss bende akşamdan hec yapmadım cunku ıslere anca yetısıyorum temızlık yemek utu veeee vs ıslerrr
fıstıklarım ben kaçıyoreeeee kımınızle yarın kımızle pztsı gorusuz benı yarın yanız bırakmayın lennnnnnnnnnnnnnn
umarım cnm bende daha tam olrk basrms dıılm kızlrdn tuyolr almk guzl hepsınde farklı bir bilgiii hihuu
Yok mutfaktayken sıkıştırmıyor bazen gelip yardım ediyorki erken bitsin işim daha çabuk yanına gidebileyim daha çok vakit geçirelim diyeee....
Ben hep akşamdan yapıyorum yemekleri rahat oluyorum valla işten gelince o yorgunlukla yemek derdi olsun istemiyorum...
hahaha siz cok harektlısnz demekkı
mutfaktayken sıkıştırmak lafını gördüm takip bölümünde, hemen geldimama eve gidiciğim birazdan, mesai bitmek üzere
mutfaktayken sıkıştırmak lafını gördüm takip bölümünde, hemen geldimama eve gidiciğim birazdan, mesai bitmek üzere
Seni topiğe çekmek için kullanmamız gereken bazı kalıp kelimeler var demekki
dene burcu 3 sene giymen garanti esneme falan olmuyo parasını çıkarıyokom hec almadım bacımmm denerımm
topiklerin cilvesi en yüksek hatunu hoşgeldinvay vay çekirgeler bi oraa bi buraaa sıçrayıpduruyonuz nooluyo kıııııııııız
cilvemi yesinler ayooooooooool
buralarda oluruz bende bir ara pazara çıkıcamfıstıklarım ben kaçıyoreeeee kımınızle yarın kımızle pztsı gorusuz benı yarın yanız bırakmayın lennnnnnnnnnnnnnn
mesai bitti arkdaşalr kendinize cici bakın eve gidince test yapcam sonra yazarım sonucu öpücükkk...
duş al cimcime ben kalkınca ilk iş bir duş alırım yoksa açılamam akşama dek..öfffffffffff çok sıkıcı bir hava vaaaaaaaar ben haaala açılamadım açın beni kızlar:97: