Kokoşş Hatunlar Kulübü

fıstıklarım ben kaçıyoreeeee kımınızle yarın kımızle pztsı gorusuz benı yarın yanız bırakmayın lennnnnnnnnnnnnnn

Yok mutfaktayken sıkıştırmıyor bazen gelip yardım ediyorki erken bitsin işim daha çabuk yanına gidebileyim daha çok vakit geçirelim diyeee....
Ben hep akşamdan yapıyorum yemekleri rahat oluyorum valla işten gelince o yorgunlukla yemek derdi olsun istemiyorum...

mesai bitti arkdaşalr kendinize cici bakın eve gidince test yapcam sonra yazarım sonucu öpücükkk...

kıssss bende akşamdan hec yapmadım cunku ıslere anca yetısıyorum temızlık yemek utu veeee vs ıslerrr

kız vallada billada çocuk olduğundan berii onc çocuklaaa uğraşıorum...

ev temizliyemıorum.. ev temizlik gunlerim cmt pzr... tv bile izlemiorum kızlar ben çocuğu uyutup misafir yoksa randevumaa.. varsa misafireee...

sabah işe geliorum... bizde evde misafir yoksa randevu vardır... tv izleme film izleme yoktur :'( çook acınası haldeyım ben yaaa...

mutfaktayken sıkıştırmak lafını gördüm takip bölümünde, hemen geldim ama eve gidiciğim birazdan, mesai bitmek üzere

öfffffffffff çok sıkıcı bir hava vaaaaaaaar ben haaala açılamadım açın beni kızlar:97:

Son düzenleme:
Yarın olmayabilirimde pazar hepinizi beklerim ben evde yalnız olucam bırakmayın beni bir başıma

kom hec almadım bacımmm denerımm
dene burcu 3 sene giymen garanti esneme falan olmuyo parasını çıkarıyo

vay vay çekirgeler bi oraa bi buraaa sıçrayıpduruyonuz nooluyo kıııııııııız
topiklerin cilvesi en yüksek hatunu hoşgeldin

cilvemi yesinler ayooooooooool

fıstıklarım ben kaçıyoreeeee kımınızle yarın kımızle pztsı gorusuz benı yarın yanız bırakmayın lennnnnnnnnnnnnnn
buralarda oluruz bende bir ara pazara çıkıcam

mesai bitti arkdaşalr kendinize cici bakın eve gidince test yapcam sonra yazarım sonucu öpücükkk...

miray eve gidince adama bir çorba falan yap yada tavuk yap yanına pilav şaşırsın adma..

bendee kaçnlardanım kızlarr...

kendinize iii bakın...

bende maxietek bakcem birde papiii dun bulamadım bugun bulurum umarım...

hoşbulduk crptiğiiiiiiiiiim saol anammm açılmak derken ööle açılmak diiiil ruhen yaniii...akşam yine mesj gelmiş uyarıyı yedik...ceyarla dağıtmıştıkta..kapatılmış konu yazık..kabak yine başıma patladı iyimi...bende rahatça konuşamıyorum sonra naapıyım komiğime gidiyo espriyle karışık makara yapıyoruz kayanatıyoruz işte ama kapatılıyo sonra konu:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…