Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızlar ben kaçıorumm..

izin alıp gitcem.. anca hazırlanırımm..

hemşom opuyom senide...

kızz süslen iyice kafanı çekmessinde üstündekini çek bize burda atarsın merak ederiz hemşoı ne giymiişş bakim kokoş gitmişimi..unutma haa bizi yarın bekleriz fotonu burda akkabıların ve çantanda gözüksün haa...

taßıkı olr neden olmasnnn bı ara ceker yollarm :KK17:
ivroşe die bitkisel marka var onun farlarını almstım far olarak onu kullanıyorum
fondoten mybellıne
rimel mybelline
ruj avon
kalem avon-flormar

karısık kullanıyorum ama sevıyorum makyaj yapmayı sade gezmeyı sevmıyorum ben
işim geregi cok spor gıyınemıyorum sadece aksamları
cok klask gıyınmeyı de sevmıyorum
hem spor hem klasik tercih ediyorum genellklee

cnm kullandıkların hepsi güzel kalem konusunda avon ve floomar kullanma başka markaları tercih et maxfactor sürme kalem yada bourjois marka sürme waterpoof yada en uygun fiyatli bişi önerebilirim carmine marka sürme kalem bauarada dipinerda kullan güzel olar esmermidin sarışınmı??

kızlarr ben çıkyorum bucuu gelirsen artık yokum ev temzilicem...

kokoş olmak yetmiyor ev hanımlımıda konuşturayımm dip köşe temizleyeyim evimi süsleyeyim..

kızlar görüşürüz bugün kokoşşş fazla olanlar foto çeksin kafalarını siler koyarlar merak ederizx kim ne gyimiş ne yapmış görüşenziiiiiiiiiiiii:80::79:

tabee bekleriz hoşgeldin cnm..:KK71: nasıll kokoşsun annat bakem..neler kullanyosun ne giyersin evde ne giyersin çantada hangi ürünler taşırsın..evlimisin bekarmı bide...

bekarım,23 yaşındayım, renkli rimellere bayılırım, rengarek göz kalemleri kullanırım ama en çok eyeliner severim ki onun da renklisini ihmal etmem.
rujsuz asla duramam.
ama en sevdiğim kozmetikim tabi ki ojelerimdir.
100'ün üstünde ojem ve çeşit çeşit oje deseni yaparım.

çamtamda tabii ki mutlaka aynam vardır,ruj,el kremi,dudak kremi, zaman zaman parfüm de olur.

böyle de biriyim işte:kk77::kk77::kk77::kk77:

bekarım,23 yaşındayım, renkli rimellere bayılırım, rengarek göz kalemleri kullanırım ama en çok eyeliner severim ki onun da renklisini ihmal etmem.
rujsuz asla duramam.
ama en sevdiğim kozmetikim tabi ki ojelerimdir.
100'ün üstünde ojem ve çeşit çeşit oje deseni yaparım.

çamtamda tabii ki mutlaka aynam vardır,ruj,el kremi,dudak kremi, zaman zaman parfüm de olur.

böyle de biriyim işte:kk77::kk77::kk77::kk77:

okuyormusun cnm ...?renkli rimele ben pek alışamadım yaws nedense denedim olmadı zaten kapkara gözlerim var garip durdu...ben maybiline ile yapyom tavana vuryo kripikler...
oje diyince çatlayan oje paylaştım gördünmü hastasıyım şimdi onalrın...

sevdim kokoş kızsın değişme hep böle kal..cicilerini paylaş arada bizle...:KK74:

okuyormusun cnm ...?renkli rimele ben pek alışamadım yaws nedense denedim olmadı zaten kapkara gözlerim var garip durdu...ben maybiline ile yapyom tavana vuryo kripikler...
oje diyince çatlayan oje paylaştım gördünmü hastasıyım şimdi onalrın...

sevdim kokoş kızsın değişme hep böle kal..cicilerini paylaş arada bizle...:KK74:

yok benim üni biteli 2 yıl oldu çalışıyorum şimdilerde.
benim de gözlerim kahverengi,lacivert ve turkuaz rimelleri çok severek kullanıyorum.
bence zaten kahve göze en çok lacivert yakışıyor.
ama sade eyeliner ve bol rimel de başka favorim,zaten onun yeri apayrı.
senin çocuk var mı? çalışıyor musun?

Son düzenleme:
selam kızlar benim makyaj masamı merak etmiştinizz malzemeleri özellikle yakından çekmeye çalıştım kullanyorum hepsini sorunuz olursada yardımcı olurum...

bi maaşallah diyelim bide...:nazar::nazar: $015.jpg $017.jpg $019.jpg $002.jpg $012.jpg $005.jpg $004.jpg $026.jpg $001.jpg $027.jpg

Son düzenleme:
selam kızlar benim makyaj masamı merak etmiştinizz malzemeleri özellikle yakından çekmeye çalıştım kullanyorum hepsini sorunuz olursada yardımcı olurum...

bi maaşallah diyelim bide...:nazar::nazar:Eki Görüntüle 262985 Eki Görüntüle 262992 Eki Görüntüle 262991 Eki Görüntüle 262990 Eki Görüntüle 262989 Eki Görüntüle 262988 Eki Görüntüle 262987 Eki Görüntüle 262986 Eki Görüntüle 262984 Eki Görüntüle 262993

Birşey dikkatimi çekti bebk yağını nabıyon ?
maşallah yok yok .
Test yaptınmı buarada merak ettim yarın yokum soramam hastaneye ditcem Bana dua edin arkadaşlar tüp bebk tedavisi için 2. defa satart vericez :emir_bebek:

makyaj malzemelerini güle güle kullan canım da hep böyle mi duruyor. tozunu nasıl alıyon oraların:KK1: valla ben bakarken başım döndü:KK1:

hevukcumm Allah yardımcın olsun canım.Dua ediyorum sana bol bol...İnş bu kez olur bir bebişin...

miray pur blanca ve celebreyi bende uzun süre kullanmıştı hepsi çok güzeller...sağlıkla kullan...:KK12:
hevukcum canım hayırlı haberlerlede buraya yazarsın inşallah..dua ettim senin için...:nazar:
gecekuşu bende sırf şu toz olayı yüzünden boş tutuyorum..masamın üstünü..ama görüncede özeniyorum...:KK49:

miray pur blanca ve celebreyi bende uzun süre kullanmıştı hepsi çok güzeller...sağlıkla kullan...:KK12:
hevukcum canım hayırlı haberlerlede buraya yazarsın inşallah..dua ettim senin için...:nazar:
gecekuşu bende sırf şu toz olayı yüzünden boş tutuyorum..masamın üstünü..ama görüncede özeniyorum...:KK49:

benim bir ojelerim dizilidir valla o bile zor geliyor tek tek kaldırıp toz alırken... bir de her malzememei böyle açığa koysam annem dağınığım diye hepsini çöpe basar yeminle:KK1:hepsini çekmecede düzenliyorum ben.sabah uyanınca elim filan değer kesin bir şeyi kırarım ki her gün bir tane kırsak yazık ayol eşyalara:KK1:

ay bir de son resimde bir şey var siyah ruj mu ki o??

ruj sanırım gözle ilgilimi dedim ama görüntüsü ruja benziyor....
bu arada gece kuşu nişanın olmuş sanırım allah hayırlısı ile tamamına erdirsin...

bi maaşallah diyelim bide...:nazar::nazar:Eki Görüntüle 262985 Eki Görüntüle 262992 Eki Görüntüle 262991 Eki Görüntüle 262990 Eki Görüntüle 262989 Eki Görüntüle 262988 Eki Görüntüle 262987 Eki Görüntüle 262986 Eki Görüntüle 262984 Eki Görüntüle 262993

:nazar::nazar::nazar:
maşallah valla benim de vardır bu kadar herhalde ama makyaj malzemelerim hep çantalar içinde saklıdır.
makyaj masam yok ki benim:KK59:

günaydın kızlar...

mirayımm... mesjını bugun okudum.. kıyafetimin resmi var ama ayakabı ve çanta çıkmamış onlar olmadan gelin damatla çekilmiştim.. pcye aktarıp koyarım şekerim...

bu arada benm aynanın önüde öyle idii ama toz almak işkence idi..
kesin çekmecelerdede bir okadr çıkar onlardan :)

bende kına sepetm ve kına tepsime dizdimm... çokta şık durdurlar.. sanada tavsiye edim şekerim...

günaydın kızlar nasssınız ben pazartesi sendromundayım....eve gidip yatmak isityorum yaa...!!:18:

Birşey dikkatimi çekti bebk yağını nabıyon ?
maşallah yok yok .
Test yaptınmı buarada merak ettim yarın yokum soramam hastaneye ditcem Bana dua edin arkadaşlar tüp bebk tedavisi için 2. defa satart vericez :emir_bebek:

dualarım seninle canımmm allah hakkında hayırlısını versin.. aminn...:nazar::nazar:Bebek yağını banyodan sonra bacaklarıma süryom hem parlıo :KK23:hemde kuru benim cilt pamuk gibi yapıo..:KK34:

X