Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eğer bıçakkk kemiğe dayandıysa......
niye bu acıya göz yumuyorsuuuuuuuunnnn
bu aşk değil esaretin taaaaa kendisiiiiiii...
kocası tarafından mutfaktasıkıştırılanlara gelsin kokoş cadılar siziiiiiiiiii
sürekli dışarda yesek iflas edriz kısçok hoşsun cimcime..kıs yemek yapmasan nerde yiycez yemeyi kayınvalidede yesek rahmetli oldu
bende hareket nerde şekerim.. benn kaçıorumdaa ... malesefff... herseferinde yeniliorummm :84:
evliyim 2,5 yaşında oğlum war. saçım koyu kestaneydi kendi rengi geçen hafta kestirip boyattım kızıla. Öne doğru uzayan küt modeli. Pek bi ürün kullanmıyorum sayenizde öğrencem başka?
yaa özel olucak ammaa.. yemek yaprkene eşin seni tenhada kıstırmıyormuu
ya ben akşam bir iş yapamıorum kızlarrrr..
eve gidiorum yemek yeee çocukla oyna uut derken saat 10 kocaa kıstırır onla uğraş banyo 12.. uyu sabah işe gittt
akşamdan hiç yemek yapamadım hiç kocanın kıstıramadığı gunler muhakkak misafir olurr....
şu akşamdan işlerini halledenlere hayranlık duyuyorum benm kocikom izin vermiyorr...
çok hoşsun cimcime..kıs yemek yapmasan nerde yiycez yemeyi kayınvalidede yesek rahmetli oldu
gider ayak çoook güldümmm yaaa...
allah iyiliğinzi versinn.... hatunlarrrrr
çok hoşsun cimcime..kıs yemek yapmasan nerde yiycez yemeyi kayınvalidede yesek rahmetli oldu
ayyyy kız biliyomusun bazı hatunlar hakkat çok beceriksiz oluyo ama sırf kokoşluğuna kocaları ağzının içine bakıyoda dibine düşüyo valla ben görüyorum çevremde ne gacılar var evleri pırıl pırıl dört dört dönüyolar ama paspal paspal geciyolar sonra o kocaların başkalarına bakarken yakaladımama niceleri var hiç ev işi bilmez çocuga bakmaz kayannaya yollar ama bir şıkıdım şıkıdım gezer değil kocası milletin dibi düşer öylelerininde gördüm kız...:26::26::26:ben ikisinede yetişmeye çalışıyorum bir ara temizlik hastasıydım elimde bezle gezer olmuştum birde gece vardiyesivalla bideri bikemik kalmıştım ama şimdi biraz temizliğe ara veriyorum kendimle dahaçok ilgileniyorum daha daha çok eh kocama sormalı memnunmuymuş
gunaydın kızlar... bugun işler kesat sanırsamm..
pek kimse olmıcak..
amannn temizlik yapasm gelmedi iştee...
akşamm kaçamadım:):)) saat 11 de eve gittim ama... sonu aynı bitti....
yaaa benm evim her daim temiz olurr... ama çarşamba perşembe günleride dağınık cunkuu oğlum mutfak dolaplarını komıdın çekmecelerini...
bizzzat elleriyle boşaltır.r.. hafta sonu genel temizlik olurr.. çarşambaya kadar oğlum talan eder ortalığı misafir gelirse şanslıyım randevu olmaz..
temizlik yapabilirm hafta içide... durum buu..
ha birde sular da problem var bu aralar makinaları çalıştırmıorr.. kirli sepetim doluuu :84:
gunaydın kıslarrrr
gunaydın şekerler...
kız burcu floke neden iptal ettirmiş üyeliğinii...
topiklerine girdim ama sebebini okuymadım..
önmli bişe varmııı