aferın kısss soz dınlıyosunnnnn bugun okadar cok pasta resmı koydukı pasta sevmeyen benım bıle canım cektı ammmaaaa bunda da aynıyız mırayım bende çikolatalı ve frambuazlı severım
seni çok iyi anlıyorum canım benimkide 14 aylık..oje sürdüğüm yokki zaten çok istiyorum ama elim sudan çıkmıyorki...genel bakım olaylarını yapabiliyorum ağdasaç baoyama falan detaya giremiyorum..makyaj olayı falan yani...yüzüm çok pürüzssüz olsayd özeniyorum tvdekilere..ama pahalı malzemelerle bakım yapıyorlardı değilmi...ya şöle solım cnm 15 aylk oglum var aksm ısten dondugmde paçama yapısyr nezmndr oje bıle suremyrm nezmn sursm mızklnyr ılgılnnce mecbrn bozulyr
yanı fırstım yok ama hıcbısıdende eksık kalmamaya calısyrm duzlestırıcıyı cok sık kullanmasmda memnunn benm onceden phılıpsn takımı vardı hıc ısnmıyrdu memnun dııldım. belkı masada alırım ılerde. bu ınce duzlestrıcıyle buklede yapılıyor ama ona el pratıklıgı lazmmmgostrrkn kız aa cok koly demstım ama hıc beceremedm kendımde en ıyısı masa almakkk
sımcık kımse yarın burda olmıcak anlaşılannnn bı ben varım sanırımmmmm
hoşgeldin canım..fırsat bulabiliyormusun bakıma gerçi hakaret gibi olmuştur..iş ev yemek temizlik..tamda pastanın üstüne geldim
tamda pastanın üstüne geldim
aaaa hıc bahsetmedık ıc gıyımde gıyorsunuz kıslarrr ben dagı nbb urunleını alyom genelde ha bıde pentıı nın gcelıklerı ve camasırları bıde görünce begendıklerımmm
burcun üstlerde kom..çünki çokk uzun süre dayanır...makinede falan bozulmaz istersen 50 de yıka..aaaa hıc bahsetmedık ıc gıyımde gıyorsunuz kıslarrr ben dagı nbb urunleını alyom genelde ha bıde pentıı nın gcelıklerı ve camasırları bıde görünce begendıklerımmm
sımcık kımse yarın burda olmıcak anlaşılannnn bı ben varım sanırımmmmm
en sade halimle hatta en kötü görünen halimle aranıza beni de alırmısınız kokoş olmak istiyorum yaa tüyolar lütfen.
en sade halimle hatta en kötü görünen halimle aranıza beni de alırmısınız kokoş olmak istiyorum yaa tüyolar lütfen.
sende hossgeldınnn
vallahi arkadaşım bir kadın evine iyi bakıyorsa temizlik yemek artı çocuklarına..yardımsız+bakımlıysa ozaman tebrik edrim o hanımı..Kıslar ben geldim arkadaşım gitti ee topiğin ismi değişmiş.. bekarken herkes kokoşta marifet evli olunca kokoş olmakta bide çocuk olunca kokoş olmakta
benmde akşama randevum var kaçış yookk ..
Ama hiç halim yokk..
Arkideşte çağırdı önce oraya gidicemm...
Yaaaaa olmaz amaaaaa.... Halim yoook.. Paastadan yiyim ben en iyisi :84:
öğlen uğrarım kız kaça kadar çalışyosunnn