Kokoşş Hatunlar Kulübü

aferın kısss soz dınlıyosunnnnn bugun okadar cok pasta resmı koydukı pasta sevmeyen benım bıle canım cektı ammmaaaa bunda da aynıyız mırayım bende çikolatalı ve frambuazlı severım

sen daha inkar ettt sevdiklerimiz aynısen nekadar benzemiosss desende...

pastayı yiyip randevu vermyeyeyim yineeee

en sade halimle hatta en kötü görünen halimle aranıza beni de alırmısınız kokoş olmak istiyorum yaa tüyolar lütfen.

seni çok iyi anlıyorum canım benimkide 14 aylık..oje sürdüğüm yokki zaten çok istiyorum ama elim sudan çıkmıyorki...genel bakım olaylarını yapabiliyorum ağdasaç baoyama falan detaya giremiyorum..makyaj olayı falan yani...yüzüm çok pürüzssüz olsayd özeniyorum tvdekilere..ama pahalı malzemelerle bakım yapıyorlardı değilmi...

bir yerde sivilce çıkıyo tam geçti derken bir yerden daha çıkıyo

aaaa hıc bahsetmedık ıc gıyımde gıyorsunuz kıslarrr ben dagı nbb urunleını alyom genelde ha bıde pentıı nın gcelıklerı ve camasırları bıde görünce begendıklerımmm

aysho giyom süüperrr bide loyadan alyom bazen iii olyor ordada....gecelik bikerem leopar aldım jartiyer düğünden kalanlar çok yhaaa fazla almıom oyüzden

aaaa hıc bahsetmedık ıc gıyımde gıyorsunuz kıslarrr ben dagı nbb urunleını alyom genelde ha bıde pentıı nın gcelıklerı ve camasırları bıde görünce begendıklerımmm
burcun üstlerde kom..çünki çokk uzun süre dayanır...makinede falan bozulmaz istersen 50 de yıka..

Kıslar ben geldim arkadaşım gitti ee topiğin ismi değişmiş.. bekarken herkes kokoşta marifet evli olunca kokoş olmakta bide çocuk olunca kokoş olmakta

hande ataizinin programında kavga çıktı

benmde akşama randevum var kaçış yookk ..

ama hiç halim yokk..

arkideşte çağırdı önce oraya gidicemm...

yaaaaa olmaz amaaaaa.... halim yoook.. paastadan yiyim ben en iyisi :84:

en sade halimle hatta en kötü görünen halimle aranıza beni de alırmısınız kokoş olmak istiyorum yaa tüyolar lütfen.

biraz geçmişi oku sonra sondan bize katıl
kullandığın ürünler neler nasıl cildin var saçın ne renk bakım için neler yapyosun,ne marka kıyafet tercih ediosun topiğimizin kuralı önce bunları istiyozz...
evlimisin bekarmısın ve nerde yaşıosun ??

Kıslar ben geldim arkadaşım gitti ee topiğin ismi değişmiş.. bekarken herkes kokoşta marifet evli olunca kokoş olmakta bide çocuk olunca kokoş olmakta
vallahi arkadaşım bir kadın evine iyi bakıyorsa temizlik yemek artı çocuklarına..yardımsız+bakımlıysa ozaman tebrik edrim o hanımı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…