- 3 Ağustos 2010
- 11.970
- 6
tamda pastanın üstüne geldim
şanslı garuuu mandişim sen kokoşmudun ???
kızlar mandiş evli bir hatun ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamda pastanın üstüne geldim
evliyim 2,5 yaşında oğlum war. saçım koyu kestaneydi kendi rengi geçen hafta kestirip boyattım kızıla. Öne doğru uzayan küt modeli. Pek bi ürün kullanmıyorum sayenizde öğrencem başka?biraz geçmişi oku sonra sondan bize katıl
kullandığın ürünler neler nasıl cildin var saçın ne renk bakım için neler yapyosun,ne marka kıyafet tercih ediosun topiğimizin kuralı önce bunları istiyozz...
evlimisin bekarmısın ve nerde yaşıosun ??
vallahi arkadaşım bir kadın evine iyi bakıyorsa temizlik yemek artı çocuklarına..yardımsız+bakımlıysa ozaman tebrik edrim o hanımı..
aysho giyom süüperrr bide loyadan alyom bazen iii olyor ordada....gecelik bikerem leopar aldım jartiyer düğünden kalanlar çok yhaaa fazla almıom oyüzden
burcun üstlerde kom..çünki çokk uzun süre dayanır...makinede falan bozulmaz istersen 50 de yıka..
miray kız hamileyim diyor sen evlimisin bekarmısın diyorsun
Kıslar ben geldim arkadaşım gitti ee topiğin ismi değişmiş.. bekarken herkes kokoşta marifet evli olunca kokoş olmakta bide çocuk olunca kokoş olmakta
şanslı garuuu mandişim sen kokoşmudun ???
kızlar mandiş evli bir hatun ...
mandısım mıray bıraz gerı den gelıyıııı pc sı yavasssss
hande ataizinin programında kavga çıktı
evet değiştik bekarlara ayıp omasın die...hoşgeldin benim mesaim bitiyo tam geldin haaa...
benmde akşama randevum var kaçış yookk ..
ama hiç halim yokk..
arkideşte çağırdı önce oraya gidicemm...
yaaaaa olmaz amaaaaa.... halim yoook.. paastadan yiyim ben en iyisi :84:
Beni anlattın ben çalışıyorum evi temizliyorum ütü falan,her akşamdan yemeğimi yaparım eve gelince yemek derdim olmaz çok kokoşum bakımsız pasaklı gezmem eşime aynı itinayı gösteririm bir çocuk yok ama ben eminim o zamanda önceliği kendi bakımıma veririm ben en iyisi çocuk mocuk yapmayayım
hoşbulduk canım. Bencede bekarken kolay ewlenince marifet ben zoru başarcam işte
yaa özel olucak ammaa.. yemek yaprkene eşin seni tenhada kıstırmıyormuu
ya ben akşam bir iş yapamıorum kızlarrrr..
eve gidiorum yemek yeee çocukla oyna uut derken saat 10 kocaa kıstırır onla uğraş banyo 12.. uyu sabah işe gittt
akşamdan hiç yemek yapamadım hiç kocanın kıstıramadığı gunler muhakkak misafir olurr....
şu akşamdan işlerini halledenlere hayranlık duyuyorum benm kocikom izin vermiyorr...
vallahi arkadaşım bir kadın evine iyi bakıyorsa temizlik yemek artı çocuklarına..yardımsız+bakımlıysa ozaman tebrik edrim o hanımı..
yaa özel olucak ammaa.. yemek yaprkene eşin seni tenhada kıstırmıyormuu
ya ben akşam bir iş yapamıorum kızlarrrr..
eve gidiorum yemek yeee çocukla oyna uut derken saat 10 kocaa kıstırır onla uğraş banyo 12.. uyu sabah işe gittt
akşamdan hiç yemek yapamadım hiç kocanın kıstıramadığı gunler muhakkak misafir olurr....
şu akşamdan işlerini halledenlere hayranlık duyuyorum benm kocikom izin vermiyorr...