Kokoşş Hatunlar Kulübü

biraz geçmişi oku sonra sondan bize katıl
kullandığın ürünler neler nasıl cildin var saçın ne renk bakım için neler yapyosun,ne marka kıyafet tercih ediosun topiğimizin kuralı önce bunları istiyozz...
evlimisin bekarmısın ve nerde yaşıosun ??
evliyim 2,5 yaşında oğlum war. saçım koyu kestaneydi kendi rengi geçen hafta kestirip boyattım kızıla. Öne doğru uzayan küt modeli. Pek bi ürün kullanmıyorum sayenizde öğrencem başka?

vallahi arkadaşım bir kadın evine iyi bakıyorsa temizlik yemek artı çocuklarına..yardımsız+bakımlıysa ozaman tebrik edrim o hanımı..

Beni anlattın ben çalışıyorum evi temizliyorum ütü falan,her akşamdan yemeğimi yaparım eve gelince yemek derdim olmaz çok kokoşum bakımsız pasaklı gezmem eşime aynı itinayı gösteririm bir çocuk yok ama ben eminim o zamanda önceliği kendi bakımıma veririm ben en iyisi çocuk mocuk yapmayayım :KK52:

aysho giyom süüperrr bide loyadan alyom bazen iii olyor ordada....gecelik bikerem leopar aldım jartiyer düğünden kalanlar çok yhaaa fazla almıom oyüzden:KK12:

eee benımde ceyısden cok var hep bahsettıgım yerlerden almıstımm ama arada gorunce dayanamıyom alıyom cok sevıyom kıs ben

Kıslar ben geldim arkadaşım gitti ee topiğin ismi değişmiş.. bekarken herkes kokoşta marifet evli olunca kokoş olmakta bide çocuk olunca kokoş olmakta :KK52:

evet değiştik bekarlara ayıp omasın die...hoşgeldin benim mesaim bitiyo tam geldin haaa...:KK5:

benmde akşama randevum var kaçış yookk ..

ama hiç halim yokk..

arkideşte çağırdı önce oraya gidicemm...

yaaaaa olmaz amaaaaa.... halim yoook.. paastadan yiyim ben en iyisi :84:

pasta deil künefe yee düz duvara bilem tırmanırısn künefeeeeeeeeeeeeee:KK16::KK16: benim nene künefiiiiiii der ahh nenemi özledim..:KK16:

Beni anlattın ben çalışıyorum evi temizliyorum ütü falan,her akşamdan yemeğimi yaparım eve gelince yemek derdim olmaz çok kokoşum bakımsız pasaklı gezmem eşime aynı itinayı gösteririm bir çocuk yok ama ben eminim o zamanda önceliği kendi bakımıma veririm ben en iyisi çocuk mocuk yapmayayım :KK52:

yaa özel olucak ammaa.. yemek yaprkene eşin seni tenhada kıstırmıyormuu :KK1:

ya ben akşam bir iş yapamıorum kızlarrrr..

eve gidiorum yemek yeee çocukla oyna uut derken saat 10 kocaa kıstırır onla uğraş banyo 12.. uyu sabah işe gittt

akşamdan hiç yemek yapamadım hiç kocanın kıstıramadığı gunler muhakkak misafir olurr....

şu akşamdan işlerini halledenlere hayranlık duyuyorum benm kocikom izin vermiyorr...

eve gidiorum yemek yeee çocukla oyna uut derken saat 10 kocaa kıstırır onla uğraş banyo 12.. uyu sabah işe gittt

akşamdan hiç yemek yapamadım hiç kocanın kıstıramadığı gunler muhakkak misafir olurr....

şu akşamdan işlerini halledenlere hayranlık duyuyorum benm kocikom izin vermiyorr...

kıssss bende akşamdan hec yapmadım cunku ıslere anca yetısıyorum temızlık yemek utu veeee vs ıslerrr

vallahi arkadaşım bir kadın evine iyi bakıyorsa temizlik yemek artı çocuklarına..yardımsız+bakımlıysa ozaman tebrik edrim o hanımı..

temizlik bakım bilmem ne yapyomda yemekte çok iyi değilim ama azmim var öğrencem...çocuma annem bakar herhalde ben çocuk bakmayıda bilmem ki...

hahaha siz cok harektlısnz demekkı

X