ben geldim Alya görünce dedim bu hatun bura uğramıştır...
günaşş kuzucuk nassın bakammmm
cnm ımmm topık topık gezıyrm baktım bu kendı topıkıne sahıp cıkmıyor benmı ayakta tutcam burayı aldım basımıı takılıyorm orda burda hehehe,.Dsen nasılsın?
bende benım koca zatıı kutlams ole seylerı gavurmuyuz bız derr ahahahah
canım sıkkın yaadün annem kalp krızı geçıyordu az kalsın gene neysekı sinir krızınde kaldı şimdı öle kötüyümkı yanında bıle olamıyorumm
sabah berı arıom ıyyım dıo ama bakalım
yakın güzel bır ev bulsam hemen taşıncam
selam hatunlarrrrr
nasılsınız bakemm
ben iyiyim şükür aynı tas aynı hamam bende
bişiy sörcem size kurutma makınesi kullananız varmıı memnun musunuz ha birde marka olarak öneri var mı almayı düşünüyorumda!!!!!!!!!!!!!
hee baktım onlinesın topikte yoksun takip ettim seniiben geldim Alya görünce dedim bu hatun bura uğramıştır...
hee baktım onlinesın topikte yoksun takip ettim senii
günaşş kuzucuk nassın bakammmm
cnm ımmm topık topık gezıyrm baktım bu kendı topıkıne sahıp cıkmıyor benmı ayakta tutcam burayı aldım basımıı takılıyorm orda burda hehehe,.Dsen nasılsın?
hee baktım onlinesın topikte yoksun takip ettim senii
bencede kimse olmasa bile önce topiğine yaz da öle git koket
ben net başinda olsam eski topiğe değil direk buraya yazıyorum ki aylardırda oraya yazmıyom düşün yanee vefasızzzzzzzzz kokettttt
bacıcığım gelinde konuşalım unuttunuz beni heee
nekle eskiden yazıştımız 2010 gelinlerinde yazışyom bende eskiden ordaydım kızları tanıom artık herkes maşallah gelio orda oturmuş orası...bura herkes biyere dağıldı bakyom kimsecikler yok deli gibide kendime yazmıom artık...
yılbaşında napcan?
kız unutmadım bee pcde olsam sürekli yazmammi evde olmuyor işte vakit olunca yazıyom işte
evde olunca yazılmıo valla işyerinde kaçak göçek tatlı oluyooo..
senin işe başlamanı dört gözle bekliom ....
nen anladık oraya yazıyrsn bınkere soledın amaaa soncta burası senn kendı topıkın bızmı ayakta utczz guncl tutcnı yenı uyeler gelsn vsss neyse sen bılınn
bacum ben yılbasında ozel bişi yapmam cocukla ne etcmkı cocumla eglenırm tvye bakrmmm belkı arkdslrla toplasrz en fazla belkı annem gelr buraya bellı olmzzarada ıs gunu olmasa ben oraya gıdecektım malesf yok
nıye senın topıkını ayakta tutsun sen baska yerlerde rahat gez dıyemı:):)
hıhııı yeni üyeler bak kuyruk olmuşşşş sıra bekliiiigüneydın yazıom bi bugün yazmadım heee
bucu nerde hastamı hala
hımm size tatil deil doğru dion ben eşimin acfe ye giderim para harcamam dışarda evde annemlerle yemek yer ardından ora giderim dolu olcak orası...10 dan sonra güzel olur zaten
zümrüt yeşişili kadife elbise aldım çok sexi olcimmm çatlasın kocammm
kess leynnnEki Görüntüle 580444