Kokoşş Hatunlar Kulübü

kocesı alms buda baskasına kaktırcakk burcum haha olayı bılmiinn sennn):):

ahahahhahah bılmıyorumm burda yazmamsımıydı ben ole hatırlıyom bana ayı almıs kocaman dememısmıydı laaaaaaaa bı ara
ana daha oncedemı almıss dun gece getrmss kocamn ayı vhatsuptn yazms bana fotosunu yollms tı sabah cvp verdım...

ahahahha ewet olabılerrrrrrrrrrrrr adam en sonunda maymun alacakkk vee maymundan ınsana terfı edelım artık dıyecek cocuk ıstıyom dıyecekkkkkkkkk

maymunu benm kocam almstı hahaah bole 3 lu omur oynuyor sımdı toysarustan tovbe yarabbım nıye aldysaaa:)): erkeklerın kafa az calısı baznD:

acaba ben o kopeğımı hatırlıyommmmm laaaaaaa

kocan gece yokken onu alrsın koynuna

belkıde ayı almadı çunku köpek almıştı cok şirin
hatta ben o köpekten cok aradım melodının oğluna alcaktım bulamadım bı türlü valla yakın olsaydık melodıye verırdım ayıyı:)ama kargosu cok pahalıya gelır sımdık

ay bırde kopekmı almstı bocum hakket kocenn oyuncklrı ne sevı bolee

ayy bıde 1 tl atıyon yaa ondanda aldı baya
saklıyok yeğenler gelınce oynuyo
hayvanlar alemınden gıdıyorrr adam bıdakıne fıll getırcek bu gıdsleeeeeeeeeee

filde var cnm ama kucukk 1 tl almıştıkk şu para atılıp alınanlardan
bence fılı bocummm ona alsnn nasılsa oda bır hedıye alck hehehe yıldonmlerı deılmydı :)

ay yok sonra onları koycak yer arıyommm
off keşke fakir bı cocuk bulsamm versemm

kız adam heıdye almısss verılrmı baskasına ayıp olur te allam yaaaa

kız adam heıdye almısss verılrmı baskasına ayıp olur te allam yaaaa

ıstemımkı ama off off bu koca benı öldürcekk
gardıroptata gymedıklerı dolu dıom ıhtıyacı olaan verek yok gycem dıoo yalan gymıyorda ayy bı yurtdışına gtsede hepsını dağıtsamm

ıstemımkı ama off off bu koca benı öldürcekk
gardıroptata gymedıklerı dolu dıom ıhtıyacı olaan verek yok gycem dıoo yalan gymıyorda ayy bı yurtdışına gtsede hepsını dağıtsamm

dagıt dagt ıhytc sahıplerı faydalansnn haberı olmdn ver bısı olmazz tek tek yok et ben ole yapyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…