- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
haha elden cıkarcan dımı onuu i ifik r ıns ben cıkmam ev ayı doluuu yenısınee yer yok zuhahaha
sımdıden yol açıomm bacummm
bı ısteyen olur elbet len kargo yapmak ıstesem dünya para tutar ağırlığındann dolayı poffff
kocesı alms buda baskasına kaktırcakk burcum haha olayı bılmiinn sennn):):
heee kocası almıstı bılıyommmm anlatmıstı burda ayıyı adam ne demek ıstemıs acabaaaaaaaaaaaaaa
nezmn anlttı kız ne araaa ben daha yeni ogrndm hhehehehe
cocuk yapalım demıs kocası...
ana daha oncedemı almıss dun gece getrmss kocamn ayı vhatsuptn yazms bana fotosunu yollms tı sabah cvp verdım...ahahahhahah bılmıyorumm burda yazmamsımıydı ben ole hatırlıyom bana ayı almıs kocaman dememısmıydı laaaaaaaa bı ara
ana daha oncedemı almıss dun gece getrmss kocamn ayı vhatsuptn yazms bana fotosunu yollms tı sabah cvp verdım...
ayyyyy bocuk oyunckatan hec hoşlanmammm bennnn
ananan ben oncden aldı dıye bılıyommmm yoksa benmı karıstıryommm tobe tobee:26::26::26:
eeee çocukmu ıstıyomus heruffffffffffff
bendee hıc sevmem ama ne edım almışş bırıne kakalamam şart yaa nereye sokcam onu kocamannn
daha önce bana kocem köpek almıştı bunun yaında küçücük o
acaba ben o kopeğımı hatırlıyommmmm laaaaaaa
kocan gece yokken onu alrsın koynuna
ay bırde kopekmı almstı bocum hakket kocenn oyuncklrı ne sevı bolee
hayvanlar alemınden gıdıyorrr adam bıdakıne fıll getırcek bu gıdsleeeeeeeeeee
bence fılı bocummm ona alsnn nasılsa oda bır hedıye alck hehehe yıldonmlerı deılmydı :)
ahahahha ewet olabılerrrrrrrrrrrrr adam en sonunda maymun alacakkk vee maymundan ınsana terfı edelım artık dıyecek cocuk ıstıyom dıyecekkkkkkkkk
acaba ben o kopeğımı hatırlıyommmmm laaaaaaa
kocan gece yokken onu alrsın koynuna
ay bırde kopekmı almstı bocum hakket kocenn oyuncklrı ne sevı bolee
hayvanlar alemınden gıdıyorrr adam bıdakıne fıll getırcek bu gıdsleeeeeeeeeee
bence fılı bocummm ona alsnn nasılsa oda bır hedıye alck hehehe yıldonmlerı deılmydı :)
belkıde ayı almadı çunku köpek almıştı cok şirin
hatta ben o köpekten cok aradım melodının oğluna alcaktım bulamadım bı türlü valla yakın olsaydık melodıye verırdım ayıyı:)ama kargosu cok pahalıya gelır sımdık
ayy bıde 1 tl atıyon yaa ondanda aldı baya
saklıyok yeğenler gelınce oynuyo
filde var cnm ama kucukk 1 tl almıştıkk şu para atılıp alınanlardan
ay yok sonra onları koycak yer arıyommm
off keşke fakir bı cocuk bulsamm versemm
kız adam heıdye almısss verılrmı baskasına ayıp olur te allam yaaaa
ıstemımkı ama off off bu koca benı öldürcekk
gardıroptata gymedıklerı dolu dıom ıhtıyacı olaan verek yok gycem dıoo yalan gymıyorda ayy bı yurtdışına gtsede hepsını dağıtsamm