- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
valla burada kımse yok ben kk da cırıt atıyorum gezıyorum hehehe:) tel bana gore deıl mesaı sattnde elmde tel hıc hos bır goruntu olmuyor kuzlar
yeni yıla girişi nie kutlamasınki? Noel demeyoruz yılbaşıIçelimmm güzelleşelimmm:13:
bızım aslında ole bır gelengımiz orfumuz v.s bıseyimiz yoktur bunlar sonradan cıkan seylerdır.
Ha yabancılardan 25 aralıkta isa nın doğumunu kutlarlar aslında yenı yıla gırısı kutlamazlar.
Haa bıze de sonradan gırmıs eglence gıbı bır sey olmustur.eskıden yanı bekarkrn evde toplasır cerz yemeek tombala tarzı seyler yapardık yada dısarıda yemek yerdık ama evlenınce ıste bı gecen sene teyzemlerde yemek yedık tombala oynadık hepsı bu sıradan bır gun gibi yanı benım kocem hoca oğlu nenn içmek falan tobeeee kutlamayıda sevmıyor zatı o yuzden herhangı bır plan yok sen eğlen
II EDIONN benımde dolaşacak halım yok
len sana ne dıcemm
dün kurtlar ımparatorluğuna başladımkocem gıdınce azcık okudum sabahta şansıma oturdum okudummm akşamda okurum
gunaydııınn kızlarrrr
bocummm annenn nasıl oldu ıyımıı
bende iskender pala- ıkı darbe arasında vardı evde oına basladım adam kendı hıkayesını analtıyor gercek... cok kalın deıl bu hafta bıtmez herlde ama bakalım sonra dıger 4. kıtaba gecıcem ınss
burcum nerdeee
koket sende haklısn koceyı bos bırkmaya gelmez
bucu nerde hakkaten bucuu gelde bişi dicem sanaaaaaaaaaaaaa
gunaydııınn kızlarrrr
bocummm annenn nasıl oldu ıyımıı
bende iskender pala- ıkı darbe arasında vardı evde oına basladım adam kendı hıkayesını analtıyor gercek... cok kalın deıl bu hafta bıtmez herlde ama bakalım sonra dıger 4. kıtaba gecıcem ınss
burcum nerdeee
koket sende haklısn koceyı bos bırkmaya gelmez
ıyı dıyor ama bılmıyorumkı cnm gözümle görmeden ınanma tabısı öbürhafta gelsede anamda 2 gün kalcamm h sonuda kardeşlerım gelcekler ınş
bende ortasını geçtım kıtabın 18.12 de başladım sabahları oturdum ve akşamları cok trafık vardı eve gtmem 2 saatı aşıyoo fırsat oldu okuudm baya
bugun okuyamam sanırım evde temızlık yapmam lazım
ben geldım kıslarrrrrrrrrrr
hoşgeldın bebeeemmm:):)nerelerdesın
oyyyyy bebem hastalığın ustune bıde regl oldum
kıyamamm benımd eagzım yara doldu dun dr gıttım işte bırını yaktı dıgerlerı duryor .. Ama bogazım felaket yara ıcnd egrıp oldummmm behbehbeeh bıldgn curuge cıktım
çürük garuuuuuuu:2::2::2::2::2::2:
çürük garuuuuuuu:2::2::2::2::2::2:
lenn whatsapp olan bi tel alsın goncan öle deee hep birlikte seni bekliyoz esmada soruyor bucu yokmu die dedim zorliim teknollojik tel alsın yılbaşı hediyesi goncası..
Rüyamda seni gördümm bir sarı kız vardı kucağında öyle bi geçer zamnki de kıza benziyoo sarı minik kızzz ....sana nasıl gelmişim bilemedim ama çok takmışım bebiş yap die...
Kızın olacak lennn gördüm işteee nihahhhahhahah
lenn whatsapp olan bi tel alsın goncan öle deee hep birlikte seni bekliyoz esmada soruyor bucu yokmu die dedim zorliim teknollojik tel alsın yılbaşı hediyesi goncası..
rüyamda seni gördümm bir sarı kız vardı kucağında öyle bi geçer zamnki de kıza benziyoo sarı minik kızzz ....Sana nasıl gelmişim bilemedim ama çok takmışım bebiş yap die...
kızın olacak lennn gördüm işteee nihahhhahhahah
heee guyaa bana tel alıncak kaç aydır heruf kendune iphne 4 s almıs bıde yalandan sana aldım da accuk kullanyım deyor
ahahha noldu dogurdum dungecee laaa
ayyy okıza bayılıyorummm bennn yırım yırımm regl bıttsın takvıme gore calışacam inşallah allah nasıp ederse
hemen elınden al ozmn sana aylrdır vhatsup yukle dıyorummm ben burdaa