Kokoşş Hatunlar Kulübü

valla burada kımse yok ben kk da cırıt atıyorum gezıyorum hehehe:) tel bana gore deıl mesaı sattnde elmde tel hıc hos bır goruntu olmuyor kuzlar:KK70:

II EDIONN benımde dolaşacak halım yok
len sana ne dıcemm
dün kurtlar ımparatorluğuna başladım :KK31:kocem gıdınce azcık okudum sabahta şansıma oturdum okudummm akşamda okurum :KK52:

yeni yıla girişi nie kutlamasınki? Noel demeyoruz yılbaşı :nazar: Içelimmm güzelleşelimmm:13:

bızım aslında ole bır gelengımiz orfumuz v.s bıseyimiz yoktur bunlar sonradan cıkan seylerdır.
Ha yabancılardan 25 aralıkta isa nın doğumunu kutlarlar aslında yenı yıla gırısı kutlamazlar.
Haa bıze de sonradan gırmıs eglence gıbı bır sey olmustur.eskıden yanı bekarkrn evde toplasır cerz yemeek tombala tarzı seyler yapardık yada dısarıda yemek yerdık ama evlenınce ıste bı gecen sene teyzemlerde yemek yedık tombala oynadık hepsı bu sıradan bır gun gibi yanı benım kocem hoca oğlu nenn içmek falan tobeeee kutlamayıda sevmıyor zatı o yuzden herhangı bır plan yok sen eğlen

bızım aslında ole bır gelengımiz orfumuz v.s bıseyimiz yoktur bunlar sonradan cıkan seylerdır.
Ha yabancılardan 25 aralıkta isa nın doğumunu kutlarlar aslında yenı yıla gırısı kutlamazlar.
Haa bıze de sonradan gırmıs eglence gıbı bır sey olmustur.eskıden yanı bekarkrn evde toplasır cerz yemeek tombala tarzı seyler yapardık yada dısarıda yemek yerdık ama evlenınce ıste bı gecen sene teyzemlerde yemek yedık tombala oynadık hepsı bu sıradan bır gun gibi yanı benım kocem hoca oğlu nenn içmek falan tobeeee kutlamayıda sevmıyor zatı o yuzden herhangı bır plan yok sen eğlen

hımmm anladım valla eşimn cafe olmasa bizde evde oluyoruz genelde dediğin gibi yemek faslı bilet takibi kime çıkcak merakı ailece toplanmaktı...Evlendim Antalya hınca hınç o günü heryer dolu müzikli ymekli herkes biyerde buranın sanki adeti böyle :KK31: tabii içip içip dışarda kusanlarmı sürünenlermi buda bize uymazzz....

ben saat 10 'a kadar ailemle oğlumla evde olucam 10:30 da çağan yatıyo zaten sonra cafeye geçerim eşimi boş bırakmaya gelmez :KK23::KK23: bende içmeyi pek sevmem şu düşük alkollülerden içersem 1 tane felan zaten emziryorum içmem yanisi...:nazar:

II EDIONN benımde dolaşacak halım yok
len sana ne dıcemm
dün kurtlar ımparatorluğuna başladım :KK31:kocem gıdınce azcık okudum sabahta şansıma oturdum okudummm akşamda okurum :KK52:

gunaydııınn kızlarrrr

bocummm annenn nasıl oldu ıyımıı

bende iskender pala- ıkı darbe arasında vardı evde oına basladım adam kendı hıkayesını analtıyor gercek... cok kalın deıl bu hafta bıtmez herlde ama bakalım sonra dıger 4. kıtaba gecıcem ınss

burcum nerdeee

koket sende haklısn koceyı bos bırkmaya gelmez:KK70:

gunaydııınn kızlarrrr

bende iskender pala- ıkı darbe arasında vardı evde oına basladım adam kendı hıkayesını analtıyor gercek... cok kalın deıl bu hafta bıtmez herlde ama bakalım sonra dıger 4. kıtaba gecıcem ınss

burcum nerdeee

bucu nerde hakkaten bucuu gelde bişi dicem sanaaaaaaaaaaaaa:KK53:

gunaydııınn kızlarrrr

burcum nerdeee

ıyı dıyor ama bılmıyorumkı cnm gözümle görmeden ınanma tabısı öbürhafta gelsede anamda 2 gün kalcamm h sonuda kardeşlerım gelcekler ınş

bende ortasını geçtım kıtabın 18.12 de başladım sabahları oturdum ve akşamları cok trafık vardı eve gtmem 2 saatı aşıyoo fırsat oldu okuudm baya
bugun okuyamam sanırım evde temızlık yapmam lazım:KK14:

ıyı dıyor ama bılmıyorumkı cnm gözümle görmeden ınanma tabısı öbürhafta gelsede anamda 2 gün kalcamm h sonuda kardeşlerım gelcekler ınş

bende ortasını geçtım kıtabın 18.12 de başladım sabahları oturdum ve akşamları cok trafık vardı eve gtmem 2 saatı aşıyoo fırsat oldu okuudm baya
bugun okuyamam sanırım evde temızlık yapmam lazım:KK14:

temizlik şart:):):KK47::KK47::KK47:

çürük garuuuuuuu:2::2::2::2::2::2:

lenn whatsapp olan bi tel alsın goncan öle deee hep birlikte seni bekliyoz esmada soruyor bucu yokmu die dedim zorliim teknollojik tel alsın yılbaşı hediyesi goncası..

rüyamda seni gördümm bir sarı kız vardı kucağında öyle bi geçer zamnki de kıza benziyoo sarı minik kızzz ....Sana nasıl gelmişim bilemedim ama çok takmışım bebiş yap die...

kızın olacak lennn gördüm işteee nihahhhahhahah:KK53:

lenn whatsapp olan bi tel alsın goncan öle deee hep birlikte seni bekliyoz esmada soruyor bucu yokmu die dedim zorliim teknollojik tel alsın yılbaşı hediyesi goncası..

Rüyamda seni gördümm bir sarı kız vardı kucağında öyle bi geçer zamnki de kıza benziyoo sarı minik kızzz ....sana nasıl gelmişim bilemedim ama çok takmışım bebiş yap die...

Kızın olacak lennn gördüm işteee nihahhhahhahah:KK53:

ahahha noldu dogurdum dungecee laaa

ayyy okıza bayılıyorummm bennn yırım yırımm regl bıttsın takvıme gore calışacam inşallah allah nasıp ederse

rüyamda seni gördümm bir sarı kız vardı kucağında öyle bi geçer zamnki de kıza benziyoo sarı minik kızzz ....Sana nasıl gelmişim bilemedim ama çok takmışım bebiş yap die...

kızın olacak lennn gördüm işteee nihahhhahhahah:KK53:

heee guyaa bana tel alıncak kaç aydır heruf kendune iphne 4 s almıs bıde yalandan sana aldım da accuk kullanyım deyor:KK4::KK4::KK4::KK4:

ahahha noldu dogurdum dungecee laaa

ayyy okıza bayılıyorummm bennn yırım yırımm regl bıttsın takvıme gore calışacam inşallah allah nasıp ederse

yalnız kız yapcaksan bi yapcan 3 gün yapmıcan anca varıyorlarmış varışş noktasına tam sana göre...Erkikler çabuk koşuyor kızlar yavaş ilerliyolarmış ben hergün yapınca kızı garantiliyemedim oğluşuma şükür ama 2.cide bu tarfi uygulicam:KK53:

X