- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
yalnız kız yapcaksan bi yapcan 3 gün yapmıcan anca varıyorlarmış varışş noktasına tam sana göre...Erkikler çabuk koşuyor kızlar yavaş ilerliyolarmış ben hergün yapınca kızı garantiliyemedim oğluşuma şükür ama 2.cide bu tarfi uygulicam
heee guyaa bana tel alıncak kaç aydır heruf kendune iphne 4 s almıs bıde yalandan sana aldım da accuk kullanyım deyor
kafasına çök
olurmu laaaa olee nebılcem cıkan spremın cınsıyetını criminal ıncelememe mı yapacam teyzemde dıyor 14 gun kız gunu dıyee kafam karusuk
al elinden bacumm bencede senide bekliyoz dedikodularımızaaaa hem rsimleşirik samimi oluruk dahada
koket laaa cıkısss sen kıs yapamazsınnn cunku sen 3 gun parıse gıtmeden cıkıssss duramazsın laaaaaaaaaaa
ahahhaa koket sen kesın parıs oncesı ve sonrası resmılerını koyarsınnnnn
hee o günü yap 3 gün yapma bakalım
la coktum laaa adam hattını kestırmıs tel ıcın ben napacam sımdı askım dıyor bende de get yalancı herufffffff dıyom
cıkkss ben 3 gündür parise gitmiom bacıcığım kocamla aramız bozukbugünde gitmicem olacak 4 gün nihahahhah 21 aralık yarın bak benimkide bir alamet puahhahaha
evet dıcktm hat kestırdyse hıc vermez dıyee
ozamn sanada hemen s3 falan alsınyaaa
koyarsam gelcenmi cıkkss cicilerimi korummm üstümde görmen imkansızzz
kesınlıkletemizlik şart:):)
h geldınnben geldım kıslarrrrrrrrrrr
kıyamamm benımd eagzım yara doldu dun dr gıttım işte bırını yaktı dıgerlerı duryor .. ama bogazım felaket yara ıcnd egrıp oldummmm behbehbeeh bıldgn curuge cıktım
hakkkat laaaa bı bır alamet kesınlılee noldukı kocenle sen parıssız nassı duruyonnn
cıkks karar verdim azcuk süründürcem bugünde yok paris ....
msj atmış sana süprizim var die atlıcam sanıo ....
affedersin belki yazmış sonuna...