Kokoşş Hatunlar Kulübü

olurmu laaaa olee nebılcem cıkan spremın cınsıyetını criminal ıncelememe mı yapacam teyzemde dıyor 14 gun kız gunu dıyee kafam karusuk

koket laaa cıkısss sen kıs yapamazsınnn cunku sen 3 gun parıse gıtmeden cıkıssss duramazsın laaaaaaaaaaa

cıkkss ben 3 gündür parise gitmiom bacıcığım kocamla aramız bozuk bugünde gitmicem olacak 4 gün nihahahhah 21 aralık yarın bak benimkide bir alamet puahhahaha

hee o günü yap 3 gün yapma bakalım

yawww bacımm ne bılem yaa bana mantıklı gelmıyor sonucta admanın spremını ne bılecem ben bıde sole bı durum var bı spermın yanı sağlıklı bır spremın yasama suresı 48 saat laaa oda herıfe bağlı yanıı 3 gun dayanan sperm olmazkı bılımsel olarak

hakkkat laaaa bı bır alamet kesınlılee noldukı kocenle sen parıssız nassı duruyonnn

kafamı kızdırdı kestim paris seferlerini... geç gelio arkdaşları ile çok takılyo bende evde bebek annem takılyom mıçtım ağzına tartıştım dünden beride konuşmıom

cıkks karar verdim azcuk süründürcem bugünde yok paris ....

msj atmış sana süprizim var die atlıcam sanıo ....

affedersin belki yazmış sonuna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…