Kokoşş Hatunlar Kulübü

belkıde ayı almadı çunku köpek almıştı cok şirin
hatta ben o köpekten cok aradım melodının oğluna alcaktım bulamadım bı türlü valla yakın olsaydık melodıye verırdım ayıyı:)ama kargosu cok pahalıya gelır sımdık

ayy bıde 1 tl atıyon yaa ondanda aldı baya
saklıyok yeğenler gelınce oynuyo

filde var cnm ama kucukk 1 tl almıştıkk şu para atılıp alınanlardan

ay yok sonra onları koycak yer arıyommm
off keşke fakir bı cocuk bulsamm versemm
ev ev degıl hayvanat bahcesıııııııııııı

kılzar yeni yılda dışarda olanlar yeni yılda ne giycniz elbisemi-bluz etekmi-bluz pantalonmu...salaşmııııııııııııııııııııııı

yazın bi hele ben elbise giymek istyorum ama uygun bişi bulmam lazım öneriniz varmı:KK3:

kılzar yeni yılda dışarda olanlar yeni yılda ne giycniz elbisemi-bluz etekmi-bluz pantalonmu...salaşmııııııııııııııııııııııı

yazın bi hele ben elbise giymek istyorum ama uygun bişi bulmam lazım öneriniz varmı:KK3:

ben pıjamalarımı gycem annemm:KK1:o saate uyyommda

canım sıkkın yaa:KK14:dün annem kalp krızı geçıyordu az kalsın gene neysekı sinir krızınde kaldı:KK5:şimdı öle kötüyümkı yanında bıle olamıyorumm
sabah berı arıom ıyyım dıo ama bakalım
yakın güzel bır ev bulsam hemen taşıncam:KK43:

bende benım koca zatıı kutlams ole seylerı gavurmuyuz bız derr ahahahah
aynen:):)

canım sıkkın yaa:KK14:dün annem kalp krızı geçıyordu az kalsın gene neysekı sinir krızınde kaldı:KK5:şimdı öle kötüyümkı yanında bıle olamıyorumm
sabah berı arıom ıyyım dıo ama bakalım
yakın güzel bır ev bulsam hemen taşıncam:KK43:

GECMIS OLSUN BOCUMM cnaı bıseyemı sıklmıstı annenın valla ımkann varsa anneneee yakın ol derım bende:KK43:

selam hatunlarrrrr
nasılsınız bakemm
ben iyiyim şükür aynı tas aynı hamam bende
bişiy sörcem size kurutma makınesi kullananız varmıı memnun musunuz ha birde marka olarak öneri var mı almayı düşünüyorumda!!!!!!!!!!!!!

selam hatunlarrrrr
nasılsınız bakemm
ben iyiyim şükür aynı tas aynı hamam bende
bişiy sörcem size kurutma makınesi kullananız varmıı memnun musunuz ha birde marka olarak öneri var mı almayı düşünüyorumda!!!!!!!!!!!!!

alya asgum ben topık topık gezıyrmm sen napıyrsn ben zamanında avonda hedıye etmıslerdı baya profosyonel guz<l bısıdı onu kullanıyorm ama markasını unuttumyaaaa:KK43:( guclu bır mak. eger sac krutma makınası soruyorsan tabe:):)

alya asgum ben topık topık gezıyrmm sen napıyrsn ben zamanında avonda hedıye etmıslerdı baya profosyonel guz<l bısıdı onu kullanıyorm ama markasını unuttumyaaaa:KK43:( guclu bır mak. eger sac krutma makınası soruyorsan tabe:):)

napim tatlımm bugün evdeyim iş yapıyom pcde takılıyom vs vs

hahaha deli kız çamaşır kurutmadan bahsediyorum ben:nazar::nazar::nazar::nazar:

napim tatlımm bugün evdeyim iş yapıyom pcde takılıyom vs vs

hahaha deli kız çamaşır kurutmadan bahsediyorum ben:nazar::nazar::nazar::nazar:

hahaha aklıma geldı canım yaaaa

ama dur dedımmmm ayrıntı not dusmemmssn onu yazım dedım

yenı camasır mak aldım ben bocsh hem yıkama hem kurutmaa 7kılo yıkıyor 4 kılo kurutuyor.. cok memnun kaldım yalnız soyle bır ayrıntı var yıkamayı yaptıkdan sonra yarısını cıkarman

gerekıyor camasırın yoksa cok kırstıryr bende az az atıpo yıkayıp kurutyrm tabı her camasırıda kurutmuyrm. sen kurutmayı ayrımı alcan yoksa yıkama kurutmamı buarda

hahaha aklıma geldı canım yaaaa

ama dur dedımmmm ayrıntı not dusmemmssn onu yazım dedım

yenı camasır mak aldım ben bocsh hem yıkama hem kurutmaa 7kılo yıkıyor 4 kılo kurutuyor.. cok memnun kaldım yalnız soyle bır ayrıntı var yıkamayı yaptıkdan sonra yarısını cıkarman

gerekıyor camasırın yoksa cok kırstıryr bende az az atıpo yıkayıp kurutyrm tabı her camasırıda kurutmuyrm. sen kurutmayı ayrımı alcan yoksa yıkama kurutmamı buarda

yok cnm ayrı alıcam ki zati çamaşır makinem yeni ve çok memnunum olmasamda zati ayrı alırımyıkama-kurutma birlikte olanlar memnun değillermiş öle diyolar
ama sen memnunsun galiba

dipnot olarak yazicaktım yazmadım çamaşır kurutma diye anlarlar dedim böhöböhööö

ben geldim Alya görünce dedim bu hatun bura uğramıştır...

günaşş kuzucuk nassın bakammmm:KK3:

yok cnm ayrı alıcam ki zati çamaşır makinem yeni ve çok memnunum olmasamda zati ayrı alırımyıkama-kurutma birlikte olanlar memnun değillermiş öle diyolar
ama sen memnunsun galiba

dipnot olarak yazicaktım yazmadım çamaşır kurutma diye anlarlar dedim böhöböhööö

yok tatlım ben cok memnunn kaldım ben ztn herzmn kurtmam sadece kısın acıl durmlarda kurtmayı kullanırım cunku ben camasırı yıkaynca bır havalandırma takıntım var .. kısın bu işlem zor oluyorr..
eskı yıkamalı kurtmalı makınalrr kotu sıstemdı yarı kurutyrdu fln nemlı cıkıyordu sımdı sıtersen tamamen kurutabılıyorsn ben ayrı alsam evde koyacak yer yok ev esya esyaa cıldrmak uzereymm mumkun olsa evdekı esyalrı bıle atıcm heheeh:KK70::KK70:

yaa ne bılm sımdı kurtma mak deynce aklıma ılk sac kurutma geldı :):)

X