selam yafrularrr napıyonuzzz
haa soğuk beeeeeeeeeeeeeeeeee anam nasıl giyindim botlar kazaklar kabanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrEki Görüntüle 567916
ayy şimoi uyanmış berrin teyzesi püresini yedirecekmiş.kaka yapmış keyifliymiş..
su dalgası iri perma ya..hafif dalga gibi..
güneşimmmmm msjını aldımda telım sarjda bıde yoğunm cnm
ekspertız yapıyom
araçların üzerine çatı ağaçfalan uçan gelıoo
gelırım gene
2 gündür bır kıtaba başlayamadım yabugun başlarım ınş kocem var bugunde zor aslında belkı yatarken okurummm
dün gece 3 te bı uyandım amanınnasıl yağmurdu o ölee
camın hemen yakınındakı ıncır ağacı devrıldı tamda camımın önüne zaten ınşaattan dolayı kökü zarar görmüştü
korkudan uyyamadım:18:yatak odamın camı sımdık kapalı ön kısım olduğu gıbı ağaç:18:
benım bır cızmem bıle yokkkacıl almam lazım ...
harleylerım cok agır gunluk gıyemıyorum onları ztn onn ıcın tayt falan gıymem sart
kocen varken kitap okuma laa onla ilgilenEki Görüntüle 567933
Slm kızlar nörüyonuz
Günaydınnnnn.
Size bu mesajı işyerimden yazıyorum bendeçalışmaya başladım dün oturuyorum aslında ama yoruluyorum yinede sizi
Çok iyi anlıyorum yani artık zormuş ya Öpüyorum sizi kocaman.
Böcüğüm bir yakınınmı vefat etti gözüme takıldı facede ama bakamadım zamanım olmuyor
Başın sağolsun..
benimde almam lazım topuklu ama
harleyy ağırr laa ben giyemem zaten dairede öyle sen giyebilyonmu işyerindee...
kocana sölesene çizme getirsin 2-3 model sana
Arkamdan sürekli elamanlar geçiyi
Ayıp şeler yazmayın laaa
Arkamdan sürekli elamanlar geçiyi
Ayıp şeler yazmayın laaa
o hem kıtap okur hem ıs yapar aynı anda kocısıynen ılgılenr sonra yazar hepsını hallettm 1 sata ıcnd ehahahaD maşş...
hayrlı olsun ısın canım
kocem nerdne getırck kız cızmeyı anlamadm onlr bot yapıyorlr soledımya dha once topklu calısyr onlr ben topklu gıyemem aksm yuruyrm sabah yuryrm aksm cocuk alıyrm ooo
bocummm basıns aolsun ben dedımmı hatrlamıyrm amaaaa aklımda hep
Slm kızlar nörüyonuz
Günaydınnnnn.
Size bu mesajı işyerimden yazıyorum bendeçalışmaya başladım dün oturuyorum aslında ama yoruluyorum yinede sizi
Çok iyi anlıyorum yani artık zormuş ya Öpüyorum sizi kocaman.
Böcüğüm bir yakınınmı vefat etti gözüme takıldı facede ama bakamadım zamanım olmuyor
Başın sağolsun..
bende topuksuz giyemem
kızz bot topuklu olmuyor çizme topuklu oluyor eşin çizmemi tasarlıyor yani?
nan sole analtımmm bot deynce aklına spor gelmesın cızmelerın bılekte olanlrı bot dıyor onlr onaaa:):)
onlr aslnda sadece zenne yanı topuklu ayakkbı calısyrlardı topuklu kısa botlara 2 senedır gırdılerrr... sonuc ıtıbarıyle ben duz gıyerım sıklıklaa ztn cocuklaaa zor benm belım ve boynum sakat kendımı zorlayacak bişi alıp gıyememmm
kocemdekı ayakkbılr bana uymaz yane anck ozl gunlr ıcın kullnıyrm ondn aldıklarımı acıl bana cızme lazımm yahaaaaaaaaaaaaaaa
burcuya cagrı attm ama gelmeıd ısı var demekkııı