- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
YIL BASI ICINN LAAAA daha zaten cok varrr ulennnnnn
accuk uyusa benim oğlan bukdar yorucanı bilmezdim...
kızz hafta sonu bihter botlarım saçlar çift kulak mini jile elbisimle bacaklarda jartolarla parise businesssssss olarak gittim ahahhahahhahaEki Görüntüle 565101
bence sn çalışmazsın çocuk olsaa hatta bucuda çalışmazzzz
güneş katılsın sölee bak ses çıkmıyo
öle hatta samımı ısek demelıyız ıstedığımız cok pahalı seyler olmamak koşulu ıle
öle hatta samımı ısek demelıyız ıstedığımız cok pahalı seyler olmamak koşulu ıle
duruma göre bakarız cnm valla şuan bişi dıyemem ınan
aralıkta bıde evlılık yıldönümümüz bu ay kocem köye gıttı derken sıkıştık bıraz k kartta harcadık
oooo
yanlış teşhıs bacum
ben belkı 40 cıkınca hemen başlarım durum onu gösterıyoo
bunu fantazısı ne lan
en fazla 20-30 luk bişi alırız maksat anı olsun cimrii böcük
huhhaaa
nan saclr nasıl cıft kulak len anlamadm aboooo
benimki bu hafta sonu bidaha yapammı dioo manyaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nasıl pariss tadı damağımda kaldı dioooo deli ederim ben ettim adamı işteEki Görüntüle 565137
bucuuuuuuuuuuuuuu güneşe anlattt bi bakemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
vıtamınsız kalıyor fıkı fıkı yapmadıgındannnnn
duruma göre bakarız cnm valla şuan bişi dıyemem ınan
aralıkta bıde evlılık yıldönümümüz bu ay kocem köye gıttı derken sıkıştık bıraz k kartta harcadık
oooo
yanlış teşhıs bacum
ben belkı 40 cıkınca hemen başlarım durum onu gösterıyoo
kim bakcak yavruyaaa
sapuklarrrrr sızıııııııııııı baska fantazılarınız varmı nennn annat hele
var laa arada öle değişik şeler güzel oluyoooo dee kocamın uyuyan güzele yaptığı paris hoş olmuyo ben yorgun olurum genelde uyursam...
tavukkk şiş varmış bunlarda çok tavuk yapıo kümes var herhalll ötmeye başlarız yakındaaaaaa
ayyyyy uyurkn dokulmaktan ozellıkleeee yan yattıgımdan dolayı arakadan dokunulmktan nefret edıyommmmmmm